Колко опасно е да живееш в Ню Йорк

По улиците се виждат все повече бездомници, наркозависими, психично болни. Случаите на насилие нарастват, а 80% от жителите на града се чувстват несигурни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

13% процента от населението са отговорни за 51% процента от престъпленията.

Защо все пишете колко е лош живота в Америка? И никога нито дума за живота в Москва?

Америка е свят на ужасите огромни квартали в които нормалните хора живеят на страх, наркомани, престъпници никога не бих си и помислил да отида там дори и безплатно.

Не ме интересува.

Ако чете заглавията на селяндурските русофилски медии в България, българския русофил остава с впечатление, че милиони хора от Запада се опетват да се спасят в московската джамахирия. Аз не познавам нито един олигофрен, който да е емигрирал в руслямистан, вместо в омразния престъпен гейско-рептилски запад.

Ти си тъпак. Никой не е писал нищо за Русия е тази статия. От къде ти дойде на ума, ако изобщо го имаш, че някой препоръчва да емигрираш в Русия?! Каква връзка има това с драматично нарастващата престъпност в САЩ. която е факт? Ти си болен мозък. САЩ се намира на прага на погром. Падението е катастрофално. Миналата година са емитирани 40% от всички долари, съществъвали някога. Това говори за огромен икономически проблем, какъвто е имало само по време на големи войни. Едно от последствията описва статията. Но интерсното е от къде ти хрумна да коментираш Русия като алтернатива на САЩ. Ти си болен мозък. Русия няма нищо общо с тази статия.

Д.В.

То изобщо има ли нещо хубаво в тоз ню йорк?!

Престъпно гето, пълно със сбирток от цял свят. Но БГ селата също не са безопасни с тези нагли цигани.

Наглите цигани са едно на ръка, ама наглите българи ако знаеш какъв проблем стават все повече... Особено предвид, че отдавна е по-евтина да се надрусат, отколкото да се напият... С пълна сила тече конвергенция и двата етноса се сливат. Тук по София, хеле пък покрай идиотските балове, чуеш ли мазна чалга, 99% гаранция, че гьобеци хвърлят все чисти българи и българки.

със сигурност не си ти

Баща ми бе в командировка в САЩ в ерата на демокрацията. Беше впечатлен от 2 неща. Голямо разнообразие на храна и то евтина. И бездомните. За тях се дивеше как държавата може да остави хората си на улицата. Година по-късно и тук се явиха бездомни. Най-вече излъгани и изгубили жилищата си. А 10 години по-късно имаше всякаква храна. Дали е евтина е спорно. Но поне е същия боклук. Но все пак САЩ тогава бяха напред. Сега истината е че в САЩ става тежко за хетеросексуалните бели. А това че имаме визи със САЩ не го смятам за проблем. Единствено е странно защо не са двустранни! Не те, а ние трябва с пазим, както се развиват нещата.

Хахахах. Да, още тая седмица правителството да сложи визи, че 1/2 Манхатън емигрира вече в Дружба и Младост. Не се ли дръпне кранчето, 4/5 от Ню Йорк се е преселил в топ мегаполиса София следващия месец. После са наред Чикаго, Лос Анджелис, Бостън и Маями. Те пък в Люлин. Ами Канада и Австралия къде ще ги слагаме? Радев - построй стена! Ще дойдат от всякакви шитхоус у биегето. Бай Хасан нема да ги изхранва с неговите данъци-всичките 40 леа и 49 стинки.Ай сиктир!

Кой му пука за ФАЩ вечи никуй нормален не ходи там. А ся и кат са засилят Атлантическити ценности.

Ерията е една от най-хубавите места в целият свят ,когато дойдох ми казаха че това е ,,Раят на Земята" и найстина беше така.След локдауна всичко се промени.Преди 10-15 години мижеше да се видят хора по улиците да се разхождат след 10-11 часа вечерата сигурни и спокойни,сега слънцето като започне да залязва и все още е сумрак,не можеш да видиш жива душа.Понякога ме хваща страх от пустите улици знаейки че всеки се е заключил в къщи,и само аз съм навън невъоръжен и беззащитен.Органите съветват в случай на нападение да се вдигат ръцете нагоре и да се оставим да ни оберат,защото важен е само живота в такъ момент.Добре,но ако си млада и хубава жена??? Какво правим тогава? Първо сваляме гащите и вдигаме ръцете,или обратното?

