17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По маниер мяза на наш'та Калина Крумова, специалист по всичко с измислена диплома и широка... усмивка. А че е аватар със за учени реплики, продавани от Задкулисието съмнение няма.

Като и гледам снимката на тази и разбирам как простащината завладява човешкият манталитет и се легализира като нещо нормално.

Гледай ти, и американците взеха да назначават калинки без покритие.

Верно е комунистка, гледал съм нейни интервюта, хвърля типични изказвния, храктерни за южноамериканските социалисти, а знаем, керванът с хора към Сащ от какви хора е - южноамериканци, бягащи от държавите си! И майка и е емигрант от същото място, хора, такива ли да оправят щатите? Като Обама и Клинтън?

тая не е калинка, а калинище!

тая е острието на деомакратическия социализъм, тъпа, та дрънка

Началото на края и за тях започна.Бяха сила, защото имаше управляващ елит, а сега всяка мърша го играе вожд ......

Не ми вдъхват доверие за психическото й здраве

Написах, че момичето е куражлийка, а пак са ми изтрили коментара!

Най- младата и вероятно с най-голяма уста конгресменка!

Усмивката е второто най-хубаво нещо, което една жена може да направи с устата си.

Първото навярно е да ти отхапе оная работа ;-)

изгледах цялото видео - почти 4 минути. Нищо особено. Тъп студентски клип. Какво вдигат шум заради него? Хамерите са изперкали окончателно. За убитите от тях милиони хора по света не се сещат да пишат, а обсъждат танцовите изяви на някаква си девойка отпреди 5-10 години. Разбирам, че американците са тъпи и си нямат друга по-смислена работа, но защо и нашите медии преписват техните тъпи новини?

"американски баща"? някаква нова раса ли?

И той ще да е толкова ''американски'' като тая ама при тях вече не се знае кой от коя раса е ама за това таквиз отворени усти имат защото както на всякъде така и там алчността на такива нараства...

означава баща американец

Защо ми се струва, че ако я дадете по клитюр, повече последователи ще намерите. А най добре я дайте само по ковчег, тогава ше удаарите конкуренцията у дуваро

Изтрихте коментар заради "тъпи хамериканци", но оставихте коментар с "тъпа патка". Цензурата е само за някои, за други-не, нали...?

тоя път правилно са изтрили "хамериканци" - дир е български сайт и в него няма място за неща, написани на цигански диалект!

Е то с такъв президент-палячо вече на никой не прави сериозно впечатление. Зелена карта не пожелавам и на враговете си!

Съм съгласен с патката относно забавленията. И за това ми е чудно защо когато републиканец се забавлява сексуално е осъдително, но когато го прави демократ е нормално.

Една мозъчна гънка е необходима за да разбереш, ама...

Тая тъпа патка в интернет е известна с името Окрейзио... Познайте защо. Типичната либерстка пачавра.

По-тъпа патка от майка ти има ли? :) То само тва да беше, ама тя и други работи умее, доооста добре :) Довечера пак съм при нея :)

Поне не като твоита от магистралата

Е твойта е доста грозничка, затва не я пускат на магистралата :) Ще изплаши клиентелата :) Нея само любители на животни си я поръчват - напомня на мравояд малко у сурата и затва :)

Ма кво ни ги прожектирате тия дзверове? Да ни депресирате политически нарочно или да не може да спим нощем?

Четейки по устните на тоя кон, установих, какво крещи с пълно гърло: " - Аз обичам Пениуайззззз.................Затова съм се маскирала, като него! Изобщо - обичам пениси!!!!

Как го прочете, като докато танцува,се върти и не спира с лице към камерата за повече от 2 сек???

На колежанско парти като на колежанско парти :) ... Лявата социалистка е от крилото на Бърни Сандърс. Иначе, иска да построи комунизма - безплатно образование; здраво осигуряване за всички; мин. заплата -15 долара на час... Израснала в бедност и се бори за правата на бедните. А дано! Ама надали - политиката бързо ги превъзпитава...

направо всичко да е безплатно, да се премахат тия омразни пари и всеки да влиза в магазина и да си взема каквото и колкото ще... нали така уж трябвало да бъде комунизма? само дето не мога да се сетя за нито една държава да го е построила, дори частично...

Когато хората по природа са лакоми , крадливи и лоши , нема как да стане . За кво мислиш религията плаши хората с дявола . Един свещенник върши работата на 100 полицаи .

Тодор Живковата номенклатура лъга целия народ че ще построи комунизма за всички ….. но го построи само за себе си ограбвайки труда на три четири поколения трудолюбиви българи. Дефакто то това е комунизма.

Това не е истина. Тя е израснала в Уестчестър едно от предградиата на Ню Йорк. Средният доход на семейство е 1.2 милиона на година. Тази е абсолютно луда и няма идея нито за икономика, нито за политика, нито за нищо. Абсолютна куковица

Хм, в Уестчестър всички ли са богати?! Като студентка работела, за да се издържа, и още плащала заем за студентски такси...Затова се бори за свободен безплатен достъп до образование.

Преди да кажете че е "проста", чуйте и поне едно интервю. Може да се замислите. Вчера се аргументира за вдигане на данъците на богатите, което е и мнение поддържано от нобелови лауреати по икономика. Жената е информирана, мога да ви кажа.

да научи наизуст предварително подготвен текст не я прави умна;)

Патка си проста като нея

Тази е най тъпата офца която някога е влизьала в конгреса!!!

По-тъпа от майка ти нема как да стане :)

Майка му не е била в конгреса, само на бостана

Поне не като твоита от магистралата

Е твойта е доста грозничка, затва не я пускат на магистралата :) Ще изплаши клиентелата :) Нея само любители на животни си я поръчват - напомня на мравояд малко у сурата и затва :)

Челюсти!;)))))))

Тя не е млад член, а млада путка.

Майка ти па е дърта путка :) И доста миризлива при тва :)

Улучил си тона и нивото на чукундариата - с тия е безсмислено да се влиза в нормален дискурс.

Да сера на майка ти в устата!

Аз вече срах в твойта, утре е наред майка ти :) Отново :)

Вероятно конгресмените не могат да се уредят да я ебът.

в България ,като я гледате тази новоизбрана демократка ,препознавате ли се в нея?

Има луди, има и глупави. Тази е адски рядка комбинация от много проста и ненормална в едно

Като майка ти демек :)

девойка ще бъде обладана от дъртите им конгресмени....дърт козел млада върба лющи!

Сладуранка е според мен. Като се има предвид кви боклуци се бутат в политиката, едно симпатично девойче няма да навреди по никакъв начин. Па може от полза някаква да е.

Туй "симпатично девойче" не знае на кой свят живее. Ще свири на саксофон и ще гласува като цецка цачева - "няма мърдане". За радост на дебилите по света и у нас.

Сигурно. Но е приятна на вид, за разлика от Цецка. Не ВИЖДАШ ли, че в политиката всякакви "цецки" "цвъкита" "съсели" и "тикви" са правило, а не изключение. Тази ПОНЕ е приятна на вид, даже и да е квадратно тъпа (се едно другите там са умни).

въй, въй, не думай. По-добре отиди я чуй какви дивотии плещи после казвай, че е симпатична. хаха :-)

Ако тая тъпачка е комунистката на Америка, аз съм дядо Коледа.

Дадо Коледа, какво ще донесете на пишмадемократите следващата Коледа? :-)

Американски цигании.

Тая цвили като кон ли,смее ли се?!?