Дайнов: Радев се опитва да се превърне в политическо животно

Радев бавно и мъчително се опитва да се превърне в „политическо животно”.

Обратно в новината

Коментари - Дайнов: Радев се опитва да се превърне в политическо животно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато некадърници и кукли на конци се появяват по медиите и обясняват неща, които не разбират, то бъдете сигурни, че се намирате в България. И ако се питате защо сме в това положение, отговорът е ясен - защото ни управляват безхаберни, егоцентрични, нагли некадърници !

Ех Дайнов, Дайнов, ех мъжка ку о Президентът е избран с невероятно мнозинство, а ти кой си бе ?

Плужекът дайнов пак се опитва да изкара малко сороски парички. Ей, охлюв, когато за тебе гласуват толкова българи колкото за Радев, тогава се опитвай да го критикуваш.

Разбира се, че заслугата е на социалистката - една умна жена ги разби на пух и прах. Та кой от тях е умен колкото Елена Йончева?! Някои неща не могат да се постигнат с идиотия, наглост и крадене.

Сменихте заглавието, но глупостите на Дайнов си останаха същите.

Няма как Радев да спечели уважението на хората, изявявайки се като креатура на БСП.

Абе! Кой дава сцена за изява на куцо, кьораво и сакато да се обаждат по теми, които я разбират, я не? Кой е този Дайнов изобщо, че да трябва да слушаме (четем) и неговите изпраж... изказвания?

и сой те кара да четеш??????? като не го познаваш, затваряш... чете, пък и се изказва дълбокомислено

Ние хората сме в патова ситуация.Отпред змия,а отзад магаре.Нито президента като хората,а и управляващите също.Накъде да тръгнем.А такива измислени професори като този при нас с лопата да ги ринеш.Нито да го слушаш ,нито да го гледаш.Как не го е срам да си взима заплатата този гении така да го наречем.

На живо дават ,как се брани суджука, и системата "кум -сват"

Тоя гей от село Миндя пак отвори зловонна устица да блъвне поредна мега простотия. Избродирал си е СДС на непраните гащи и се мисли за интелигент.

Комунистическият възпитаник на АОНСУ усети кръв и се появи за да усвои нови грантове.

а тоя смърди на най-долнопробен боклук

Аз бих добавил : долнопробно леке !!

бсп като докопат власт винаги фалират държавата

Той се опитва, а ти отдавна си такова смрадливо седесарско животно, вече герберунско!!

що за име не си драснал нещо руско, кво ми драскашна английски

БКП отроче. Абе смешни.о ти на Радев оценки ли даваш ?

Дойнев, кога ще забранят политическите партии, та такива лапацала като теб да видим от какво ще се изхранват ?

т.е. акулите в БСП надушиха кръв и се озвериха......., но няма да се нахранят, достатъчно дълго пиха кръвта на българите!

Rossi, ти още ли си тук, бе правоверна гербаджийке!!Помня как пожелаваше успех на Сталинка и Цачева и двете как си отидоха с подвити опашки!!Само така, на вас все някой ви е виновен, от хан Аспарух та до Орешарски, виж, това, че банкянската бърдоква, Селяндурина, е вече 8 години във властта, благодарение на което от година на година ставаме все по-зле по всички показатели, това не е важно за теб и останалата герберска паплач?!

те на бсп роднините всички навряни по бордове и фирмички тръгнали да търсят маана на герб. мене що не ме вземат в лукоил ами взимат на курнелия мъжо.

Много интелигентен анализатор и ЛИЧНОСТ, като цяло... Но като всяка интелигентна ЛИЧНОСТ - изключително комплексиран и натоварен с потенциални шизофренно-умопомрачителни брътвежи, характерни за мислещите хора. Като прибавим към вече изявената у него патология на мозъчния орган и някакво заплащане от ЧУЖДИ влияния, тогава се получава този, пак казвам, интелигентен и ерудиран, но ПАТОЛОГИЧНО комплексиран анализ!...

На този интелигентността му е стигала, винаги да е близо до копанята ? Между впрочем и прасето това иска.

Боже, този политолог кой го извади от нафталина. Няма ли някой който поне може да мисли и преценя а ни пускат отрепки по медиите

И този е тъпо болшевишко говно , а се прави на Евро- фекалия ! Като гътнем Герб , този и други фекалии ще умрат от глад , защото никой нормален не уважава турски кенефи !

