Колев за бинарната измама: "Вълка от София" не е имал престъпления в България

Освен схемата за бинарни опции, са засегнати и децата, които често са тормозени от педофили, обясни Колев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този "вълк" верно има почетна снимка с Бойко Тиквата! Приел го е в кабинета си с почести. Сигурно са си говорели за проценти от плячката, вие как мислите?

Да се чете: Момчето си плащаше и НЕ Е хванато в нито едно от престъпленията, които е вършило в България. Грешката на такива е, че си показват носа навън от Кочината и там ги хващат, съдят и отиват в затвора. В Белия свят не е като в Кочината Боколандия.

Господин Явор Колев,вие сте доказан професионалист затова обърнете внимание на откровеното толериране на педофилията в Страгегия за детето 2019-2030. Където нямаме право да пречим на децата да си пишат с когото си искат в интернет и да излизат с когото си искат,защото ако ги спрем,това се счита за физически и психически тормоз срещу детето.Вие от опит знаете,че в интернет бъка от разни чичковци,които протягат мазните си ръце към нашите деца.

Щука

Разбира се, че не е имал, след като си е платил на ББ и ЦЦ...

Ти го питаш за измами с бинарни опции, то ти говори за педофили. Те и тука са забранени, забранени са и на територията на целия ЕС. Демек, този евреин и тук е извършил престъпление.

А да каза нещо за това какво прави Борисов на снимка с него?

ГЕРБ стоят като орлица над израелския престъпник. Полицая-чиновник е скован от страх да не обиди престъпника сниман с другият такъв Борисов. Затова заеква като ученичка и се чуди как да го оневини.

В България бараката е подпомагала растежа!

Докато има балъци, ще има и измамници! Просто и ясно...

Не всеки има мислене и психика на престъпник, за да се осъмни в нещо нередно, затова си има органи на който се плаща. Проблемите идват , от занижения вътрешен контрол в службите. Вълка е заедно с равина и премиера на снимката, може би в този момент той е бил, нещо като пример, за голям инвеститор, но при ервеите никога не се знае, имаме опит вече с Гад Зееви.

Абре Унуфрий агрономски, като от Австрия те измамят, къде е извършено престъплението в Австрия или в България? Измамата си е измама навсякъде, или нашите закони не отговарят на европейските? Тиквоча сниман с големия инвеститор ли защитаваш или истината?

Престъплението измама е довършено там, където е настъпила имотната вреда.

Ти си в Германия, цъкаш на сайта за инвестиции хостнат в Холандия, превеждаш парите от Английска си сметка на евреина с регистрирана фирма в България собственник на този сайт. Къде е извършена имотната измама?

За нас остава въпроса, нашите правоохранителни органи знаели ли са и са си трайкали или не са знаели. С оглед на пълните глупости, които плещи комисаря, вероятно породени от наличието на една снимка, то е първото. Което малко или много е по-добрия вариант! Поне не са просто некадърни, а само корумпирани, което е един вид добра новина поне не са некадърни и корумпирани.:)

Много от сайтовете на вълка продължават да работят,както и такива,които нямат нищо общо с него като Binatex и продължават да мамят българите и европейците!

Еврейски измамник се снимал с великодушния премиер на България ББ, защо не се учудвам, това само показва какви хора се въртят около нашия ББ а това не е всичко, има оше неща да излизат на яве. Ако не бяха австрийците въпросния господин щеше да продължава да си върти далаверките от България необезпокояван от никого тука!

Тоя кре... т.е. комисар е катастрофален. И даже нямам предвид заради това, че "България е била логистичен мегацентър за киберизмами", въпреки че неговото звено уж би следвало да предотвратява такива престъпления.

не вярвам този да е чак толкова некомпетентен, мисля че само се прави на такъв

Напротив,даже е по-некомпетентен отколкото изглежда.Този е стара Калинка отпреди герб да са на власт и е пълен безхаберник!

A играта на борсата какво е ? всякакви сайтове като трейдър, мейдър, където можеш да играeш на курса на долара и златото, там нали пак са бинарни опции? а Еврофутбол на Божков какво е? Там даже не е бинарна, а е тринарна опцията :) Там какво правим?

Ама глупости. "Играта" на борсата е SPOT или CFD.

Nikos

Редактор: Калина Петрова "Вълка от София" не е имал престъпления в България " Не стига,че е неграмотно написано заглавието на статията, ами то звучи и идиотски глупаво!!!! Изказването на мазният началник на отдел Киберпрестъпност към ГДБОП , Явор Колев, той наверно си мисли, че целият български народ се състои от олигофрени и затова прави подобно изказване--"Вълка от София" не е имал престъпления в България " -Наскоро стана ясно, че България е била логистичен мегацентър за киберизмами за т.нар. бинарни опции. Чрез тези дейности са придобити над 100 милиона евро. Е да но многото специалисти, назначени в ГДБОБ само получават мазните си заплати, но нищо фактическси не правят за борбата с киберпрестъпността в България! -"Ръководителят на престъпната група Гай Барак, наричан още "Вълка от София", няма престъпления на територията на България" Ето още един НОНСЕНС, изплют от устата на великото ченге Явор Колев! Е да ,но австрийските служби за кибер престъпността казват: -"Гай Барак главен герой в измамата за над €100 млн., свързана с България " А тези Кол центрове-ръководени и финансирани от Гай Барак, с основна дейност привличане и заблуда и измами на клиенти с цел присвояване на определени видове активи - Те не са ли престъпления на територията на България? Г-н Явор Колев, ти си смешник, без извинение!

Една снимка на Боко и Гал Барак и хоп няма престъпление на територията на България. Ама нали е имало кол-центрове.

Exq Колев за толкова години не научи как работят компютрите!

Г-усин Колев, Вчера Гал Барак беше най-големият престъпник, откраднал 250 милиона и измамил хиляди хора в цяла Европа. Как толкоз бързо разбрахте, че той не е извършвал престъпления на територията на България ?? 1. Неговите фирми са се занимавали с измами, което си е престъпление по нашия НК. 2. Търговията с бинарни опции, което дефакто си е залагане на 1 или 2, си е чиста проба хазарт, а този човек едва ли има разрешение за хазартна дейност, което отново е престъпление по НК на България. Та вчера, до към обяд този евреин Гал Барак и групичката около него бяха престъпници пар екселанс. Обаче тогава излезе снимка на Гал Барак и Бойко Борисов, в кабинета на министър председателя на България ............... и Хоп, днес Гал барак вече не е извършвал престъпления на територията на България!!!! Браво гусин Колев. А закона кучета го яли, както и морала, и съвестта ..................... Апропо, тези ваши действия как се класифицират по НК - като ПРИКРИВАТЕЛСТВО или като ПОМАГАЧЕСТВО ???? или може и по двата параграфа :)))

Фирмата се казва E&G Finance!

След 1989 година в България няма престъпления. Демокрация, точна прокуратура, точни съдии, перфектно МВР. Да му мислят бедните ....

Стига с тези бедни, като сте бедни забогатейте, кой ви спира. Мързеливци

Друго си е като Колев ни го обясни - няма престъпления в България (поне те не знаят да има - т.е. няма) и е добре дошъл. Ама това Интерпол ли Интертото ли, обмен на информация с други служби - това е само по филмите...

хубаво е че от време на време някой отвън ни светне какво става у нас. а иначе заплатите текат, нашите служби работят...