Комисия от БАН ще разгледа и имуществото на синоптиците

Новосъздаденото научно звено ще бъде финансирано чрез корекция в бюджета на МОН, обяви министър Вълчев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БАН, член кореспонденти и академици - такова животно няма никъде, освен в Русия, България, Сърбия и Македония. Ако лайното и крадец на пари от здравната каса за да върже бюджета т.н. Дянков беше останал още малко във власта, освен велия ВАК от професори с памперси, щеше да види сметката и на БАН

Доказа след тридесет Годишен напрегнат научен труд, че когато в полето вали дъжд става кал.

Видяла жабата, че подковават сговорна дружина и тя слепи ги родила.

ЗАКРИВАЙТЕ я тая сбирщина нагли малоумници, която за тридесет години изпапка НАД ТРИ МИЛИАРДА И ПОЛОВИНА НАРОДНИ ПАРИ, БЕЗ ДА СВЪРШИ НИ-ЩО!!! Дотам я докараха, че сега се издържат САМО ОТ НАЕМИ, ШИРПОТРЕБА (сега - "козметика", а скоро и долни гащи) и ПАРИ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ БЕЗ НИКАКВА НАУКА!!!

Браво за коментара! В БАН нищо, ама нищо не се прави! В институте е пълно с психари и деградирали хора. Имам поглед върху ИКИ (институт за космически изследвания) - идиот до идиота начело с оня шеф, издънка-комуне, който си говори извънземните. Един е криминално проявен крадец (наказан административно), втори - лъжесвидетел, трети - заплашва с убийство и оказва психически тормоз...Правят си часпрома цял живот и стоят на жалките си заплати, а в свободното си време крадат и тормозят работещите хора около тях тези откачалки! Трябва да се закрие този институт или да се остави да се самоиздържа, но баш шефът е голям мафиот и здраво се държи за кокала! Жалка работа!

Добре пият. В барчето на БАН, в ляво от входа и вдясно от италианското посолство се пие много приятно и много евтино. От поне 10 години.