След изобличението от Антон Тодоров, че е пробутвал "Грипените" явно на президента му е дървено, че не му минава номера и ръси простотии по ГЕРБ. А на практика ГЕРБ го пробутаха до президентския пост с куцата Цачева, която дори пробва да се представи за поборник против комунизма. Толкова са жалки куките и фатмаците, че нямат край простотиите им. На "втория" от триста метра му личи, че е прост като градински охлюв и е по- добре да го пазят да не говори, че ни излага. Вместо "обединител" ще остане прост скандалджия. Но пък като си го избра простия народ това ще гледа! Определението "животно" е проява на долно невъзпитание, защото не върви публични личности да говорят по този недипломатичен начин, дори и да е истина.

Къде те помпаха цяла нощ ма? Смърдиш на суджуци, и крака!

Я да видим кои са най-усърдните лайномети по президента Радев!Първо Цветан Цветанов - безспорен фаворит , където седне и където стане все Президент Радев му е на мушката!Второ:Дайнов , който отдавна се смята за "политическо животно"Трето Слави Трифонов и Иво Сиромахов - тия борци за мажоритарен вот не могат да приемат най-значимия мажоритарен избор в страната!Защо бе пичове?Нали уж ...Ясно , явно народа е по-умен от тия хубостници!

"Ту го описват като човек без морал, защото се бил развеждал..."Не г-н Дайнов,не защото се е развеждал,а защото е бил аморален още като командащ ВВС,протежирйки любовницата си и давайки ѝ привелегии под формата на скъпоплатени длъжности,но за сметка на нашите данъци,за сметка на бюджета на ВВС,а не за сметка на личния му портофейл или на частната му фирма,защото кандидатирайки се за президент излъга,че е семеен и после скорострелно и тихомълком спотайвайки се като бълха в гащи сключи брак по бързата процедура,защото въпреки че по Конституция България е ПАРЛАМЕНТАРНА република и няма такова "всеядно животно" като първа дама,той непрекъснато я мъкне със себе си да ни излагат по света.....и т.н. Сажете ми кой е Президента на Германия и коя е първата дама на Германия,моля!...

долу мръсните ръце от истинският президент"шайка"не ви ли стига. Ррадвайте се на тях. "

Дойнов, я се погледни, па назад поглед хвърли, за да разбереш що за животно си ти...!!! Будь Здоров

Радев го командори жена му,също като жельо Желев.

Съпругата му, г-жа Желева беше скромна и тиха жена, не се пъчешеше и не се правеше на първа дама, като някои настоящи Първи..другарки.

ПРЕКАЛЕНО ХМ....СКРОМНА!!! ЧАК ПРОСТОВАТА!

Аман от тези плямпала, празнодумие, речите им, идеологиите им, вижданията им без каквато и да е стойност. Аман, кафа - бактън!!!!

Ох! Благодарение на идеолози като този "демокрация" се превърна в мръсна дума. Бавно и мъчително прехождаме към нищото.

Този е като Минджев, слугуващ на чужди интереси!

Червения шаман пак се обади. Хубави се беше покрил за известно време в калта, за какво му дадоха пак рубли да плямпа "АНАЛизи", тоя мазен селски каскет...

По важен е друг въпрос: НПО структурите у нас, към които принадлежите и Вие, г-н Дайнов и са на издръжка на чужди държави, какъв вид "политическо животно" са ? Расово ? Изчезващ и защитен вид ? Безгръбначни ?

ВСЕМИ СИ ОСТРИЖИ ТЪПАТА КРАТУНА КАТО МЛАДЕЖИТЕ ОЛИГОФРЕНИ КОИТО ДОКАРАХТЕ ДА СА ЗАВИНАГИ АУТ ГОЛИ ГЛАВИ ГОЛИ ПУТКИ АЛА НЕ СТЕ СВОБОДНИ А ИЗМЕКЯРИ

абе този шахшармак откъде го искарахте да дразните хората само.....жив буклук кога да го преберат на скравена се е кусно...

Политически хамелеон се казва, бе Дайнов!

Хиените винаги ще мразят лъвовете

abasador

баба ми, казваше... сине, простотията не ходи по гората, а по хората ... Бях на 7-8 години и не можех да си обясня, как да разбирам това! Сега като чета какво ни казва в новината си политолога Евгений, съвсем добре разбирам какво, преди повече от 60 години, е искала да ми каже тя! Лек ден.

Гербери, не очакваме ум от вас, но ако искате освен от мургавите махали да си осигурите и други гласоподаватели, намерете си по-добри тролове. Колкото по-често пишат Морски вълк 1973, Щерев и няколко други с айкю на торни червейчета, толкова повече избиратели губите.

Но изборите отново печели ГЕРБ, нали? Защо ли??

