ГЕРБ иска мемориал, посветен на терористичната дейност на БКП

ГЕРБ предлага в София да бъде изграден мемориален комплекс, посветен на терористичната дейност на БКП и жертвите на комунизма в България. Според проекта мястото на мемориалния комплекс е в пространството около НДК.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ иска мемориал, посветен на терористичната дейност на БКП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поправете ме ако греша, но не бяха ли точно лицемерите от Герб, които построиха музей на социализма?

Първото и последното убежище на българските "демократи" е... "Картата с черепите"! А що се отнася до "героичният прадядо" на Б.Б., "мълвата казва", че "юнакът" е смлян от бой, от свои съселяни... Защото, докато те са били по фронтовете в състава на Първа Българска армия селският кмет (прадядото) е посегнал на съпругите им!

Заглавието кърти и троши глупометри! А пантеон на фашизма? А паметник на Осама (да не се бърка с Обама!)?

Аз пък искам мемориален паметник на ГЕРБ - една голяма калинка.

В допълнение предлагам "мемориала" да бъде пред община Варна и на подходящо място да се изпишат имената на самозапалилите се и изгоряли като факел при упрабвението на Буда&Лалето и Цвъки Гестапото- комундета и "достойни" синчета на висши офицери от МВР и ДС.

Да се издигне мемориал и на всички, които си отидоха в резултат на "кадърните" реформи в здравеопазването и социалната сфира, направени от бездарното правителство на ГЕРБ.Майка ми е жертва именно на тези "реформи". Просто я оставиха да умре след като ни разкарваха 18 часа от кабинет на кабинет и накрая я изписаха с диагноза грип, при положение , че при изследваниятасе установи че кръвната и захар е 29. И нямаше никой виновен , защото всъщия този ден правеха размествания в бърза помощ и болницата. Това е резултата от управлението на ББ - погубени хора от лошо здравеопазване, социална и икономическа безиходица и безпътица. И тези същите негодници имат наглостта да имат претенции да се върнат на власт - за да ни довършат окончателно. Така че и това което еу останатало от народа или да емигрира или да пемине в отвъдното.

съжалявам за майка ви, но нека да уточним. За смърта й са виновни единствено и само докторите-убийци. Същите, или подобмнйи на тия които разобличи ЦЦ от рибуната на НС. Ония, дето искаха "да дават бебето в кофата". А всички червени боклуци ревнаха че нямал право да използва СРС-та. Всъщност това беше информация от съвсем законни СРС-та. СРС-тата не са убили нито един болен. Да, може да компрометират доктор-убийци политици съмнителни бизнесмени, но болен човек не могатж ад убият. За това "имат грижата" докторите-убийци, докторите-търгаши, докторите-далаверадджии, некадърници, или просто службаши. Не лекари. Ако за нещо е виновен ББ това че че не напарви реформи в здравеопазването. Искаше, но не можа.

Ако сме чели добре историята ще видим че такъв мемориал не само трябва да има , но е задължителен. За периода 1878 - 1944 , комунистите извършиха много престъпления против народа си , след това по бай тошово време също така бяхме в тоталитарно общество и много хора емигрираха и напуснаха страната си, други пък в лагерите умряха , като например "Скравена" ! За псевдо прехода към демокрация от 1989г и до днес , за този период не знам какъв мемориал да се измисли, защото първо преход към демокрация нямаше , а най вече ограбване на държавните богатства от шепа комунисти , сего им викат - олигарси! Така че четете тази история и подходящите книги за да видите , какъв манумент на червената репресия трябва да се изгради, ама си трябва хора за това , а не заспали мъртви души!

То наистина трябва да имаше вече такъв и то не един, ама в БГ всичко е на ОБРАТНОТО!

Тук почиват убити от нас ГЕРБ 100 000 фирми.Жалко че не остана време всичките останали да ги изнудиме,да им вземе источниците на пари и стока.

Добра идея - предполагам че Бойко Откривателя ще открие и това произведение на изкуството

Всичко може да е но такъв срам и позор за герб и България не е имало дори и по времето на бай Тошо. Какво прави президента на турски празник и турски министър, барабар с Касим Дал, когото по времето на ГЕРБ му помагаха да прави протурска партия. Плевнелиев ли е домакин или Турция /на наша българска територия/ и кой е забранил на българските медии и журналисти да отразяват срещата и защо- Това ми напомня на акта в Бургас, когато израелските служби дойдоха и изгониха всички български представители - тогава на власт беше ГЕРБ. Такива наколенки не сме правили и на СССР - онези поне даваха пари и хората живееха що годе нормално. нямам думи.

