Коледната елха вече грее в центъра на София (снимки)

Празничното дърво е украсено с 4000 метра гирлянди, 4000 лампички и стотици други светещи декорации

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много малка сцена , лошо озвучаване , неадекватен водещ .... Кулминацията трябваше да е запалването на светлинките , а това се случи по средата на събитието . Явно стриктно се спазват указанията от брюкселските юдодебили да се неглижират големите Християнски празници . Елхата обаче си е красавица :)) Зарята , макар и кратка , беше впечатляваща . И най - важното : Малчуганите се радваха , а усмивките бяха повече от киселите физиономии :))) Даже клишетата на фъндъкова , смънкани набързо , не се отразиха на доброто настроение . Със здраве ;)))

Да бяхте изправили Лиляна трътката,нямаше да харчите пари за лампички.Тя грее повече.

Сега сложи и няколко консерви, че скоро оставам без работа.

От години ползваме изкуствена елха, защото е тъпо да се гледа едно връвче няколко години за да ти "свети" 2 седмици, а отделно не прави боклуци от иглички около него.

Едно не разбирам - защо елхата е коледна като на коледа няма никой около нея (мъртвило), а не е новогодишна, че на Нова Година около нея гъмжи от люде?

Разкопана София си има елха. Много важно

Българската столица София сияе и благоденства благодарение на неуморните и непрестанни грижи на кмета Йорданка Фандъкова! Гордеем се с теб и ГЕРБ!

си бил редовен абонат на Работническо дело щом ги редиш такива