Тръмп обмисля по-строги правила за вноса на коли

Администрацията на американския президент Доналд Тръмп обмисля начини за налагане на по-строги екологични изисквания за вносните автомобили.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп обмисля по-строги правила за вноса на коли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искаме да сме на всякъде, но никой да не идва у нас. Няма как това да се случи.

Хонда произвежда колите си в Онтарио, Канада. Поне моята е от там. Волво камионите се произвеждат в Канада. Моите са от там. Всички камиони в САЩ задължително в регистрацията си имат и канадските провинции и плащат за тази регистрация. Независимо дали пътуват или не до там. За кои САЩ говори говорителката на Голямата перука от Казиното? САЩ и Канада са една държава с измислена граница за пред света. Но чрез Канада, като "отделна" държава САЩ стъпиха безмитово и на европейските пазари. Затова пък българите не могат да ходят в САЩ.....но могат да ходят на лов за мечки в Канада...ако имат необходимите долари..

Да направи ЕС реципрочно, американските самолети ползани там, да се произвеждат в ЕС. За коли няма смисъл, че те и без това в ЕС не се купуват. Така че иска ли да продава самолети, да ги произвежда примерно в България. ;)

Тръмп обмисля!?! На мен пък ми се струва, че въобще не може да мисли!

Когато станеш милиардер го коментирай, дали е умен. Аман от неудачници, които се мислят за велики. България, затова е най-бедната държава в ЕС - всеки тъпак се мисли за аристократ, но един пирон не може да забие и няма пари да яде.