Откриха още 33 коня в Осоговската планина

Откриха още 33 коня в Осоговската планина с дрон. Те са от стадото на фермера Петър Пищалов, което бедстваше във високите части на планината.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Награда ли му гласите, защото са умрели "само" 10-15 коня?

еднокопитни

я проверете всички субсидии,ама без да си затваряте очите.

що ми се струва, че не е взел 260 000?

Колко е взел този които му ги е дал тези пари

новородени кончета нещата са наред.Изглежда тази порода е много корава и не се бои от студ....храна да има.

и на мен ми се струва,че е взел около 20 000-:)

Жените на гурбет, жена гони престъпниците с метлата, отдавна сме наясно, че мъжете у нас не стават и за чеп за зеле. Дай им чалга, ракия и попръжки в кръчмата, само за работа не ги търси. Изключенията са незабележимо малко. Това е истината.

Тази порода се гледа само на открито. Такава си е.

КОНЕТЕ КОИТО СА УМРЕЛИ СА УМРЕЛИ ЩОТО СА БИЛИ ЗАТВОРЕНИ И ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА ГО Е НАКАРАЛА ЧОВЕКА ДА ГИ ПРЕМЕСТИ ОТ ОСОГОВСКАТА ПЛАНИНА .... КОНЕТЕ СА ПОЛУДИВИ И СИ ХОДЯТ САМИ И СИ СЕ ПАЗЯТ САМИ И СИ НАМИРАТ ТРЕВА САМИ .... А ТОВА ЧЕ ТОЯ СТОПАНИНА Е ПРИБРАЛ 260 000 ЛЕВА И Е ПОХАРЧИЛ ЗА ТЯХ 20 000 ЛЕВА СИ Е ТИПИЧЕН ГЕРБЕРАСТКИ ХАЙДУТЛУК :))

Стой си там в столицата на негрите и не умувай.

А дали новината не е скъпена за оправдаване на човечеца, близък до когото трябва, за да получава каквито трябва субсидии? По схемата, като за втория разкъсан от бездомни кучета в София през 2012 г., който не съществува и не е умирал в Пирогов, но после построиха кучешки концлагер за 2.8 млн. лв., без да има нещо повече в него от бетонен постамент с отгоре.

РОМЛЯНИТЕ В БЪЛГАРИЯ ИЗПЪЛНЯВАТ СОЦИАЛНАТА РОЛЯ Н НЕГРИТЕ :)) ... И КАТО ПРОЦЕНТ СА ПОВЕЧЕ - 719 000 БЕЗ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ - ЗНАЧИ МАНГАЛЕТО ПРИ ВАС (С ДЕЦАТА) СА СИ ВЕЧЕ 20% :))

Iivanov84

накрая ще се окаже че всичко е точно ..

На някаква конспирация ми прилича цялата работа. Не спирайте конете, ей!

Баси, колко суджук можеше да се направи от тези коне ...

Iivanov84

как са били затворени,нали ги даваха през 20 метра изпопадали...

душички..много се радвам

до Детроита Пищалов е взел около 200 хиляди лева, но не е приватизирал Техноимпекс за 70 хиляди, а е получил в брой милиони, отделно скъпи офиси. Детроит, каквото си повикал, такова ти се обади. Сам вкара вълка в кошарата.

Смърт за коняра!

Да добавя, и курви да гонят. С две думи никва доблест!

Парички, парички, колко ви обичат прокорорчетата в пачки. :))) и в края на краищата ще се окаже че всички коне са били живи. Е такава държава нема!!!

Е като е получавал европейски пари по някяква програма и е спечелил, нали не мислите че това е случайно и че няма нищо общо с политици и по-точно с ГЕРБ и че няма да бъде осъден по тази причина.

Добрата новина е не само ,че са намерили тези коне и то в отлично състояние щом имат потомство което показва че имат добре запазени инстинкти за оцеляване дори въпреки ,,грижите"на хората.За жалост ние българите непрекъснато доказваме че сме загубили този основен инстинкт.щом потомството и на богатите се затрива масово по най -безумен начин а на по-бедните е обхванато от апатия защото защото в мафиотската ни държава нищо не става въпреки а само с мафиотска благословия.

а някой знае за какво се отглеждат такива стада коне? Каква е стопанската полза? Предполагам, че не за впрегатни животни, нито пък за езда. А за какво - за месо ли?

Тоя е опасен шанаджия мести стада с овце с една голяма платформа ги товари и ги мести постоянно кой знае колко кинти сгъва от субсидий за стадата си и кой знае какви мършави са стадата кат него такива... Нямам думи печели на гърба на бедстващите животни.

И това да не би да го оправдава, тоя пишман фермер?

след ,,случаино,, откритите коне има надежда ,,случаино,, да открият и затворниците...!!!

Такива табуни полудиви коне има открай време. Виждал съм поне 4-5 през годините. Пускат се пролетта в планината и есента се събират. Каква е тази истерия не мога да разбера.

Нали казаха - 260 бона е прибрал за 5 години, а като гледам всичко е на самотек... Иначе се обясняваше как почти нищо не печелел.... 50 хилки на година аванта малко му се виждат...

