17-11-2017 20-11-2018

Коментари

E с колко се е движил с тоя дрът дръгел?

Еее колата се спънала в бордюра, случва се. Като ги правят толкова високи. Аз ония ден влязох в една дупка и само тавана се виждаше. Само трябваше да ме цементират вътре

Най-безумно направения и регулиран софийски булевард след Константин Величков. И във двата трябва да сменяш лентите, за да продължиш направо. ПАРАПИТЕЦИ!

Глупости. Отделният светофар за ляв завой при булевард с три активни ленти е просто задължителен. Естествено, необходима е точно капка и половина мозък, за да се съобрази, че в градски условия за движение направо лявата лента не е най-удачен избор. Но нали някои се мислят за безсмъртни, и е под достойнството им да се движат нормално в колона...

Идиоти сър. Снощи в 22ч две катастрофи в участъка между Хит и МкДоналдс..

група от 3 коли си се движи съвсем нормално с превишена скорост в БУС лентата. И да вземе някакъв ненормалник с БМВ да се опита и той там да кара... И избутал бедното Ситроенче Те и затова не карам никога в БУС лентата! Винаги ще се намери някой още по-тарикат от мен :)

това на магистралата всеки може да го направи! Я да ви видим вас в задръстване можете ли?

Селяндурите се изтрепаа по Софето.

Софето се напълни със селяндури от цялата страна и карат като диваци както си знаят на село а катаджиите ги няма никакви в такива моменти-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ СОФИЙСКОТО ЖИТЕЛСТВО,ЧЕ НЕ НЕ СЕ ДИША ВЕЧЕ ОТ ТИЯ СЕЛСКИ ЧАЛГАРИ!!

Ами.. Държава на дебили.. Това е ежедневие в България.. Нищо ново. Дай на българина евтини таратайки втора ръка и гледай какво става.. Масово самоубийство.. Война не ни трябва..

сам

ейййй, за първи път видях летящ СитХоен....явно Ейрбъс имат пръст в тая работа - французи какво да ги правиш...

Не си гледал Фантомас.

Не знам как е станало това преобръщане по таван, но едната вероятност е да е карал с висока скорост и при момента на верижния сблъсък(или да избегне сблъсъка) се е натресъл на бордюра. Едно е сигурно, идиотите карат с превишена скорост по Александър Малинов, при положение че максималната скорост там е 50!

сам

еми то Ал. Малинов си е част от летище София - Терминал 3.....и накрая си в терминалмна фаза...

Това даже и жена ми не може да го направи!!!