ГЕРБ СА НАИСТИНА ЛУДИ - МЕМОРИАЛ СРЕЩУ БКП - АБЕ БОКО НАЛИ СИ ПАЗИШ ОЩЕ ЧЛЕНСКАТА КНИЖКА КАТО ЧЛЕН НА БКП - ЗНАЧИ МЕМОРИАЛ СРЕЩУ ГЕРБ - ТА ТАМ ВСИЧКИ СТЕ КОМУНИСТИ. ЕВАЛА БОЦЕ - СТРАШНО СИ УМЕН - НЕМА ЩО! ТЪРСЕТЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ - ТЕ СА С ЧЛЕНСКИ ЧЕРВЕНИ КНИЖКИ - ЛОЗУНГ НА ВЪЛКО ЧЕРВЕНКОВ! ЕВАЛА БОЦЕ! ГЬОН СУРАТ СИ!

Браво Бойко! Ако се налага, събирай подписи, предизвикай референдум!

не е имало дори и по времето на бай Тошо. Какво прави президента на турски празник и турски министър, барабар с Касим Дал, когото по времето на ГЕРБ му помагаха да прави протурска партия. Плевнелиев ли е домакин или Турция /на наша българска територия/ и кой е забранил на българските медии и журналисти да отразяват срещата и защо- Това ми напомня на акта в Бургас, когато израелските служби дойдоха и изгониха всички български представители - тогава на власт беше ГЕРБ. Такива наколенки не сме правили и на СССР - онези поне даваха пари и хората живееха що годе нормално. нямам думи.

Съвсем си се сбъркал от злоба, човече. Той е президент на всички, обитаващи тази територия, колкото и да не ви изнася. Е, не е ловец и любовчия като Първанов, не защитава Бирата и подобни.

Милиционерите на ГЕРБ очевидно, като своя водач нерамотник и простак Борисов, син на полковник от БНА на Тато, са забравили, че от 1918 до 1944 година в царска България затинаха над 30 000 млади патриоти с леви идеи. Забравиха, че фашизираните слуги на десницата бесеха през 1923-25 гг арестувани хора в подземията и ги горяха в пещи. Че палеха къщите на партизаните, режеха глави, слугувата на Райха и се държаха така, както искат да го сторят и през този септелври - като насилници и диваци. Фашистите са живи, и Западът трябва добре да си направи сметката с кого се хванал по тези земи да прави демокрация. Наглост цинизъм и провокация е предложението на ГЕРБ - това котило на крадци и престъпници.

.......напълно СЪГЛАСЕН! +++++++++++

Ти кого лъжеш бе смотан ?

а що викат на Атака фашисти

До къде я докараха ГЬОНСУРАТИТЕ-потомци на кримипрестъпниците от 1944г.Ашколсу кьопаллар,не премятайте костите на дядовите ви жертви!НАГЛИ И БЕЗОЧЛИВИ!

След като герб издигнаха паметник на американските терористи бомбардирали София и погубили 2000хил.невинни души,сега нищо чудно,да издигнат паметник на собствените си престъпления вършили като комунисти.

2000хил. означава 2 милиона. Толкова ли според теб са загиналите в София ?

Аз лично искам мемориал на Мутрите в България и там да присъства с почетен бюст една Главна Тиква. Започва се с алеята на Крушата и се завършва при Тиквата.

Трябва и мемориал за икономическото и физическо унищожаване на България от герб.

ДНЕС: мемориал, посветен на терористичната дейност на БКП УТРЕ: мемориал, посветен на терористичната дейност на ДЕМОКРАЦИЯТА Историята се повтаря,със същите играчи

АМИ КАКВО СТАВА С ЕДВИН СУГАРЕВ, КЪДЕ Е ТОЗИ, ЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ?

яде пържоли-кво да прави човека?

БСП-БКП трябва да се обяви за терористична организация от ЕС и САЩ. Хизбула е благотворителна организация в сравнение с нашите комунисти.

ДА, и да се потърси сметка та Бойко Борисов какво прави по време на възродителния процес в Делиормана като служител на МВР.

Много служители на МВР бяха там по това време. А ти, говньо отговори кой иницира възродителния процес. И понеже те е шубе да изречеш трите букви, аз ще ти помогна - БКП. Същата тази която сега се нарича БСП. Тази партия която пращаше хората в Скравена и Белене. Друго има ли да питаш, боклук долен?

