17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добро начало. Иначе личи, че все с "тежки" престъпници са се разправили и са покрили бюджета си ... за месец? Проявява се активност за пред евроинституциите. Сигурно и там едва сдържат смеха си при представяне на резултатите от конфискациите.

Браво Цацаров, браво! Цели 1.8 милиона! И това за няколко години! При бюджет за 2020 г. от 21.856 милиона и бюджет за 2021 г. от 23.400 милиона... Ми това си е направо постижение! Да му мислят кокошкарите! Ще им конфикувате оскубаната перушина! Богатее Майка България от вашите дела!

Та вие сте изхарчили повече от колкото сте взели да гоните кокошкари бе олигофрени....

Отнето имущество , което не е релизирано на пазара, не продадено и в хазната не влязло нищо. Засегнати са дребни престъпници . Междувременно КПКОНПИ е похачила милиони от хазната за собствената си издръжка в която заплатата на Цацарв е значително перо.

ДИР, положете усилие и изкарайте за изминалата година какъв е бил бюджетът на комисията и за колко милиона е отнела имущество. Да видим тези дали са си изкарали заплатите. Единствените държавни служители, които си заслужават заплатите и не е добре да имат работа са пожарникарите.

Ще поздравя Цицаров ако е конфискувал поне 100 000 000 000 ограбени от нас ! ПОНЕ !

МАНДРАДЖИЙСКАТА БАНДИТСКА МУТРЕНСКА ПАСМИНА Е В КОГНИТИВЕН ШОК, РЕВВВВВВ, ВОЙЙЙЙ, КЪСАНЕ НА ДРЕХИ, ПОСИПВАНЕ НА ГЛАВИТЕ С ПЕПЕЛ, ДРАСКАНЕ С НОКТИ ПО ПАВАЖА, БЛЪСКАНЕ НА ПРАЗНИТЕ ЧУТУРИ У ДУВАРА И ПОДА, БЯЯСССССС КАПЕ ПЯНА ОТ УСТАТА.......

Какво стана с чекмеджето?

Фейк е. Фотошоп на платени руски хибридчици. Сега ще ги разследваме, също и този отдел дето драскат в ДИР-а. Лощото е че са гейове и национални предатели и човек го е гнус да цапа ръцете с тях. Коспиративното име на отряда им е "Поп Кръстьо"

Моля, журналистът, написал тази поръчкова статия, да добав и сумата изплатена за издръжката на тази комисия. Не зя др,га, а за да оценим ефективността на дейността й.

Кога ще почнат да отнемат от гсина с чекмеджетата?

Разходите на тази комисия са 23.4 милиона годишно, а те успели да конфискуват имущество за 1.8 милиона !? Ха !

дано им стигнат за заплати!

Нищо не се събира от тези "конфискувани" имущества. Всичко остава само на книга отнето

преасфалтирането на Тракия при Чирпан - 4,4 млн за километър, тези с приход 1,7 млн ?????

Хайде, пресни и топли ПР съобщения, моля! парят, парят... Тая измислена комисия - ако разчита на РЕАЛНИ постъпления от техните "конфискации" - требе умрат от глад... Щото много "конфискуват", ама в БЮДЖЕТА" реално нищо не влиза... само знаят да се хвалят по медиите

А Къщата в Барцелона? Асансьорът на Артекс? Терасата на Пеци? Кюлчетата в чекмедже?

приход в бюджета 22 000 млн, приход от комисията Цацаров - 1,7 млн ????

кокошкарски работи

Резил!!!! Ами то Бюджета Ви е три пъти по глям. Къде е сметката.

А чекменджето и офшорките законни ли са

от времето на цацаров като гл. прокурор влязоха/и продължават да влизат/ най-много осъдителни присъди към България от Страсбург във връзка с незаконни действия на прокуратурата... дано и в това му амплоа да не доведе нещата пак дотук.

Когато конфискува за поне 1,8 милиарда, тогава пишете! А това сега са кьорфишеци, като се има предвид колко се краде в България...

Кокошкарски истории!!! Цацаров защо не конфискува 400-те милиона на Ветко Арабаджиев, а?? - Или чака, да си види комисионата??

Предполагам заплатите на цялата пасмина наричаща се "комисия" е два пъти повече от отнетото..

Далече си. Общо разходите на тази "комисия" са около 25 милиона лева от нашите пари. А ма година я конфискува, я не 10-ина милиона

Цаца, кога ще конфискувате незаконните пачки и кюлчета от чекмеджето на мутрата?

НА КУКУВУ ЛЯТО

Ташак ..

Къде го трупа тоа чоек, склат ли е наел, што ли?

Комисията на Цацаров конфискува незаконно придобито имущество за близо 1.8 милиона от опозиция на ГЕРБ и хора неплатили си данъка спокойствието пред чекмеджетата.

С тези пари ще си покрият заплатите за няколко месеца и някои разходи по дейността им, което е твърде малко ,за да има приходи в хазната!!! Напълно излишна структура !!! Когато имат приходи за милиарди, тогава ще е успешна работата им!!!

Осъдили няколко ДРЕБНИ рибки, дето от десетилетия ги знаят полиция, прокуратура, съд и т.н., взели некви пасати и т.н. каруци и некви апартаменти на майната си в забутани села и голямата победа срещу престъпността. Че те когото и да хванат от наистина едрите, само един от имотите им е по-скъп от тия всички сумарно бе

това отнентото, взели от един дали на друг ли е ? Какво се случва с отнетото, за чия сметка се "съхранява" някъде си? Ако се разпродава то къде се случва и къде отиват паричките от?

А незаконно придобитото от политиците кога?

1.8 милиона :) Толкова се краде в пропаднал Тиквенистан за час... или минута. Ама така е, когато не можеш да пипаш Тримата Ортаци - Тиквич, Шиши и Доган. Те и Обръчите им крадат 90% от нещата в Тиквенистана в момента.

"е отнето имущество в полза на държавата" Кой точно и как ще се възползва от парите?

То пък едни пари... за цигари на Комисията не стигат

Я, да видим кой е бягал от часовете по математика! 1,719 на колко се закръгля до втория знак? На 1,18???? Слаб две, седни си :)

На 1,72!

Браво на съдебната система

Ами ,че той апартамента с асансьора на цвъкито струва повече...

Ами бронирания Майбах влиза ли в сметката или не ?

Събраха някои и друг мизерен лев от няколко анонимника, а истинските крадци пак са недосегаеми.

А на цацата тлъстите бакшиши от далавери по офшорни сметки кога ще лъдат конфискувани?!?