А, що си невъоръжен? Да не би, да си в Ню Йорк, където либералите като онзи мафиот ДеБлазио са затегнали режима? Тук в София по което и време на денонощието да обикаляш, шансът някой да се заяде с теб е минимален. Дори и около циганските махали. Пък ако се заяде, звъниш на 112 и бързо идват по нощите, щото и без това обикалят с патрулките. Ако все пак се замотаят, ние не сме като нюйоркчани и имаме разни неща по себе си. Преди много години към 2-3 сутринта по Тракия започна да ме натиска едно БМВ - клаксон, дълги и залепено за задната ми броня. Реших, че няма да рискувам да вдигам скорост и да му бягам, ами отбих в аварийната - бяха четирима и мязаха на цигани. Вероятно ставаше дума за вървящата тогава схема, че били закъсали, че нямали пари, ами да ми дадели "златен" пръстен, пък аз да съм им бил дал пари за бензин или някаква такава простотия. Пък сигурно и опортюнизъм, според поведението ми. Схемата не се реализира, ами се изнизаха, че били объркали колата и ме били помислили за някой друг - хе, хе... Силите не бяха изравнени - те четирима, пък аз с 15 от най-верните приятели отляво на колана и още толкова в резерв отдясно. В дълбокопровинциалната България човек има повече права да се защитава, отколкото по двете крайбрежия на САЩ. Само във вътрешността по Раст белт-а още могат да се съпротивляват, ама там пък икономиката е леш.

Има предсказание, че хората един ден ще изоставят градовете. А комунизма и разните други изми , като джендъризма са духовни чуми. Опитът ни го показва.

те затова хората масово напускат ню йорк и се заселват в софия, москва и пхенян!

От София съм и си е супер сигурен град, чуствам се спокоен! А и преди 2 години бях в Москва, супер чист, сигурен град, има полиция на всеки метър и помагат ако имаш нужда. А преди 8 години бях в Ню Йорк и в сравнение с Москва е като помийна яма!

пак вица с негрите. Все пак - според теб къде има повече криминални престъпления - Ню Йорк или Пхенян. Помисли преди да отговориш.

Естествено, че в Пхенян улична престъпност няма, щото там разстрелват за добро утро. Обаче примерът ти е краен. Я кажи какво улична престъпност има в Сингапур? Или в Доха? Или в Абу Даби? За Риад да не говоря. Всички изброени като стандарт са от ранга на Ню Йорк, че и отгоре.

започна с Пхенян. В Доха и Абу Даби съм се чувствал спокоен. В Сингапур не съм бил.

Във всички изброени от мен, все е някаква форма на тоталитаризъм, така че по това си приличат с Пхенян, който вече е хептен крайност.

Не ми е ясно, що не искате да ходите там.

двете неща нямат общо. Но, ако някога идеш в САЩ разходи се из Харлем. После пак ще пишеш.

Няма после да пише. Неговите ще се жалят по ТВ как загинал за едното нищо.

екскурзия и в Москва и в Санкт Петербург. Първо беше Ковид. Сега забрани за полети. Нищо де. Виж в САЩ не ми се ходи. Какво толкова мога да видя в държава с 250 г. история. По хазарт не си падам, за да ходя в Меката на комара. Друго интересно не се сещам. И Статуята на свободата им е подарък от Европа.

Много Кока....много Кола,пушат и цигари...най-различни марки...и уиски с бучка лед и после всичко е наред...с американеца..така си я карат там.

В основата на битовата престъпност и бандите са черните. Необразовани, агресивни и безскруполни. Единствено латиносите им съперничат по тези показатели. Единственото спасение е в оазисите за средната класа. Ама за там трябва ценз и работа.

Гледайте последния каст на Пол Уотсън в ютюба за второто поколение магребци в Италия какво са устроили тези дни.

Москва изобщо не ми харесва като атмосфера и обстановка, предвид, че навремето съм живял в Ленинград известно време, а той е съвсем друг дух. Последно като ходих в Москва около кримското анексиране, нямах търпение да се прибирам, но то е по субективно усещане - не ме кефи. Иначе улична престъпност ли?! Ха, ха, ще те блъскат с приклади по главата и после заминаваш за някоя наказателна колония...

