Кола се вряза в магазин за авточасти в София

Като по чудо инцидентът се размина само с материални щети

Обратно в новината

Коментари - Кола се вряза в магазин за авточасти в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От там си е купил накладките.

Може да го ремонтират на място.

Сега ще му трябват доста части! Казаха, че бил засечен от рейс - ами издирете го, има камери, знае се кой е и кой го е "шофирал ", и нека плащането да започне...сега!

- страна на непрекъснати чудеса !!!

Врязал се и попитал "спирачки имате ли"?

На добро място е катастрофирал-поне няма да има проблем с резервните части! :)

Не "рейс", т.е. градски автобус, а просто бус - лекотоварен автомобил. Често шофьорите на такива МПС са по-зле и от ония с диагноза "БМВ на главния мозък" (или пък са едни и същи, само дето се проявяват на работа или в "свободното време"). Често на магистралата си карам със 130-140 и в един момент ме изпреварва бус на "голяма куриерска фирма". В града пък това, бус да подаде мигач, е малко чудо, сравнимо с появата на Свети Дух и т.н. Ама и как да се сдържиш - седнал си, например в "Mercedes Vito", под капака 200-250 коня - как да не натиснеш газта и всички бунаци да го ду'ат?

Здравейте, Аз управялявах автомобила. Казвам се * и аз управлявам Аудито "влязло" в магазина на ул. Бъдеще в кв. Суходол. Искам да изтъкна няколко факта, защото в репортажа бяха засегнати пешеходци, тест за наркотици и моята скорост. Започвам с пешеходците. След като излезе на доста малко разстояние пред мен въпросния бус аз успях все пак да огледам обстановката и да видя има ли хора около нас, за да преценя удара дали да бъде в буса или мога да се опитам да го заобиколя без да застраша човешки живот. Отностно скоростта ми в репортажа собтвеника на магазина два пъти заяви, че аз не съм карал бързо, просто над 2 тона кола какво може да направи с тези железа, освен да ги огъне. Самия факт, че в моя автомобил няма нито една отворена въздушна възглавница говори достатъчно. Полицията също излезе със становище за вината при ПТП-то, която е изцяло в шофьора на буса. Отностно теста за наркотици... Аз съм баща и също като повечето хора имам семейство и те изживяват това всеки по свой собствен начин, но категорично заявявам, че аз през живота си съм употребил само и единствено една чаша шампанско на сватбата ми и това ми е алкохола изпит за цял живот, камо ли пък да съм употребил наркотици. Това може да се докаже когато и по какъвто начин пожелаете. Надявам се да се даде гласност и на моята гледна точка.

Кат дойде, и е ссътавил акт на шофьора на буса. Всичко е документирано. Доказано е вина, доказано и е с каква скорост е управляван моя автомобил. В репортажа човека от магазина 2 пъти потвърждава моята скорост, че не е голяма!

След като изляза непосредствено пред мен дали имам време да спра

Бусове и баничарки са най-бързите возила на пътя. Обичайната дистанция, която спазват шофьорите им е около педя разстояние до колата от пред или от страни.

Не обръщай внимание на коментарите, полудя простият народ с тези тестове за наркотици. Един пиян е много, много по-опасен на пътя.

край на троломентарите!

Не винаги водачът е виновен ! Но както знае и колегата... Покрай сухото гори и суровото ! Все пак ,добре ,че не е пострадал някой пешеходец, че...майка плаче!

Влитайки в магазина с "Добър ден предна броня, радиатор, фарове и маска за ауди имате ли?"

Нали си жив и здрав, а и няма пострадали! Майната й на колата!

То направо са я вдигнали да я ремонтират, правилно е катастрофирал там човека

и колата и частите в магазина вероятно са втора употреба, а водача е карал с несъобразена скорост, вероятно без книжка, пиян и/или надрусан

хубаво е да се запознате с фактите и тогава да говорите!

явно е тръгнал за спирачна течност!

синко, вместо да се оглеждаш къде да свиеш, да гледаш дали има пешеходци или не, да преценяваш какви ще са щетите на ония бус и на твоя таралясник, вместо да се чудиш дали да завиеш на ляво или дясно, просто е трябвало да натиснеш спирачния педал! това е ония педал дето е по средата, или втория от ляво на дясно, от дясно на ляво пак е втория! пускаш десния крак от педала на газта, който е най в дясно и натискаш средния педал, като същевременно с другия си ляв крак натискаш левия педал и колата спира! привел си я в покой, и можеш да излезеш, като преди това загасиш двигателя! това става с едно ключе разположено обикновено нейде малко под онова нещо дето си го въртял насам- натам преди да се мушнеш в магазина! уморих се, но се постарах да съм "лаконичен" колкото си ти!

кой изляза уа???

Гус"ин специалист.Тия автомобили са с автоматични скорости,ако си чувал за такива.

Значи, вчера на Бъдеще.

ми щом са с автоматични скорости, синко, трябва да натиснеш гооолемия педал, независимо с кой ляв крак!

Това даже не е в София ...

Отивали са натам за накладки...

то е хубаво да даваш акъл, ама да е на място г-н "той" Като си се раздал да си "подробен" та чак си се уморил да вземеш да ни свтнеш по- простите : натискайки онова мистериозно нещо наречено спирачка - КАКВО ПРАВИШ С ПРЕДСТОЯЩИЯТ УДАР ОТ ЗАД, А?????????????? Я да видим сега - дай следващия "уморителен ",но "стойностен" урок?!!!!

да питам, след като се е случило заради отнето предимство - какво е направено по отношение на водача на буса??? Че нещо много мозък в коментарите ама никой не пита, явно се чете за сеира...