Кола се вряза в детска площадка в Сливен

"Шофьорката е казала, че вместо да включи на задна скорост е включил предната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,и на мен на ръчката ми се случва да не нацеля задна и вместо това първа, ма не давам пълна газ, да мръдна 50 см и да спра. Как става това врязване, с газ до дупка ли тръгваш , не е ясно!

Като гледам колко е далеч улицата, доста трябва да се е постарала. По този повод имаше един виц. Питат машинист на влак, който е блъснал ром, какво се е случило. Той разказва, че влакът излезнал от релсите и станала белята. Те му викат : " Ама катастрофата се е случила на 500 м от линията". Той им отговаря "Ами докато го настигна тоя...".

Тва е стара новина. Укрокурвомобил е тва. Не е кола. Преместила се коврата в друга кола и си заминала. Нали Киро дето не си дава отставката ги пази. Ползват хората екстрите. не се мотаят.

Скалъпено набързо обясненение, за скоростите на автоматика! Къде е позиция R, къде чак е позиция D - нерде Ямбол, нерде Стамбул? Освен това на дисплея пише, на коя предавка си и дори да не ведяла това, не вижда ли накъде тръгва автомобила. Освен акт, глоба за щетете, май и проверовъчен изпит е нужен

Правилният израз е "Нерде Ямбол, нерде Стамбол". Не само за да има рима, а защото и в двата случая става дума за окончание проиозлизащо от древногръцката дума "полис" със значение град.

Хубав джип са купили, ама да бяха дали и още малко пари и акъл да си купят, та белким се научи да кара и тогава да сяда зад волана на такава кола.

Те и ония от ВСУ, и те така - вместо по руснаците, пуцат по кварталите (избиват Комплекси), и после "Ами руснаците бяха!"

Според заглавието излиза, че радикализирана шофьоретина е извършила терористично нападение със средство за масово убийство, тип МПС....

За чия сметка ще я възстанови общината?... за сметка на извършителя... или за наша?

Има си застраховка, общината ще си дръпне паричките от там

Като вижда че мачка 'ора, що не спира? Сигурно не е карала тя, а той...

Жената е гладен децата и той.

Какво ме интересуват оправданията на водачката? Далеч по-възпитателно е да се посочи размерът на глобата, която е платила, и размерът на средствата, необходими за възстановяване на детската площадка. И това е ако няма други пострадали.

Има си застраховка, общината ще си дръпне паричките от там, а ва нея акт за ПТП, това е

Добре де, да приемем че се случва да включиш първа вместо задна, но колко път трябва да измисне докато го разбере?!? Вижда се къде е паркинга! Нормален човек ако се обърка, най-много да качи предните гуми на бордюра!

Аз лично задържам педала до 3 секунди защото ми е достатъчно да направя маневрата + - . Но и след време разбрах защо броните и ламарините са меки и пружиниращи. Tips and tricks които не искат да знаем от производителите...

Какво бомбастично заглавие. Смешни сте. И жалки.

Ха ха, на ман халката й купили жип !

По-голЕм джип, не можа ли да си купи (не можаха ли да й купят), като шофира, ''от скоро'' ?! На новаците не трябва да им се дава по-голяма кола от Фиат 500. С него щешпе да бутне само оградата. Оправданията са излишни. Това е като хирург, да ви каже след операция, ''Оперирам, от скоро, извинете, че ви срязах артерията''. Маймуни с картечници...

Като сте прав, прав сте. Колко ли млади животи щяха да бъдат спасени, ако на 18-годишните им даваха да карат нещо с максимум 1л. двигател. Друг е въпросът в нашата татковина как щеше да се спазва това заедно с много други неща.

Ама Фиат 500 има и по 160 коне...

При потегляне, няма да строши много, и с повече коне, на Фиат 500. Колата е с малък обем. С джипа, ще се качи и на пързалката.

Жените колело едвам карат я някои коли им дали че и на самолети искат да ги чускат да карат

2 пъти повтаряте "Шофьорката е казалаА че вместо да включи на задна скорост е включиЛ..." -оправете статията, моля -мъж ли е или жена -и защо не ползвате запетаи -всеки ден удряте дъното, дир!

Ами то май шофьорката сам си е писал статията :D