"Комисар" прибра над 12 000 лв. от доверчива силистренка

Още две жени от Петрич и Севлиево дадоха над 4000 лева и злато на телефонни измамници

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единственото сигурно “качество” на измислената 1300 годишна “държава” е тежката дебилност на биологичната й двунога мас.

ко каза оня професор 80% дебили!

Продължавам да се чудя! Тези хора телевизия не гледат ли.Тези хора приятелки клюкарки по пейките нямат ли?Поне един канал гледат, радио слушат.Тези хора роднини, които да ги предупреждават нямат ли?Тези хора не разбраха ли вече,че полицията не иска съдействие с пари и злато за залавянето. До кога ще осигуряват луксозен живот на циганите?

Не разбирам?! Защо след като се знаят групите на телефонни измами не се неутрализират? Да закона е такъв. За престъпниците няма закони и те са защитени от закона. Потърпевшите чакат или пият студена вода от чешмата. Време е да се вземат в ръце пострадалите и да раздават правосъдие. Явно фирмата на ЦЦ не работи. Или работи... Какво е мнението Ви. Аз съм да няма съдебен процес, а при уточняване да бъдат публично оповестени измамниците. Така съдебните състави ще имат по-малко работа за сметка на други....

95 %

интересно какво ли трябва да се случи, за да поумнеят някои хора? А може би това е закона на Дарвин, просто в друга форма...

глупаците немат свършване

добре бе, защо тия банки не звънят веднага на полицията, като дойде некоя баба да тегли такива пари

има банкова тайна. Някой като тегли пари, или извършва каквито и да е операции, следващият стои на определено разстояние. После до всеки възрастен не може да стои полицай. Едната жена е на 58. За такива измами 10 г. в пандиз палас, както е в Гърция и мераклиите ще намалеят.

да вярват, че милиционерите ловят престъпниците, а те са си комбина

до кога ще търпите тези изроди на свобода??? В нормална държава досега този отвратителен акт на ограбване на беззащитните възрастни хора отдавна да е забравен. Защото там съд и прокуратура веднага ще вкарат за дълги години тези бандити в затвора и там ще забравят завинаги мафиотските си начини за унижаване и мародерстване над старците. Защо, по дяволите, нашите съдии и прокурори си траят по въпроса? Защо си траят и за други въпиющи нарушения - като дървената мафия, например, като наглите мутри по пътищата, като крадците по автомолбили и домове, като корупционните герои на новото време, като лъжовните ни политици-далавераджии и т.н. Хващаш престъпника - и по бързата процедура в затвора - само така изродите ще бъдат отрезвени за нови техни изпълнения.

Сам казваш "..В нормална държава..". А нормалната държава се прави не от мушмули, а от НОРМАЛНИ ХОРА! Може ли нормален човек, да хвърли от терасата спестяванията си? Или да сложи 10 000лв до контейнера за боклук? И това не се дължи (само) на старческа глупост, а на класическа простотия. Хора на 55-58 г НЕ са немощни старци. Поговорката казва (народът я измислил), че не е луд тоя, който яде баницата, а тоя, който му е дава.И още, докато има овце за доене, ще има и доячи. Може да не звучи приятно, но е така. На мене , лично, са ми се обаждали, поне 2-3 пъти. На майка ми ( 80 г) - не помня вече колко пъти. И какво от това? Тегля им по една майна, и затварям телефона. Ако всички правят така, измамници няма да има! Или , поне, не и в тоя мащаб.

Защото са комбина. Как така попадат все на възрастни хора? Откъде им знаят телефоните, откъде знаят , че имат спестявания, откъде улучват точно лабилни и податливи на влияние възрастни хора? Мрежа от престъпници, законно толерирана от властта.

Ползват телефонните указатели. И кой у нас, масово, използва стационарните телефони? Възрастните хора. Моята майка, въпреки че няма спестявания, я заплашваха, че ще отидат у тях да я изкормят, ако не им прати парите. Само че тя им казала "майната ви" и им затворила телефона. И всичко приключило до там.

Жертвите са все стари хора, които са заплашвани жестоко от телефонните терористи така, че губят ума и дума и правят, каквото им наредят. Аз питам защо полицията не ги излови?! със сигурност си имат начини и методи.

България била и старите хора изнемогвали, а?

Колко са тези, които имат пари? Колко?!? А за дядото, дето са го пребили за сто лева разбра ли? И не е само той, има много такива жертви.

Абе, хора, спрете се вече! Толкова ли не сте чували за измамите, че да отидете до банката, че да подадете заявка за теглене на такива суми, че да ги занесете на измамниците...

Поне банковите служители могат да спират такива тегления, като повикат полиция или роднини , да потвърдят, че наистина са за нещо тези пари..Или да не дават на ръка, а да позволяват само превод по банков път.Тези,които са по къщите никой не може да ги спре да ги дадат.

По същия начин възрастните хора са мамени от основните политически партии. Ще увеличим пенсиите, ще заловим бандитите, ще накажем виновните, ще помогнем на внуците ви. Само не казвайте на младите. Ако се съобразите с тях всичко пропада. Това е стилът на ГЕРБ, БСП, ОП. Да вземем АЕЦ Белене - аз не искам да плащам за него, моите родители и родителите на жена ми са с две ръце за. Не мога да ги УБЕДЯ, че не е редно да ме задължават да го плащам. Абсолютни гадове са политиците - чисти ало измамници. 50% от местата в парламента са избор на хората над 65 годишна възраст. А те са и хората, които се ловят на ало измамниците. Докато нашите бащи и майки не спрат да гласуват против нас няма да се оправим.

соросоид се оженил за комунистка от село... мъка, голяма мъка! аз пък си мислех, че всичките соросяги сте европендели...

Страхотен бизнес е този. Много печеливш. И в затвор не се ходи.

Интересно защо в други държави тази схема не съществува.

И ТОВА ЗА 80% НЕ БИЛО ВЯРНО....