ами ако искаш всичко да е пита и платено, върни парите дето 45. години наля България в теб и дим да те няма, както се пееше в една песен.

Хахахах... ташак майна. Тия или са слънчасали или са супер наглеци. Та в Герб е пълно с бивши комунисти, партийни и комсомолски секретари, деца и внуци на видни комунисти... ташак майна ...

В БСП също е пълно с деца и внуци на висши партийн и номенклатурчици. За насраните червени пенсионери няма да споменавам - много ще се размирише. Как на какво бе, тъпанар? На лайна, естествено. Един болшевишки лайнар на какво може да мирише. Има в ГЕРБ хора, които по произход са близки до тия в БСП,. не толкова масово, но има. Нека сега да разгледаме разликите> Това е по-интересното. Първо, повечето хора в ГЕРБ са разбрали че БСП е вредна за България. Те са по-интелигентни и не могат да понасят да си получават заповедите от Москва. Второ, повечето симпатизанти на ГЕРБ не обичат ДПС. Ако сме съвсем директни - мразят ги. И за разлика от сиомпатизантите на БСП, които приемат с разбиране факта че от 8 годин и ДПС-то ги чалстри, симпатизантите на ГЕРБ не са долни леви педали. Като Станишката и др. Вахинин. Привържениците на БСП са тъпи и упорити - те ще са верни на Партията, даже да им наредят да се наричат не социалисти, ами терористи, анархисти, лайнаристи, или кавито там можеш да измислиш политически онанисти. Стига заповедта да идва от Москва. Четвърто, в БСП хората защитават на живот и смърт всеки който е "наше момче". Ако ще и най-големия бандит да е. Виж, ББ винаги е по-безкомпромисен със своите (не знам дали така е правилно). И още толкова много разлики има. Само дето нан екземпляри с червени чугунени кратуни им е трудно да ги разберат.

МОЛЯ ,в ГЕРБ са най отявлените комунисти умиращи за служба.Един от тях е Бойко Борисов който отказа да се деполитизира и остана ВЕРЕН на БКП.

На този паметник трябва да бъде изобразен най-известния съвременен комунист ББ, който за 3,5 години почти унищожи БЪЛГАРИЯ.

ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, УБИТИ, ТЕРОРИЗИРАНИ И ПРОКУДЕНИ ОТ ДРУГИ БЪЛГАРИ е добре да има. Като го види човек ще разбере, че турското и византийско робство са били само една детска игра спрямо това, което сами сме си сторили. И ще схване поговорката, че каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи. 6 милиона отанахме и пак сме готови живи да се изядем!

Според мен жертвите на турското робство са доста повече! Къде е техния мемориал?

Мислиш ли ?

Най-много жертви имаше от пагубното управление-унищожение на герб и боко.Над 400хил.души бяха погубени в изпълнение на плана Ран-Ът на извергите от гроб.

Мемориал трябва да се издигне на самозапалилите се жертви.

Може на същия.

Аз искам паметник да се построи за безхаберието на герб при неговото управление.

Tрябва да се построи и мемориал, посветен на безхаберното управление от правителството на ГЕРБ.

Много хубава идея, но в ГЕРБ е пълно с БКП активисти, няма ли да се обидят.

Няма от какво. Не виждам, къде съзираш обида?

Тез герберасти зорлен ще върнат Мирчо Спасов и Газдов!!!!!!!!!!!!

Ама не искат обезщетение от турция за геноцидите. Жалки са!

Абе тия нещастници се вземат много на сериозно с идеята за изграждане на "мемориален комплекс на жерт- вите на комунистическия режим"Я по добре да построят мемориал на жертвите от управлението на ГРОБ- самозапалелите се,самоубилите се, 400 хил.души останали без работа, стотиците хиляди напуснали страната.Там най-отпред да личат имената на ГЕРОЙСКИ ЗАГИНАЛИТЕ мИРО нАЙДЕНОВ,фИДОСКОВИЦА, еМО дИМИТРОВ и много други знайни и незнайни "борци" за демокрация. На проектанта арх.Иво Панталеев бих подсказал идеята вместо три преплетени длани и 12 плочи с ръждясали стълбове, да се изградят три преплетени лентички и две плочи с два ръждясали умове на "ВОЖДОВЕТЕ"на ГРОБ.

Смешници!!Как ще обяснят герберите на репресираните,че една голяма част от тях са били част от този репресивен апарат-МВР,били са сътрудници на ДС,били са членове на тази БКП???????????????????????

