Командоси щурмуваха похитен от мигранти кораб

Полицията във Великобритания не смята инцидента за свързан с пиратство или с тероризъм

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еврогейски изроди и лицемери! Ако са 4 чернилки са терористи, а когато са 400 са бежанци!

Екипажа на кораба няма ли огнестрелно оръжие. Пълни ливади, не знаят в кой свят живеят

Ебати 4 негъра разиграват цял кораб с френски моряци. Я се качете на български кораб, че да ви пребият както трябва.

Те да се качат, ама къде да го намерят този български кораб?

Kиро Гела ще им осигури

и моряците са действали според наставлението за действие при пиратско нападение(BMP 5)... което не изключва нигерийците да са имали и терористични намерения все пак освен с петролът си Нигерия е известна и с Боко Харам;)

"метални тояги." "У мигрантите нямало друго оръжие, освен сопите." Няма метални тояги. Тоягите са само дървени, сопите също. ДИР - дървено-метални смешници . А иначе по темата - не ставало дума за пиратство, ама ония отклонили кораб от курса му, нападнали екипажа и навлизат без документи и разрешение в чужди води. Меко се пипа, много меко. Този отряд "хикс" е трябвало да отстреля "мигрантите" и да ги мятат в морето на рибите. От такива няма нужда никой, подобни туземци има твърде много вече, навсякъде. Смятайте какво поведение ще имат тия примати в едно нормално човешко общество, щом пристигат по тоя начин.

Оф ДИР аджии-организирана банда безграмотници. Само селски кандидат -студент може да роди бисера "Метална тояга". . С една дума дьрвено желязо....Железен може да бьде прьт, винкел, релса.

Интерсно какво ще стане, ако британски гражданин нападне коран и поиска да го закара до Франция или САЩ?

Добре, че не са го атакували руски командоси. Сега щяхме да имаме четирима нигерийци със сопи в г*зовете.

Защо не публикувате мнението ми по този въпрос? Сигурно, защото написах, че граничните власти трябва да проявят твърдост и да стрелят на месо при такива ситуации. Това си е чисто пиратство и то в английски води. Докога с тази толерантност към тези цветни завоеватели? Нещата вече опират до оцеляване на бялата раса. Нима това не се разбира?

Пиратите ги бесеха на мачтите И аз много обичам традициите !!!

Човек не бяга от добро а от мизерия,но повече от тия мигранти искат да наложат техният начин на живот тоест ислямизма.А ислямистите по начало са мързеливи искат други да работят за тях и да им слугуват. За съжаление западняците не искат да признаят това.А ислямистите не подлежат на интеграция.

Това с металните предмети за щурмуване ми звучи някак познато... Сигурно ли е , че са били африканци ?!!!

Сопа, бомба, пистолет, гранатомет, изтребител, нож - всичко е оръжие предназначено да наранява и убива. Дали ще можеш да си позволиш едното или другото е въпрос на финансови възможности и не променя намеренията на агресора и крайната цел. Срам! Тереза Мей, ако я натаковат отзад няма ли да го брои за посегателство, защото не е отпред. Не сабя, а сопа.

Пират няма да нахлуе в чужда държава и да иска помощи и да има повече права от местните.

На търговските кораби е абсолютно забранено да се носи каквото и да е оръжие. Дори пльокалце Макаров. Оръжие само на военните кораби, които пък се движат по малко по-особен начин, според едни други международни договори. И това се спазва желязно.

Искали са да се доберат до сушата и да се наредят на опашката за помощи и безплатни социални. жилища и други придобивки, а в свободното време да джебчийстват и измасилват бели англичанки. На това ли му казвате пиратство????

Че простите форумници ги наричат пирати. Да сте чували пират да вземе кораб, за да се добере до опашката за социални помощи и в свободното си време да джебчийства и изнасилва?

То бива масово неграмотен народ, ама... За какви пирати говорите,бе, хора?!? Де сте видели пирати да се доберат до сушата и да се наредят на опашка за социални помощи и безплатни жилища плюс безплатен транспорт, зъболекар, правна защита????? За какви пирати бълнувате. Това са терористи, които политическите геьовенаричат мигранти и даряват с повече права от местните хора, за да им осигурят свободно джебчийстване, изнасилване и размножаване с цел претопяване на местното население. На това пирати ли му се казва през 2019-та?

Че не са знаели? Те на руски или не дай боже арабски кораб няма да си помислят за качване. Де да бяха попаднали на араби, щяха да си мечтаят само за сопа в г*за.

Ще ги наричаме както си искаме и не си ти този, който ще ни казва кое как да наричаме! Ако досега не си чУвал за такъв пират, ето сега вече чу!

Ние на "това" му казваме пирати и няма ти да ни определяш на кого какво да казваме! И ще си бълнуваме колкото си щем! А нищо не пречи на тези пирати да са и терористи.

Те, англетата имат вековен опит в битки срещу хора, въоръжени предимно със сопи, копия и лъкове. Сигурен съм, че са се справили. И, хич не е престъпление да отвлечеш кораб. Както за тях няма да бъде престъпление да дърпат чантичките на жени по улиците и да наръгат някой с ножче щом стъпят на брега.

гледам какво са направили-)

"...похитен от неголяма група мигранти,..." Абе, това не му ли викаха пиратство, а! Или и тука има двойно разбиране.