17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вероятно е виновен асфалта, тридесет годишните мантинели, състава на боята с която е нарисувана осевата линия, неправилно поставените пътни знаци, или климатичните промени

Докато властва девиза аз съм прост и вие сте прости...., няма спасение!

По тези места живее едни много прости, но за сметка на това нагли и агресивни хора.

Хубава новина ! Един ТЪПАК по-малко - Естествен подбор !! Добре си е скупил празната глава преди да е прегазил или убил някое невинно семейство тръгнали или връщащи се от почивка с децата си !!!

Дано е бил от протеста

Мангал с "Мерцедес" - несъвместими неща.

И ти не си много умен.

Пълно е с убийци и самоубийци на пътищата. Престрояват се без мигачи, не спазват чуждо предимство, карат с 30-40+ км/ч по-бързо от разрешената скорост. Повече камери на пътя и без компромиси за "наши хора". Нека им вземат книжките и колите и ще се научат как се шофира, маймуни грозни, тъпи.

В кресненското и искърското дефиле съм забелязал, че местните си позволяват да карат с между 80-90 и отгоре "щот са много опитни". А с малко дъжд и повече газ лесно губят връзка с пътя - още повече ако гумите са захабени от дрифтене или са на задно предаване... Лека му пръст на младежа!

Лапай на доганя, бедняк необразован

Няма какво да се коментира.Винаги безразсъдността на пътя завършва така! Двете дефиЛета са рискови и се СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА!

Ей, един човек е загинал, как не се намери тука един да каже Бога да го прости. Дееба ваша мама мръсна, бедна, долна, оскотяла, комплексирана, гадна

Как може да изнудваш своите съграждани да те следват като им пречиш да се се приберат, придвижат или изнервяш. ПРОТЕСТА УБИ ЧОВЕКА!

тъпи, нали Бога е взел това решение, бе! простил му е! и вероятно е спасил други хора да не го срещнат след два завоя

Съболезнования на Семейството и близките ! —- Е работещ в Германия. ..та колата е паднала ? , или ДъСъ я “паднали”...

Да почива в мир момчето ... а можеше да построи къща, да изгледа деца ... не съм много по-голям от него, и аз съм правил дивотии на пътя, но нищо сериозно като катастрофи, слава Богу. Но явно мен някой горе ме е пазил. Това момче е нямало този късмет! Да го прости Господ и да даде сили на близките! И, приятели, карайте разумно и отговорно. Не съдете без да знаете. Последната ситуация по моя вина беше преди две години. Изведнъж ми причерня пред очите за около две секунди и се озовах наполовина в насрещното. Веднага върнах и отбих за почивка, следващата седмица отидох на доктор но не откриха нищо. Казаха, че е най-вероятно обезводняване, защото беше адска жега. Е, аз имах късмет тогава, и през лятото пътувам с шише вода. Може и на моч да стане, но по-добре с нея. Но някои изтеглят късата клечка!

Караш бързо,после те карат бавно,бавно.

Чакам те и тебе,дето кълнеш.Скоро и ти ще дойдеш.

Жив и здрав да си Дарвине!!!!

Хапчетата г-не, хапчетата

Едни карат като бесни, други като на погребение с 30. Протестирали били. Кой знае сигурно младежа ги е застигнал и да не ги блъсне е паднал у реката и толкоз.

Бог да го прости... Но..... Поредния кретен качил се на немска бракма и мислещ се за безсмъртен... Добре че поне други не са пострадали

Пък сте учтиви, не може да ви се (от)рече. Особено, ако е назидателно.

Дано в крайна сметка някой с повече разум в АПИ направи така, че и двете платна на АМ Струма да са извън дефилето-гробище, а не само едното!

А ако го е засекъл някой...или товарна кола му е дошла насреща?! Доста безразсъдно е да стовариш вината върху починалия за единия лаф да става!!

Съжалявам за човека. Дано почива в мир. Съболезнования на близките.

Казах ли ви аз !

"шумахер"..............

Те не само с пътя ами и с мозъка си са изгубили връзката .

Сууупер! 100% талибан на пътя, по най-рисковото трасе в България. Това е добра новина! Невинни хора ще бъдат спассни от него.

Абе и аз съм правил някои глупости, но на 30 отдавна вече ми беше дошъл акъла в главата!

Живота е за живите, а и какъв бог бе маргинал, ти за наука и 21 век чувал ли си?

Летело е копелето, но там високата скорост винаги наказва.

Толкова много пъти са ме засичали, а пък аз и един път досега не съм умрял. Каква ли може да бъде причината?

караш със съобразена скорост!

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexcris.Com

Безмозъчната марионетка Румен Радев открито представи един от кукловодите си - бившия ДС агент и създател на "Мултигруп" и ВИС Александър Маринов!

abe infantilnik ,neshto drugo znaesh liosven tova izrechenie.vseki put kogato go postvash tichai pri maika si za po edna nosht maloumniko.

dokato napravish bulgarska brakma ,shte budat nemski .

Се съмнявам да е летял. Когато синот района , означава, че познаваш пътя много добре и всички кретении по пътя

Ти се припозна, а?

Затова трябват подводници.

""в коритото на река Струма в района на град Кресна е забелязан лек автомобил "Мерцедес".""Разбира се ,че е Мерседес, да не искат да Волво ,Пежо,Рено.Да се управлява Мерседес,БМВ,Ауди ,все пак е израз на две състояние.Едното е на материално благосъстояние ,,на истински заможни хора ,в повечето случаи ,те шофират нормално.Другата част са парвенюта ,които с много зор успяват да съберат от гурбет в чужбина ,да купят Мерседес или БМВ и с много газ и "надута" до дупка чалга ,"препускат" по тесните улички на родното си място.Излизайки на магистрала и първокласен път ,чувството за превъзходство и безсмъртие е завладяващо,но законите на кинематиката и динамиката са общовалидни .

На 55 съм и още го чака. Да ми дойде акъла

Не го е наказала скоростта, а дерето!

Поредният безсмъртен селяндур взел, че пукнал. Честито!

Освен ако самият ти си кретен и си въобразяваш, че като си от местно село познаваш всички кретини в района и колата ще се движи не както я караш, а както си мислиш, че я караш.

формулирал, ТЕ са виновни!

ама мно`о вър`и Мерджана. яката работа.

Юнак, в магазина има чудни Дачии, Шкоди, Рена, ... корейски автомобили, японски автомобили, по-нормални немски автомобили. На цената на 5-10 годишен мерджан, бе-ем-ве или алуди. Ама не вър`ът така. И коефициента за гъзария не им е x5 (удвоява се като караш през през родното село).