Няма какво да коментираме ...където има има черни мамуймини със права има проблем..тука има цигани и мангали със права има проблем..

Американците загиват под напора на поредната лява утопия, а именно мултикултурализма. Вискоката престъпност в момента е само в ниската си точка все още. Промяната на етническия състав ще я изпрати на неподозирани висоти.

Щатите бавно или по-скоро бързо се превръщат в Бразилия. Както знаем в Бразилия убийствата са межу 65-70 хил. на година. За другата престъпност да не говорим. Та сами можете да си отговорите безопасно място ли са САЩ?

Ами за Париж...преди 11.г..във един подлез бях нападнат от 2 черни маймуни от нигерия.за 2 секунди и двамата бяха във бесъзнание...спаси ме това че имамстаж като бокссьор към ЦСКА..после 2 г.вътрешни войски във Кърджали ..оказа се тия са издирвани за изнасилвания и рекет..

Човече, Париж е почернял! Има места, където бяла физиономия няма да видиш. Спят като животни по площадите и под мостовете. Направо е нереално.

Нали за това говоря....ако нямаш някаква поне минимална подготовка при самоотбрана по добре не стъпвайте там...

Ню Йорк си е клоака отпреди 40-45 години. Бил съм там и мен лично не ме кефи много. В САЩ много зависи , в кой щат си. Пиянките и наркоманите са много навсякъде, но на някои места ядат бой пт полицията и всичко е ОК. Много често се срещат по големите градове и хора с психични разстройства, дрогирани младежи(безобидни) и анорексички.. Все пак имаме щати където джойнта е позволен. Покрай него естествено вървят и други работи. И ако ти е слаб ангела бързо можеш да затънеш. Просто там е така. Това не е от вчера. Проблема на САЩ е , нехомогенното население. Има всякакви, арабели, негра, азиатци, европейци, братята индийци.. Просто е сбирщина. Всеко си одва с особеностите и белята става. Някои писали , в Москва такова било нямало престъпност. Москва не може да е пример защото дори и мюсулманите там са яли комунистическия каиш и до ден днешен леко се посъобразяват. Сега някой ше ми каже: "Ама то и в България сме били под комунистически ботуш!". Мечтайте си. Тука винаги е било лабаво. Дори и сега е . Ама като сме шлака та все си търсим външни извинения

загниващ капитализъм

за Ню Йорк и се сещам за Моленбек в Брюксел. Там е страшно!

Ааа и центъра на Брюксел не е най- безопасното място. Моленбек по обедно време е ок в оживените части. Вечер не е ок никъде.

Това не е вярно.Бил съм Ню Йорк и всичко е много хубаво и чисто. Посетихме Балшой Театър и Кремъл .В метрото беше много спокойно само де хората пият водка.Търсихме статуята на свободата но не я намерихме ..

Там където си ходил е едно от първите ако не и първото место по убииства на глава от населениет! 1 място по консумация на хероин ! 1 место по изоставане на деца ! Арестуват те дори за бял лист хартия на улицата празен ! Вече и по донос от познат че си против воината

Има много хубаво филмче снимано две години преди пандемията "Seattle is dying" защо един от най-богатите градове в САЩ ( там са централите на Майкрософт и Амазон) , защо се е превърнала в сборище на наркомани и престъпници. Вероятно е подобно положението и в Ню Йорк. Там където демократите комунисти вземат властта и всичко се скапва. От червената Калифорния граждани на САЩ вече се изселват в Мексико - държава насред война между наркокартели.

Брей, много лоши било в тоя Ню Йорк бе. Затова оттук нататък емигрирайте само в Москва.

Московска пропаганда.

Пълни глупости ! Храна за руските поклонници !