на животно го е докарал, ама то това е от жена му - на маймуна го е направила, иначе вече цяла година никой не може да схване какво общо има бивш военен пилот с политиката..

много тъпо определение, пълна безмислица целяща само да обиди, но недиректно , за да няма после съдилища и глоби. пълен некадърник опитващ се да бъде журналист... горко ни от подобни интелектуалци и възхваляващите ги

Тука хората питат какъв е този Дайнов.Дали сериозно дали не , но все пак ше кажа. Това е един от тъмносините "шамани" който пееше на ухото на Иван Костов така сладко, че този Костов така си повярва и просто загуби връзка с реалността. Това е един от ония които навремето са пели дитирамби на властимащите.За да ги омайват и тях самите от една страна и простият народ.След погребването на синята и тъмносинята идеи той понеже няма за кой да пее дитирамби се е превърнал в един вид плювач. Дълбокомислено звучащ но за да не изневери на себе си пак толкова отдалечен от реалността когато възпяваше Кпостов.

Мъдреци като тоя---са като мухите! Навдякъде каца---на мед, на л..о-----и след туй бръмчи дълбокомислено!:))))) ....а тоя лично ---две дъски на кръст не е заковал!:))))

Че е животно е, но не политическо а руско и комунистическо, тъпанар който се мисли за интелектуалец. Те жко и на България с тъп премиер и още по тъп президент. Да им измерат иято на тези тъпанари, който са уникални чеда на старата вещица БКП, за да знаят поколенията какви идиоти са управлавали България.

abasador

респект, обективно и от сърце. От мен + и за хубавият ниК... пак +. Лек ден.

Животното Радев е скункс, мерише отдалече на партенки, чесън и ракия. Избраха го ургулешката, защото го представиха като противотежест на червеното плашило Цачева. Президентската институция е съвсем излишна и даже вредна за България, макар че има само представителни функции. Настоящия прецедент тегли държавата и народа надолу, защото е говорител на червената престъпна клика. Докато не бъде забранена престъпната терористична партия БКП/БСП/ДС няма да има мир и прогрес у нас, защото те винаги търсят противник и се сражават с него.

От къде го извадихте този Дайнов?Нериятен ми е.

Дърт козел, мазен суджук дъфчеше, дърт козел, спортен задник лижеше

Някой може ли да каже, Дайнов какъв вид паразит Е?

Другаря (п)резидент ,като ПРЪВ БОРЕЦ С/У КОРУПЦИЯ ДА ИЗГОНИ ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ВТОРАТА СИ ЖЕНА (ДЕСА ПРОСТАКЕСА Кой и защо плаща заплата на тази ПАЧА????????

Атентат срещу приближени на СИК-31 март 1997 г. в. Капитал Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма Ипон Бойко Борисов , който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. Бомбената драма се разигра на улица Раковски и бул. Евлоги Георгиев около 8 15 часа вечерта в четвъртък. Джипът й Опел Фронтера хвръкнал във въздуха, когато Карагьозова се опитала да изключи алармата. По всяка вероятност атентатът е направен, за да сплаши човека от Ипон...

Никога не съм го харесвал, но в случая е странно точен...

Какво мислите, че ще ви каже Боко? Той никога не отговаря на това, което го питат. Няколко хиляди пъти вече съм чул само за санирането, магистралите, метрото, спортните зали, пречиствателните станции(все обекти от които може яко да се краде). Друго не знае. Като го хванат натясно има още три теми в резерв: едната за дядо му "убит от комунистите", другата - "комунистите са кръвопийци, а внуците им кръволоци" и третата за трудното му детство - хранил свини с помия, садил картофи и ял филии с мас докато ритал топка със скъсани гуменки. Това запълва целия му капацитет. И за да сме обективни - прочел е Винету (според него), но няма преки доказателства за това върховно интелектуално усилие.

ДАЙНОВ , ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ ТОДОР ЖИВКОВ Е НЕЗАКОНЕН СИН НА ФЕРДИНАНД И СИГАНКАТА МАРУЦА И СИМЕОН МУ Е ПЛЕМЕНИК :))))

ГУГЪЛ В ИНТЕРНЕТ ХОРА ... ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ ТОВА И КОЯ МУТРА ОТ БАНКЯ Е ПРИДВОРНИЯ СЛУГА НА ЖИВКОВИ И САКСГОБУРГОТИТЕ :)))

И, си го представете, само, ако го можете, колко мазни задници, и меки суджуци лиже И не се плашете, а му повърнете на космите

До кога ще се занимаваме с резидент-шофьори ???