Правят опит и обясняват. А децата на номенклатурат в БСП и съдружие дори не допускат мисълта за диалог или катарзис по темата за кървавите си ръце. Напротив, впрегнали са пропагндната си наказателна орда да върши допълнителен психически тормоз над жертвите и да фабрикува угодно за властта обществено мнение. Ти самият си доказателство.

Герберите се мислят за нещо различно от БКП/БСП,но са едната глава на двуглава ламя.Обясненията да си ги .......

Какво обясняват, че не мога да се сетя? Обясняват как са "ни лук яли ни мирисали"? Като някакви латерни повтарят "демократични" (според тях) мантри и се надяват да мине време и хората да забравим какви са били, за да могат да си правят далаверата "демократично"? Вълкът козината си мени, но нрава никога. Когато си убиец си убиец не си по-малко убиец, защото си решил да "обясниш" как си бил каран да убиваш.

А кога ще направим паметник за жертвите на прехода? Милионите прогонени от родината си, загиналите от глад и липса на лекарства, тормозените от мутри, разбитите семейства ...

Бойко, като виден член на БКП ще поеме ли своята морална отговорност за тия престъпления?

ще води ли списъка на престъпниците наказани след 9л9л44 прочутия дядо на комуниста ББ

Бойко, да беше направил този паметник, когато управляваше моето момче. А не сега да се репчиш от засада...

А пък Иван Костов даже блокира работата на комисията по досиетата. Никога не е правил политическо изказване за комунистическия терор и не е давал нито лична , нито партийна ангажираща оценка на комунистическо-съветския геноцид в България. Не очаквано за всички, това беше направено по разбираем човешки начин от Б.Борисов в нощта след изборите през 2009 год.

Тактиката на всичкото помиар е да разделя народа. На тях в момента не им е много ясно защо го правят, ама...

Да до него да се постави вечен огън в памет на самозапалилите от политиката на ББ и ЦЦ, а ня Дянков да се забрани да влиза в страната

Само забрани и тормоз може да се очаква от хора с тоталитарно мислене по калъпа на БКП. И по античовешки неща сме виждали и преживели от тях - да извадиш от затвора човек болен от рак в последните му дни и да го принудиш да започне гладна стачка и да обяви публично, че го прави по политически причини и в защита на някой тогавашен Орешарски, да подтикнеш лабилен човек към самозапалване и да притиснеш всички услужливи журналистки да преповтарят тази случка със злокобен глас седмици наред, докато се активизират всички имитатори. Няма ли от какво да се самозапалват хора - има. Нека носещите отговорността за това от БКП/БСП да я понесат на този или онзи свят. Те управляваха до 89 г. по конституция, а после по силата на завареното положение. Винаги в последните 23 години са имали участие във всички властти с официални техни представители - президентска, парламентарна, съдебна, изпълнителна, медийна, регулатолни органи, репресивни органи.

А бе, хора, помагайте! Какво беше "оксиморон"?

Съгласен! И основни експонати да са партийните книжки на Борисов, Цветанов, Цачева, комсомолската книжка на Плевнелиев и 'подвизите' на активния крадец на кашкавал Георги Павлов (родоначалник на комунистическия род на Лилянчето Павлова).

Няма лошо. Нека да ги има и тия експонати. Ще има проблем с партийната книжка на ЦЦ - той няма такава. А що се отнася до комсомолските книжки, през 1989 имаше 8 милиона българи с комсомолски билети. всички, с много малки изключения са минали през Комсомол-а. с официално название ДКМС - Димитровски Комунистически Младежки Съюз. Но повечето си го наричаха Комсомол - по съветски образец (Коммунистический Союз Молодежи). Но не знам с какво тия експонати биха били чак толкова интересни. Далеч по-интересни биха били "юнафлъците" на баща му на Станишката и другите болшевишки пресртъпници. интерсни ще са и доносите на доносниците, които БСП така яростно защитава. И да не би да с азасекретени щото хич не са з апоказване. И някои дето искат да се пишат за велики разузнавачи със задна дата няма да се окажат най-обикновени писачи на доноси - персонажи от "Мисия Лондон". Много интересен би ббил протокола от заседанито на ЦК на БКП с което са искали да закрият България и да ни направят 16-та република на СССР. Та и не е един протокол - цели 3 са. Много ще бъдат интересни документите за търговските ни взаимоотношения със СССР. Започвайки от 1944. колико ни струва издръжката на окупационната съветска армия от 1944 до 1947? С какви боклучарници са ни оборудвали руснаците? И гордостта на българската индустрия да не би случайно да са излезли от употреба съветски заводи. от годините на Втората световна война, та и преди това. Ето това наистина ще са интересни въпроси. Но това май са най-строго пазените тайни в държавата.

