Коледна честитка от КАТ с акция "Алкохол"

Водачите ще се проверяват и за наркотични вещества

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Тя се провежда от Пътна полиция и е по линия на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция TISPOL". Поредната простотия на евроГейците. А на нашите хрантутници само им дай идея за "акция", че да може да ошушкат и без това смазания народ.

"Проверките започнаха тази сутрин и ще продължат до края на тази седмица - 16 декември." а после...??? Стига с тия акции вече! Това трябва да им е ежедневната работа, а не да се обявява, като топ новина! После пак медиите ще задавт въпроса "как да спрем войната на пътищата?", ами като тия започнат да си вършат работата, а не да се правят на слепи, да чакат "почерпки" или да питат: "и сега, какво ще правим...."

Колкото и тази акция за бус-лентата ще е и тази!На Цариградско карат като изоглавени в нея ама КАТ-аджиите спрели след моста на 4-ти км. в една пряка и гледат в обратна посока! Те по принцип не трябва ли да са в постоянна акция зе всичко или сега не трябва да караш пиян ,но можеш в бус-лентата?!?!?!?

Вчера пътувах от София до Русе. Над 300 км. Един полицай, за цяр дет се казва, не видях. Ама вчера, нямаше "акция" , та за това ще да е.

Като пишете от кога до кога, напишете и къде точно и работното време ! То бива тъпотии , но това минава всякакви граници! Булгаропитека пие постоянно, а не само от 10 до 16 декември! Пие и то редовно! 25% поне карат подпийнали!

Що, за теб е проблем, че 1 седмица няма да можеш да пиеш от закуска ли?

Кой ще ги проверява за алкохол и наркотици

Айде на коледните бонуси за МеВеРе. Аз си мислех, че този контрол е постоянен, а то било СПЕЦ акция, разбира ли. Журналюгите находчиво му викат "честитка".

Стига показни акции! Вършете си работата всеки ден!

добре че минах на диазипам + лексотан и няма как да го хванат...

А тестове в парламента и министерски съвет кога? Тия там всичките са перманентно пияни и надрусани.

СЛЕД 16 ПАК ЩЕ СИ КАРАМЕ КАТО НЕВМЕНЯЕМИ :))

Хайдеееее,сега е жътвата за КАТ ! Ден година храни !

И катаджийските деца ще получат големи подаръци, а на някой, койото си е дръпнал една жожоба преди 3 дни децата ще останат без армагани, защото тате е престъпник.

Ми,кво ве ?Хората искат да заработят коледни добавки !

Ща питаш за времето от до? Да не си от Булгаропитеците?

няна лошо но но трябва да има лимит на време, всеки е тръгнал на някъде и неможе когато някой решава да се прави на радетел на закона то да е за наша сметка. или ще дават протокол, спрян в тлкова часът и приключила проверката в толкова. ние работим а несе крием по завоите за да вземем някой лев

Всъщност най-опасно е шофирането с НЕСЪОБРАЗЕНА скорост. Съгласно статистиката на КАТ, в ПТП поради несъобразена скорост загиват близо 50% от жертвите. В ПТП поради алкохол през 2017-а са загинали четирима души, а един в ПТП поради друго упойващо вещество. В ПТП поради превишена скорост не е загинал нито един, а са ранени четирима души. В ПТП поради НЕСЪОБРАЗЕНА скорост са загинали 228 души. В ПТП поради отнемане предимство на пешеходец са загинали 43 души.