Все повече италианци карат коли с българска регистрация

Непрекъснато расте тенденцията закупени в Италия коли да се регистрират в чужбина, като най-предпочитаната дестинация е България, съобщиха италиански медии.

Обратно в новината

Коментари - Все повече италианци карат коли с българска регистрация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България - авто офшор :) И ние да направим нещо. Интересно дали и ГО си правят тук и какво става при катастрофа?

Нормално, нали сме един пазар ... и пазара е свободен. Сега напраете поредната бюрократична регулация и после се чудете що всички са против ЕС, вместо да измислите как стандарта на членките да се поизравни и от самосебе си подобни дисбаланси да изчезнат.

данс Запалиха автомобила ми ! там ли ви е силата да убивате и крадете Данс и нац. сигурност организират износа на бели роби ! докато всички мълчим все така ще е , ще ни обират , ще ни крадат , ще ни продават и убиват

Хаха, сега като автоджамбазите правят "нов внос" от Италия, колите ще се регистрират много по-лесно, щото ще са си с български номера! Юруш, народе!

Глупости на фона на цяла 60 милионна Италия! На подобни схеми само малка група мошеници е склонна и не може да е нито тенденция , нито установена практика. Само да ви посоча Албания, Хърватска, Словения и няма нужда никой да се регистрира в България.

Американските танкове са гаранция за сигурност, никой в Германия не роптае срещу американската база Рамщайн, най-голямата на континентална Европа!

Хаха, вие изглежда не общувате с много германци, за да напишете подобно твърдение за американските бази :))). Или пък не ви се доверяват , за да ви кажат точно какво мислят и германци и италианци за американските военни бази в страните им.

Изглежда и вие... нищо против нямат германците.

Мене ме изловиха чак след 5 години за неплатена такса на една от магистралите. Някакви си 15 евро които с данъците накрая платих 21. И това при положение, че вече нямах дадената кола и бях сменил 2 адреса в Германия.

след като имаме ,,рома,, защо да няма италянци от рома??? колкото за този плач защо се регистрират тук??? корабните собственници защо ги регистрират в панама, кот ди воар, либерия и др.??? офшорките??? или за ,,едните,, може за народът -не???

Ееех, ето че и хора от страната на мафията могат да 'научат' някой трик - добре, че го осведомихте да си регистрират фирма в България и после да регистрират колите си като фирмени :)))

Еййййй, страхотно начи! Искам ний пък да си регистрираме колите в Нигерия (може и другаде, само да са ниски данъците). Някой да се сети да открие клон на техния КАТ тука....

Спазването на правилника за движение по пътищата е задължителен за всички - така че глобите са еднакви както за българите, така и за чужденците.

Перфектно!Другата ми кола италянка ще си дойде с български номер!

искаш да кажеш бг мангали живеещи в италия...?

Dimi

Не е вярно, че трудно се установява нарушителя. Един приятел си получи честитката за превишена скорост, сниман на магистрала в италия, на постоянния си адрес чрез нашенския КАТ... и си му взеха паричките... друг е въпроса, че тези коли са фиктивно собственост на българи и съответно глобата ще дойде при българина а не при италианеца...

Ама оправете си заглавието!

В тази статия няма нищо вярно.Преди 5г можеше и да е вярно , но вече няма никакъв проблем КАТ да научат дадена кола чия собственост.Стига да е регистрирана е ЕС.

Стига да не е лизинг в една фирма към друга, чието седалище не е в България...

Алоу, джурналисчиту, ко ие туй регистрастрация?!?

Голяма част от тези "италианци" са си нашенци.

Италянците са малко по-руси от циганите :)

Сигурно им връщаме 20 годишните кенефи 'нов внос, карана от бабичка само до магазина' закупени от Дупница за 2000 лева, а в Италия взети от някой турчин от моргата..

Да си най-бедната и една от най-корумпираните държави в ЕС си има и своите плюсове, ако може изобщо да се нарекат така. Освен на алкохолен туризъм и лесни и евтини жени, сега баш европейците ще си регистрират и новите коли.

Алооо, италянския НАП обадете се на БойкоМетодиевБорисов. Той знае как и кой.

Все повече италианци карат коли с българска регистрастрация Искаше ми се да прочета, че все повече италианци карат коли българско производство. Но веднага се върнах в реалността.

Италианците и те са едни циг... бразилци...