Коледна честитка от КАТ с акция "Алкохол"

Водачите ще се проверяват и за наркотични вещества

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност най-опасно е шофирането с НЕСЪОБРАЗЕНА скорост. Съгласно статистиката на КАТ, в ПТП поради несъобразена скорост загиват близо 50% от жертвите. В ПТП поради алкохол през 2017-а са загинали четирима души, а един в ПТП поради друго упойващо вещество. В ПТП поради превишена скорост не е загинал нито един, а са ранени четирима души. В ПТП поради НЕСЪОБРАЗЕНА скорост са загинали 228 души. В ПТП поради отнемане предимство на пешеходец са загинали 43 души.

няна лошо но но трябва да има лимит на време, всеки е тръгнал на някъде и неможе когато някой решава да се прави на радетел на закона то да е за наша сметка. или ще дават протокол, спрян в тлкова часът и приключила проверката в толкова. ние работим а несе крием по завоите за да вземем някой лев

Ми,кво ве ?Хората искат да заработят коледни добавки !

И катаджийските деца ще получат големи подаръци, а на някой, койото си е дръпнал една жожоба преди 3 дни децата ще останат без армагани, защото тате е престъпник.

Хайдеееее,сега е жътвата за КАТ ! Ден година храни !

СЛЕД 16 ПАК ЩЕ СИ КАРАМЕ КАТО НЕВМЕНЯЕМИ :))

А тестове в парламента и министерски съвет кога? Тия там всичките са перманентно пияни и надрусани.

добре че минах на диазипам + лексотан и няма как да го хванат...

Стига показни акции! Вършете си работата всеки ден!

Айде на коледните бонуси за МеВеРе. Аз си мислех, че този контрол е постоянен, а то било СПЕЦ акция, разбира ли. Журналюгите находчиво му викат "честитка".

Кой ще ги проверява за алкохол и наркотици

Като пишете от кога до кога, напишете и къде точно и работното време ! То бива тъпотии , но това минава всякакви граници! Булгаропитека пие постоянно, а не само от 10 до 16 декември! Пие и то редовно! 25% поне карат подпийнали!

Ща питаш за времето от до? Да не си от Булгаропитеците?

Вчера пътувах от София до Русе. Над 300 км. Един полицай, за цяр дет се казва, не видях. Ама вчера, нямаше "акция" , та за това ще да е.

Колкото и тази акция за бус-лентата ще е и тази!На Цариградско карат като изоглавени в нея ама КАТ-аджиите спрели след моста на 4-ти км. в една пряка и гледат в обратна посока! Те по принцип не трябва ли да са в постоянна акция зе всичко или сега не трябва да караш пиян ,но можеш в бус-лентата?!?!?!?

"Проверките започнаха тази сутрин и ще продължат до края на тази седмица - 16 декември." а после...??? Стига с тия акции вече! Това трябва да им е ежедневната работа, а не да се обявява, като топ новина! После пак медиите ще задавт въпроса "как да спрем войната на пътищата?", ами като тия започнат да си вършат работата, а не да се правят на слепи, да чакат "почерпки" или да питат: "и сега, какво ще правим...."

"Тя се провежда от Пътна полиция и е по линия на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция TISPOL". Поредната простотия на евроГейците. А на нашите хрантутници само им дай идея за "акция", че да може да ошушкат и без това смазания народ.

Що, за теб е проблем, че 1 седмица няма да можеш да пиеш от закуска ли?