Видяхте ли безмозъчни амеби?! Подведохте се като едно пършиво стадо обезумяло-блеещи овце! Аз не знам дали не сте по-големи говеда от горецитираните кобили! Всуе оплювахте така жестоко бедния човечец!!! Не му ли стигна маниашкото развяването на долните му ватени гащи "Вирсачи" по медиите, мерзко-нехуманните коментари и духовното изкормване на психическите му карантии, та сега отново сте го заяли като кисела краставица?! Този набожен човечец ви каза, че се е осланял единствено на Небесните сили и Предначертания - какъв по-убедително-солиден аргумен?! Леете крокодилско-хипопотамски сълзи за една малобройна конска сюрия, а не ви е жал, че в България милиони хорица от малцинствата страдат, плачат, колабират, мизеруват прегладняло-прежаднели, бъркайки до лакти с навити ръкави из кофите за боклук в трепетно очакване да намерят един пробит долар, два-три оглозгано-лешасали пилешки кокала, няколко обезобразено-сплеснати недопечени агнешки главички, 3 изгнили домата, приличащи на разложените топки на починал нерез, една твърда краставица за забавления и още една за ядене, окъсани кюлоти с изпозвани памперси от дементирали професорки, за да затоплят зъзнещо-клатещите си гениталии, а понякога - и няколко твърди банана, за да усетят сладостта им до дъно!!! Вместо да разкъсвате със заострено-кривите си резци плътта на този нещастник заради една шъпа дръгливо-бесни кранти, обгрижете малцинствата, които след 30 години ще бъдат преобладаващо-властващата прослойка в нашата чиста и свята республика!!! Приютете по един нещастен ром вкъщи, дайте му по един котлет с чаша вино, изкъпете го в топло-пенлива вана, насапунисайте го школувано и изтъркайте коричките от насъбралата се кир по изнурено-измъчения му гръб от прекомерен труд, подсушете го с чиста хавлия и го погалете мисловно по изстрадалите му физически и психически рани!!! Бъдете хуманоиди, а не безсловесно-разчекнати, антималцинствено-антиглобалистични хиени, вампири, караконджули и други същества-деца на Мерзкия Шейтан!!!

Обожавам животните, аз самият имам куче и котка. Но, да ми дават по телевизията некви как реват със сълзи за кончетата, как се организират групи от хора да им качват храна в лошото време...А в същото време има такива забравени от бога села с възрастни, забравени от децата си хора, които като падне снега имат за храна само картофи!!! Никва група не се организира по никъв фейсбук, да ходи да им качи храна с моторни шейни, да им нацепи дърва, да ги види как са що са, да послуша историите, които имат да разкажат...Ама друго си е модерното да фанеш да застанеш до един мъртъв (естествен подбор) кон и да лееш крокодилски сълзи пред медиите. Някак модерно е, зелено е...А не да се занимаваш с бабички и дядки!!! Л И Ц Е М Е Р И долни!

Аз знам - ползата е огромна ! Тези коне служат за производство на изпражнения с които се хранят изключително интелигентните и търсещи кяр от всичко ганьовци ! Естествено им се дават като кремвирши, салам, луканка.... и те лапат ненаситно !

Този кюстендилски тарикат Пищалов е открил на работата лекото и на хлеба мекото, взема пари уж да се грижи за диви кончета в планината.

В държавата на Троянските коне, осоговските са изключение.

Мисля, че лъжат. Типично в стил БАБХ. Те, които не са се интересували с години да проверяват пишман животновъда станаха много активни като се раздуха историята. Качиха се в планината и забраниха да се снимат умрелите коне. Дори и на 4 Лапи не позволиха. Защо ли? Ся "открили" били част от стадото с дрон. Ти да видиш. "Само" 10-15 коня били измрели от глад. Значи няма да има санкции за Пищалов. Гледах интервюта с разни мизерници от БАБХ и бившия министър на МЗХ. Страшно им личеше, че лъжат. За мен Пищалов е подставено лице, чрез което се източват евросубсидии. От тия 260 000 я са му подхвърлили 60 000, я не. Останалото се разпределя по "веригата". Жалка държава.

Безмозъчната амеба си ти, Мелихо, но да ти обяснявам нещата е губене на време. Пък и мразя да се занимаавам с индивиди, на които определено им липсват първите 7 години.

Институциите болгарски са винаги след нещата.В случая БАБХ. А бройката на всичките"компетентни и отговорни"институции,лежащи на наш гръб,е впечетляваща.Вместо текущ контрол при вече платени сериозни пари,такъв се прави,след някоя поредна трагедия.Било то с коне,с асансьр или фатална дупка на пътя,напр. То било лесна работа тази-да взема и аз едни 300 К,да завъдя едно стадо и да го пусна произволно и волно да се пасе по Витоша.... Колкото е крив Пищалов,два по-криви са "ексепртите",дали му кинтите.

А дали са видели с дрона и самотния пловдивски Конь-помак,който в периода 1997-2092г.слугуваше и продаваше интересите на род и родина на задокеанските кравари?

А кога ще направите проверка на "ФЕРМАТА"на Мирослав Димитров от с.Варненци общ.Тутракан