Коледен Брюксел - много светлина, аромат на гофрети и щастливи хора (снимки)

Манекен Пис тази година е облечен като архитект и отново привлича тълпи от туристи

Обратно в новината

Коментари - Коледен Брюксел - много светлина, аромат на гофрети и щастливи хора (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не ги е срам - украинците нямат ток, тея си осветили коледния пазар

БЕШЕ - минало свършено

ама как така?!?! откъдЯ на къдЯ? Защо притеснявате и дразните "новите" белгийци с Коледни приготовления? аааама-ха!

Как са магребяните да не вземат да празнуват те както след мача с Белгия Пази се

каня ви в кв. Обеля, гр. София, да усетите коледния дух - разбити улици и пешеходни зони, елхи забучени в дупки по пътя, кучета, кал и сивота! След някой друг ден започват и бомбите съпроводени от зверски рев на 20 г.+ немски автомобили

Мдааа, въпреки че там се напълни с кафяво-жълта гмеж от целия свят, все пак си остава една пъстра и красива европейски столица. За сравнение сега се разходете по калната, сива, грозна, презастроена, неугледна и жалка "европейска" столица София, на ГЕРБ и Фандъкова...и сравнете с Брюксел.

Бъкано от щастливци - двама-трима луди с ФелоСипеид, щото кур бензин, нафта и ток!!! Има време да ги ощастливят сирийските инженери, още го дървят докато му дойде времето, пак ще си приказваме, ама друга песен ще пеете и със сигурност няма да е коледна!!!

АААА... не е вярно това! Агенция ТАСС каза че хората в Европа стоят на тъмно и студено!Русия не им дава газ и нефт и хората се чудят как да емигрират всички в Русия или да се извинят на Путин та да им пусне мъъъничко газчица.Русия вече е новата световна сила номер 1.За САЩ отдавна всички забравиха и там ходят гладни и жадни и спят под мостовете защото е голяма мизерия.

Да не се скръндзят (както обикновено), да пратят малко ток на усраина. Поне белгийците имат ел.ен. основно от АЕЦ, така че да не им се свиди.

Да не съм бил в Брюксел - да ми дрънкате врели-некипели - планини от боклук, капризни бакшиши, скапана и безвкусна храна из повечето кръчми на централния площад - спрете се малко ;-).

Още другаря Ленин очакваше САЩ да загине и вече се навършиха 100 години чакане. Продължаваме да чакаме и да видим!

Спрете да лъжете или отидете и се огледайте лично. Половината идиоти в западна Европа са на антидепресанти.

Да, супер щастливи и весели... Ако стоят настрани от групичките "мигранти" и техните квартали. Ако не съм бил там, да Ви повярвам...

Очаквах поне 20-тина от най-щастливите да ги нанижа на кура и да ги направя по-щастливи, а то няма и 3-4 мършави гъза да ги еба!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кризисен ПР. Жалка картинка на пропаганда.

хубаво е докато мароканците не го потрошат след някой мач

Всичко това ЩЕ ПРИКЛЮЧИ във вторник 06.12.2022 г. вечерта !!!

Как са белгийските мароканци ? Кротки?

Вземи прочети, кой е подковал идеологически другаря Ленин и кой го е финансирал, за да вдигне болшевишка револция в Русия. Товага говори врели некипели. :-)

Веднага да се санкционират тъпите белгийци. Как така ние ще мръзнем и ще пестим, а те ще си пускат светлинки да си вдигат настроението. На всички трябва да е гадно, мръсно и студено, нали такива са директивите...

Не е вярно това ! Само в Русия е готино.Капитализма загина и СССР са водеща световна сила.Само там има всичко!

Па затова са щастливи...

Защо си мислите, че в покрайнините на Брюксел го няма това, за което говорите.Западняците са майстори по показване на льскавото.Обикновеният човек и там живее трудно.

В Русия всички са щастливи защото не употребяват антидепресанти - всички са на Боярщник.

Само в Расссия е хубаво. Имаме си гнусно и ТОЧКА

Коледа без "Аллах Акбар" в Брюксел е като Гергьов ден в България без печено агне! Като Велик ден без козунак и боядисани яйца...

Много светлина, миризма на гофрети и щастливи мароканци, опипващи всяка прилиближила се до тях белгийка.

То може да е прекрасно, може да е Коледно и приятно празнично, но рашистите ни казаха, че е студено, гадно, гладуваме и вече ще умираме.

Ееееми така е. Докато в Украйна мръзнат без ток. Едни хора трябва да се жертват за евроатлантическите ценности, за да може други да се кефят :)

Ама много щастливи. От години мой приятел живее там,казва :Вечер хората те смеят да излязат на улицата от банди от арабски имигранти.

Коледен Брюксел също така им много педали и джендъри, ковид фашаги, сатанисти и тв дебили

Ала бала, маймуните са осрали всичко, белите хора живеят в страх, още тълпи напират да влизат, омирисаха целия континет тея мангали...

най-щастливите хора в Брюксел са мароканците

Мдааааа, и на Титаник са били запалени всички светлини и оркестърът е свирел класическа музика... а после бълбук, бълбук, бълбук...

Защо лъжете бе, шушумиги. Там е студ, тъмнина, глад. Постнали сте снимки от Воронеж.

Ех колко гадно е да си неудачник. Нали нещастнико.

Според мен трябва да празнуват като за последно. Защото догодина може да забранят Коледата. Все пак е обида към исляма.

Имаше европейски ценности до края на 90.г.оот там нататък всичко е мангализация ..та дали ще живея във Брюксел или Столипиново все тая..

така е, там е трагедия, същото като в Орландовци, Обеля, Дружба, Люлин и Надежда и имат такива съветски блокове по-големи от нашите и всичко им е разботи и срутено. В Русия си е най-добре, това е! Да и имат толкова много араби, а при нас почти няма цигани, престъпност и се шофира внимателно, абе май тук е по-добре.

И те, и те.

Толкова е тъпо това, че не вярвам да ти го зачетат в нормата.

Всичко е измама !

Една голяма холограма,

амиииии, сигурно е готино. И нека да е. Човек сам си прави щастието, ако и около него е така - прекрасно. Хайде и ние да си окичим, подредим и направим - да има ракийка, туршийка и .... УСМИВКИ, ХАЙДЕ ДЕ!!!!!!

майната им, на тях и тъпото им щастие.

Туршиякия ще има в изобилие човек, но обстановката е различна. Многожпростотия и липса не естетика тук.

Чува се нежното пеене на мюезина и мирише на прегорял кебап

Красиво е, докато един камион не се забие в пазарчето.

Тръгнало да става като в раша.

Майната ти и на теб, че заради такова тук е кочина.