ехиден "3/ ...и накрая "САЩ...след като загубиха в Студената война" , да,ясно.....ШИЗОФРЕНИЯ. И от кого загубиха ако не е тайна? Сигурно ще да е от СССР, който после се разпадна.Сега разбирам защо - просто са спечелили Студената война,разгромили са класовият враг и са постигнали комунизма !!!" Ами знаеш ли колко си тъп?! След като сега животът в САЩ е по-лош отколкото по време на Студената Война, значи не са победили. Нито пък Европа, Русия, България .... Побеител се оказва Китай. А сега китайците живеят мног, много, по-добре от преди. А САЩ, ако не предизвикват войни и финансови кризи по света за да си пробутват пушкалата са загинало отвякъде. Не случайно се води войната в Украйна, и Европейският съюз е другият потърпевш от войната.* Докато САЩ, Империята на злото печели от санкциите срещу Русия, като не ги спазват!!!

Изобщо не е вярно, че в Китай се живее много добре. А империя на злото не е само САЩ, но и Русия.

Щом така ти казват от американското посолство, Вервай им. Но сащ не са това което бяха. И СЕГА СА САМО ЕДНА ЗАГИВАЩА ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО И ЛЪЖИТЕ.

Моята сестра живее в Ню Йорк от 7 години. Убийствата и уличните престрелки по улиците на града са скочили в пъти. Преди в метрото не пускаха наркомани и бездомници - сега в метрото там е пълно с агресивни, въоръжени, дрогирани, луди. Има цели улици, по чиито тротоари живеят десетки хиляди наркомани в колиби, в кашони, е палатки. Полицията си трае и не се меси както преди- след като беше обвинявана в насилие над чернокожи. Всеки стои вкъщи заключен и въоръжен.

Живея в Москва от 8 години . В града видима престъпност просто отсъства. Можеш да си се разхождаш абсолютно във всеки район на града през деня или през ноща и си спокоен, че не дебне опасност. Метрото пък е най-безопасното място. Контраста е шокиращ!!

И като се събуди - гледаш сестра ти пак копа доматено на село

Повече от 23,3 хиляди души загинаха в Русия миналата година в резултат на престъпления. Това е с 600 повече от година по-рано, съобщи на 18 януари порталът MIA Media. ----------- Средно по 64 убийства на ДЕН в раят на ПутКин! ХИ ХИ ХИ Затова ли дори и върлите русофилистици не си и помислят да емигрират в блатният кенеф!

Майорче недоклатено, лъжите ти са просто нелепи. Жалък опит за тролене, хи хи.

Бездомници, наркозависими, психично болни...Стрелби, грабежи, насилие... Всички вървим по пътя на "АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА"...

Салонните танци рядко помагат срещу улични грабители. Ти ще ритнеш единия между краката, другият ще те наръга с нож в бъбреците. За положението да благодарят на Байдън и толерантността му към онези, на които "такава им е културата".

Ами с онези, които излизат с картечници и автомати и започват да пуцат на поразия как да се справим? С бронежилетки ли да излизаме?

Ти правиш ли разлика между картечница, автомат и полу автоматична пушка?

За какво му е да прави разлика, като във всички случаи умира за секунди

Более 23,3 тыс. человек погибло в России в прошлом году в результате преступлений. Это на 600 больше, чем годом ранее, сообщил 18 января портал МВД Медиа. Повече от 23,3 хиляди души загинаха в Русия миналата година в резултат на престъпления. Това е с 600 повече от година по-рано, съобщи на 18 януари порталът MIA Media.

В Русия не е като в държаваьа на големите мечти ве палячо. Я ела в Москва да видиш дали и а такива гета като в ню йорк или вашинктон или всеки друг град в държавата не мечтите ве. ббаахаха

Че то цяла Рузия освен Масква (и Питер) е едно гето бе толуп. Ти извън Масква излизал ли си?

И колко хора емигрират в Русия ? О, извинявай, НИКОЙ. А в САЩ има дори руски звена в полицията, щото са милиони. ДПМ русофилистична

Не ти ли се струва дедовото, че сравняваш несравними неща? Да не си вкарал втвърдител в биричката?!

рай за идиоти

престъпността в бг е една от най-високите и анархията по пътищата го доказва

Бил ли си в Ню Йорк? А в Бангладеш, в Индия, в Афганистан? Ако не, по-добре си замълчи и не говори повече, за да не се излагаш с глупостите, които пишеш!

Ню Йорк е много по сигурен и спокоен в сравнение със София, защото полицията бие, а не чопли семки, не пие кафета и не пита “А сега кво шъ праим”.