И откъде го измисли това, че ЦвъЦвъ няма партийна книжка? И сигурно не е бил служител на 7-о на ДС? И баща му не е бил личен шофьор на червения изверг Григор Шопов (заради което младия Цецко успява да се дореди до топла службица в ДС)? Айде сега, още малко и ще кажеш, че в България не е имало 'градене' на цуцулизъм и съветско господство от 1944 до 1989 г. :)))

Защо точно ГЕРБ поемат тази инициатива с такъв недомислен проект?Дали защото съжаляват,че бяха третия ешелон в БКП и не можаха да се реализират тогава?Но това означава ритуално и пред публика да си отрежеш главата.Явно,че водачите на ГЕРБ колективно са за Карлуково.

А бе тея ненормалници защо ни занимават с глупости, тея олигофрени не разбраха ли ,че комунистите измряха и вече ги няма - интереса клати феса и за глупаците като тях и всички останали! Пусто дърво, да хванеш едните и да удариш другите, изроди!!!

КОМУНОИДНАТА СГАН газ пикае... Защо така бе, друари, нали сте евро ПЕС социалисти. Вашите друаре на запад също осъждат комунизЪма... Осъдете го и вие, подкрепете ни...

Ще ви подкрепим разбира се! Имената на всички герберо-мутроиди ще бъдат изписани на видно мясо, след като приключим подобаващо с цялото котило на Буда& Лалето.

НА ГЕРБЕРИТЕ НАРОДА ЩЕ ИМ ВДИГНЕ ЕДНА ГРАМАДА :)

Живеем в "демократично" общество... Редно е да се поиска и другата гледна точка. Да направим мемориал на ГРОБ - на които и да е гробища и постоянно да горят 6 факли (самозапалилите се по времето на ГРОБ)...........................

Оня мазния от цело Банкя да си върне членската карта на БКП и тогава да яде .овна!!!

Много бързаш Боци, много бързаш! Нека първо те довърша подобаващо, че да те сложим под номер едно в плочата на мемориала. Че то какъв мемориал без твойто име? А както си е редно накрая ще сложим и името на знаменития ти дядо -да се знае, че цялата фамилия си е където и е мястото!

Населението на България до 1989 г. по времето на "ТЕРОРИСТИТЕ-КОМУНИСТИ" - 9 млн. души. Население на България по времето на ПРАВЕДНИТЕ МИРОЛЮБИВИ ДЕМОКРАТИ - 6.9 млн. души. Значи по времето на ЗЛИЯТ ТЕРОРИСТИЧЕН КОМУНИЗЪЪЪЪЪМ населението на България е близо 9 млн. души, а в днешния МИЛОСТИВ И ДОБЪР КАПИТАЛИЗЪМ населението е едва 7 млн. и намалява с всеки изминал ден. Помийка може да се бълва до безкрай, но в крайна сметка фактите не могат да бъдат оборени, така че не на мене тия!

Ами,как да ходим да работим на запад през социализЪма когато имаше желязна завеса ?

До 1989 година бяхме 9 милиона, защото даже и партийните функционери не ги пускаха да излизат зад граница с цялото си семейство, някой трябваше да остане за залог в България. Когато насилствено взеха земята на хората, ако границите бяха отворени и кучета нямаше да останат в България. Плод на тази политика за 9-те милиона са и завишения брой на хората от малцинствата, който сега в по голямата си част живеят на наш гръб.

По времето на комунистите разстрелваха на границата забрави ли?А след 1989 хората избягаха от същите комунисти които управляват и сега

Типично за комунист.Както дявола чете евангелието,така и комунист чете каквото и да е.

И на мемориала да бъдат вписани имената и на терористите. Сред тях трябва да са бащите на Цоко и Боко - като най-близки до репресивния апарат. Оооо, да не забравяме и родителя на чехльо - като секретар по идеологическите въпроси в Пиринския край. А въобще както са я подкарали май трябва да се пъчат имената на целия гроб - състав от бивши милиционери и ченгета.

"КАРОЛЕВСКИТЕ ПОМИЯРИ" ВИДЯХА ОТРИЦАТЕЛНАТА РЕАКЦИЯ НА "ТЕРОРИСТИТЕ" И ПРЕМЕСТИХА СТАТИЯТА ОТ ПЪРВА СТРАНИЦА