17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният безсмъртен селяндур взел, че пукнал. Честито!

""в коритото на река Струма в района на град Кресна е забелязан лек автомобил "Мерцедес".""Разбира се ,че е Мерседес, да не искат да Волво ,Пежо,Рено.Да се управлява Мерседес,БМВ,Ауди ,все пак е израз на две състояние.Едното е на материално благосъстояние ,,на истински заможни хора ,в повечето случаи ,те шофират нормално.Другата част са парвенюта ,които с много зор успяват да съберат от гурбет в чужбина ,да купят Мерседес или БМВ и с много газ и "надута" до дупка чалга ,"препускат" по тесните улички на родното си място.Излизайки на магистрала и първокласен път ,чувството за превъзходство и безсмъртие е завладяващо,но законите на кинематиката и динамиката са общовалидни .

ама мно`о вър`и Мерджана. яката работа.

Затова трябват подводници.

Се съмнявам да е летял. Когато синот района , означава, че познаваш пътя много добре и всички кретении по пътя

Освен ако самият ти си кретен и си въобразяваш, че като си от местно село познаваш всички кретини в района и колата ще се движи не както я караш, а както си мислиш, че я караш.

Безмозъчната марионетка Румен Радев открито представи един от кукловодите си - бившия ДС агент и създател на "Мултигруп" и ВИС Александър Маринов!

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexcris.Com

abe infantilnik ,neshto drugo znaesh liosven tova izrechenie.vseki put kogato go postvash tichai pri maika si za po edna nosht maloumniko.

Летело е копелето, но там високата скорост винаги наказва.

Не го е наказала скоростта, а дерето!

Сууупер! 100% талибан на пътя, по най-рисковото трасе в България. Това е добра новина! Невинни хора ще бъдат спассни от него.

"шумахер"..............

Казах ли ви аз !

Съжалявам за човека. Дано почива в мир. Съболезнования на близките.

Дано в крайна сметка някой с повече разум в АПИ направи така, че и двете платна на АМ Струма да са извън дефилето-гробище, а не само едното!

Бог да го прости... Но..... Поредния кретен качил се на немска бракма и мислещ се за безсмъртен... Добре че поне други не са пострадали

dokato napravish bulgarska brakma ,shte budat nemski .

Юнак, в магазина има чудни Дачии, Шкоди, Рена, ... корейски автомобили, японски автомобили, по-нормални немски автомобили. На цената на 5-10 годишен мерджан, бе-ем-ве или алуди. Ама не вър`ът така. И коефициента за гъзария не им е x5 (удвоява се като караш през през родното село).

Едни карат като бесни, други като на погребение с 30. Протестирали били. Кой знае сигурно младежа ги е застигнал и да не ги блъсне е паднал у реката и толкоз.

Жив и здрав да си Дарвине!!!!

Караш бързо,после те карат бавно,бавно.

Да почива в мир момчето ... а можеше да построи къща, да изгледа деца ... не съм много по-голям от него, и аз съм правил дивотии на пътя, но нищо сериозно като катастрофи, слава Богу. Но явно мен някой горе ме е пазил. Това момче е нямало този късмет! Да го прости Господ и да даде сили на близките! И, приятели, карайте разумно и отговорно. Не съдете без да знаете. Последната ситуация по моя вина беше преди две години. Изведнъж ми причерня пред очите за около две секунди и се озовах наполовина в насрещното. Веднага върнах и отбих за почивка, следващата седмица отидох на доктор но не откриха нищо. Казаха, че е най-вероятно обезводняване, защото беше адска жега. Е, аз имах късмет тогава, и през лятото пътувам с шише вода. Може и на моч да стане, но по-добре с нея. Но някои изтеглят късата клечка!

Абе и аз съм правил някои глупости, но на 30 отдавна вече ми беше дошъл акъла в главата!

На 55 съм и още го чака. Да ми дойде акъла

Съболезнования на Семейството и близките ! —- Е работещ в Германия. ..та колата е паднала ? , или ДъСъ я “паднали”...

Как може да изнудваш своите съграждани да те следват като им пречиш да се се приберат, придвижат или изнервяш. ПРОТЕСТА УБИ ЧОВЕКА!

Хапчетата г-не, хапчетата

Пък сте учтиви, не може да ви се (от)рече. Особено, ако е назидателно.

Ей, един човек е загинал, как не се намери тука един да каже Бога да го прости. Дееба ваша мама мръсна, бедна, долна, оскотяла, комплексирана, гадна

тъпи, нали Бога е взел това решение, бе! простил му е! и вероятно е спасил други хора да не го срещнат след два завоя

Чакам те и тебе,дето кълнеш.Скоро и ти ще дойдеш.

Живота е за живите, а и какъв бог бе маргинал, ти за наука и 21 век чувал ли си?

Няма какво да се коментира.Винаги безразсъдността на пътя завършва така! Двете дефиЛета са рискови и се СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА!

В кресненското и искърското дефиле съм забелязал, че местните си позволяват да карат с между 80-90 и отгоре "щот са много опитни". А с малко дъжд и повече газ лесно губят връзка с пътя - още повече ако гумите са захабени от дрифтене или са на задно предаване... Лека му пръст на младежа!

Те не само с пътя ами и с мозъка си са изгубили връзката .

Пълно е с убийци и самоубийци на пътищата. Престрояват се без мигачи, не спазват чуждо предимство, карат с 30-40+ км/ч по-бързо от разрешената скорост. Повече камери на пътя и без компромиси за "наши хора". Нека им вземат книжките и колите и ще се научат как се шофира, маймуни грозни, тъпи.

Мангал с "Мерцедес" - несъвместими неща.

Дано е бил от протеста

Лапай на доганя, бедняк необразован

Хубава новина ! Един ТЪПАК по-малко - Естествен подбор !! Добре си е скупил празната глава преди да е прегазил или убил някое невинно семейство тръгнали или връщащи се от почивка с децата си !!!

А ако го е засекъл някой...или товарна кола му е дошла насреща?! Доста безразсъдно е да стовариш вината върху починалия за единия лаф да става!!

Толкова много пъти са ме засичали, а пък аз и един път досега не съм умрял. Каква ли може да бъде причината?

По тези места живее едни много прости, но за сметка на това нагли и агресивни хора.

И ти не си много умен.

Ти се припозна, а?

Докато властва девиза аз съм прост и вие сте прости...., няма спасение!

вероятно е виновен асфалта, тридесет годишните мантинели, състава на боята с която е нарисувана осевата линия, неправилно поставените пътни знаци, или климатичните промени

формулирал, ТЕ са виновни!