В САЩ на всеки две минути се извършва убийство. Източник National Geografic. И все по лошо ще става. Дрогирана нация, но въоръжена законно. Това е смъртоносна комбинация.

GeograPHic

На кучко, гледай какво става в ню йорк сега, този месеци, тази седмица! Това са улиците на същия този прекрасен град дето полицията там какво си значи правела.... https://twitter.com/i/status/1538150922802679808

Пълни измишльотини и глупости в стила на комунистическата пропаганда за лошата Америка и загниващия запад, сега резултат от хибридната война на русия и блюдолизците и срещу цивилизования свят.

То National Geografic и Dyskovery са все руски канали. Постоянно показват действителността в САЩ. Живейте си там. Със здраве....

Живеят си. А ти кога ще идеш поне на екскурзия до прасия?

Хора! Към това ли се стремим? Защото натам отиваме...

отивай там е Рай

запада запада защото се напълни с безписмени олигофрени

на червените боклуци дечицата от там прати ги в Рашистан

БЪлгарите искат американския модел и го достигнахме.Грабежи,побоища,дроги.Младите са зависими от 8-9 клас цигарките са най-малкия проблем,Циганите безчинстват важното е да си сложиме украинското знаме на профилната и да казваме колко е лош Путин

мръсните американци са виновни че съм беден че съм прост че съм зъл

Ти ако си беден си ми на оная работа джендър умрел.Дано некой мангал те утепа за една цигара некъде

Едно време във всяко уважаващо себе си списание или вестник в НРБ -е имаше подобни статистики за престъпноста в Ню Йорк и Вашингтон и за наркоманията в американското общество и армията им. Е…както и за разпада на американското общество и за бунта на младежта щот нямала перспектива…

така е, психологията на вуте и нане

"Колко опасно е да живееш в Ню Йорк По улиците се виждат все повече бездомници, наркозависими, психично болни. Случаите на насилие нарастват, а 80% от жителите на града се чувстват несигурни" А колко опасно е да живееш в САЩ като цяло?! Над 150 милиона американци живеят в кашони с по 2$ на ден и се редят на опашки за бракувана храна от супермаркетите. По данни на ООН. И по-лошо ще става там, заради бескруполната алчност и безразборното печатане на пари. САЩ, бече не са това което бяха след като загубиха в Студената война!

1/ 150 млн.американци живеят в кашони с по 2 долара на ден - от 350 млн.население ли ? Почти половината ? Да не са има-няма 15 млн. с по 20 долара на ден ? 2/ по данни на ООН.....сигурно,щом казваш....забрави да добавиш "Факт!" :))) 3/ ...и накрая "САЩ...след като загубиха в Студената война" , да,ясно.....ШИЗОФРЕНИЯ. И от кого загубиха ако не е тайна? Сигурно ще да е от СССР, който после се разпадна.Сега разбирам защо - просто са спечелили Студената война,разгромили са класовият враг и са постигнали комунизма !!!

Вчера минах през Манхатън , скъпо, трафици и пълно с млади хора. Но не е както преди да можеш да ходиш през нощта без да те е страх, сега трябва да внимаваш къде и кога ходиш. В метро не съм влизал от 15 години поне и нямам намерение…

пф-ф-фффф.... Направиха ви един нещастен мол в Люлин и почна да се превъзнасяш. Манхатън. хи-хи.

Някой , освен бандитите, желаят да живеят в тая извратена страна? Байдън да не се занимава и да не слага « световен ред», а да се заеме с проблемите в САЩ

Кога ще ги стигнем анериканците...?

Питин да ви хвърли няколко ядрени ракети да изчевате като нация махчйка да ева ненормална ХАМЕРИКАНСКА СМЪРТ ЗА ХАМЕРИКА И ХАМЕРИКАНЦИТЕЕЕЕЕЕ

Дойче зеле.....пак....

Пичове , това , че има голяма престъпност в Русия не пави Ню Йорк , Балтимор , Мемфис и тн. безопасни . Светът не е черно и бяло

Да не обърка хамерика с Русия че и ти си една хамерикаско копеленце смърт и за тебе изродсд

Беги да си караш такисто, че изпусна адреса

пк ще ме блокират ама пак се насраха