Комисар Тенчо Тенев ще съди министъра на вътрешните работи

Някой дава лъжлива информация на Иван Демерджиев и той не може да оцени правилно хората, които работят в системата, смята бившият шеф на столичната "Пътна полиция"

Обратно в новината

Коментари - Комисар Тенчо Тенев ще съди министъра на вътрешните работи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

opaaa toi sudiqta ot ruse im dade hubaw akul da se prawqt pari za 160 k gi osudi toq sega da iska po we4e

грехове имаш и ти да плащаш бедна ни е фантазията!

Какво ще го съди? Да погледне статистиката на катастрофите и купените книжки по времето когато е бил шеф на КАТ и после да се пени толкова! Не стига ,че не свършил работа. Не стига ,че от тая безотговорност по пътищата е кърваво меле всеки час, ама и обиден го играе.

Когато го осъдиш,тогава се хвали!

ли е важно за ДИР.БГ ? Запетайковци !

Тенчо Тенев е бил на отговорни позиции в КАТ цели 30 години. 30 години, в които КАТ стана синоним на корупция, а броят на жертвите на пътя нарасна. Толкова за добре свършената работа в КАТ в последните 30 години. Всичко друго са празни приказки. Статистиките не лъжат.

Всеки началник е отговорен за резултатите от дейността на всички свои преки и не преки подчинени. Щом не е в състояние да осигури постигането на нужните резултати-не е годен за такъв началник. Или го гонят, или ако е умен и съзнателен се оттегля сам. МВР е иерархична /пирамидална/ структура и всеки има непосредствен началник и непосредствени подчинени които да контролира. Какво се правят на ущипани моми-получават заплата за това което са ДЛЪЖНИ да вършат.

Къш бе убитак . Отивай на борсата за безработни .

Ще разнася дрога за децата вместо семерджиев, само дето додуци не може да прави....

Ама преди да дойде Рашков като служебен министър и след него сегашния министър, Роми с дебели вратове и златни синджири се разхождаха из кварталните кафенета и предлагаха пари за да гласуваш за техен човек,а полицаите ги виждаха и нищо не правеха.Явно както винаги,рибата се вмирисва от главата.

Не знам дали има държавен служител,който не е корумпиран или супер некадърен,освен за редките изключения!Няма такава държава!

Незнам какво прави столичната "Пътна полиция", но в София всеки 2-ри (образно казано) шофира и телефонира едновремено. Това е очеизвадно и повсеместно.

Тоя не са го тествали за дрога... май е шмъркал прах против кашлица "Семерджиев"

Наглостта

На този и неговите близки пълна данъчна проверка, пълна имотна (движимо и недвижимо) , както и проверка за банкови сметки и имоти в чужбина! И гледайте как ще спре да съди!

Началникът на рпу не упражнява контрол над всеки един редови полицаи лично персонално и непрекъснато. Как пък надолу по веригата са упражнявали контрол според министъра-щото тия надолу по веригата не ги закача, обаче тоя дето е най-отгоре не би упражнил контрол. Има си пирамида-най-отгоре е началника след него заместниците след него началниците на отдели на отделения на смени и така нататък и е така нататък и така нататък. За да е виновен тоя най-отгоре-всички останали под него трябва да са виновни. Обаче явно не са.

Поредната мутра в униформа.

Тенчо не се излагай, положението в БГ е такова, че всеки полицай и катаджия, прокурор, следовател и съдия трябва да си посипе главата с пепел а не да навдига глава.

А тия дето са готови да дадат на секундата рушвет за да не би да ги глобят и да им вземат книжката и да им напишат акт да им затворят заведението те какво? Чисти честни неопетени нали? Всяка корупционна сделка има две страни-плащащия и взимащия подкуп. Едното без другото не става.

Става

Тоя дето дава рушвет е под ударите на закона. Като предложи, полицаят му слага белезниците и в РПУто. Обаче, няма такова нещо, тук теме, някой като се почувства обиден от малкият подкуп, вземе че арестува предлагащият и после цяла седмица това е новина номер едно! Да ти кажа ли обаче, колко пъти мен са ме спирали и след увъртане викат - Е то сега трябва да пишем, то после трябва да ходиш да си вземеш акта и като откажа да им дам, ме пускат без нищо да пишат. Последният път ме спират и викат - проверка за наркотици. Викам - давайте и те викат - Ама ако покаже нещо, ще стане лошо. Викам давайте да видим и те пак - лек ден ви желая... Така че, това да ме спре полицай и да не си поиска нещо, не ми се е случвало в 20 годишната ми практика на шофьор.

Аз почтен полицай не съм срещал все още. Същото важи и за съдиите и прокурорите.

С какво по-точно се занимавате след като имате толкова много контакти с полицаи съдии и прокурори? Щото аз например нито съдия нито прокурор познавам.

Преди живеех срещу затвора...

А сега срещу дома ли си живеете? Та не разбрах с какво това че живеете срещу затвора ви осигурява толкова много контакти с полицаи съдии и прокурори?

Да ви светна младежо, тоя екземпляр живее в ДЕМОкратичната Територия и необходимост от коментар няма ...

10г бяхте свикнали на схеми и дърти измами и сега съдите!

Защото всичките тези ръкави са изцяло политически. Забелязвате ли колко странно звучи? Началника на рпу е виновен. Добре съгласих се. Обаче началникът на отдела е невинен. Началника на смяната също е невинен. Колегите седяли в същия автомобил, когато са ставали тези неща също са невинни. И какво излиза-преките началници и колегите са невинни-обаче началникът на рпу е виновен. Ми то по тая логика министърът е виновен задето някой катаджия иска рушвет на пътя.

Ти сега какво предлагаш, министъра да тръгне да уволнява тия бастуни дато се крият в храстите ли? А всичките началници по веригата какво ще правят? Разбира се че министъра ще изгони тези най-отгоре а новите началници ако са хора ще оправят нещата надолу, но разбира се трябва и политическа воля.

Например предлагам да намери най-накрая някакви доказателства. Щото ми писна от две години непрекъснато да се хвърлят едни приказки без никакви последствия и без доказателство. Защото от приказките на министъра и действията му излиза точно това-виновен е началника дето не е упражнил контрол. А тия началници на отдели началници на смени и така нататъка дето първият трябвало да упражнят контрол-те са абсолютно невинни. Ми не става така-началника на рпу не упражнява пряк контрол над всеки един полицай-има си заместници има си началници надолу по веригата.

всичките сте за силен шут вън от системата

Като всички измекяри на държавна поста те се издържат от схеми и рушвети и си плащат такса спокойствие на пазителя на тайните Шрек и неговата банда както и менторите му банкянския крадлив мангал Боци и доносника на ДС Агент Сава.

Понеже от както си дежурен трол все Боко ти е в устенцето гнусливо няма ли да го изплюеш вече че да може някой друг да му го посмуче?Отрепки от миналото,никой не ви брои за живи вече та си храчете колкото искате до като създателя ви прибере

Тоя, колко пъти е отстраняван или преместванна др. работа? Ще съди дедовия

Се оказва че не е виновен. Ама за такъв като вас това е без значение нали?

Ушев е еничар. Гледа само български деца как да им стъжни живота, и да им продаде наркотици!!

Бях точен с парите не винаги е точен в преценките си.

Трябва да носи споделена отговорност с подопечните си. Като не може да стои до 400 човека да си намери работа в някоя детска градина!

Хлъццц...

Само че изведнъж се оказва че подчинените му са невинни-само той е виновен:))) Между другото защо тогава министъра не носи отговорност за действията на началниците на рпу? Нали той е трябвало да упражни контрол????