Кола блъсна 16-годишно момче на пешеходна пътека, автобус едва не го помете след това

Жители на бургаския квартал се оплакаха, че това е пореден инцидент на това кръстовище

Обратно в новината

Коментари - Кола блъсна 16-годишно момче на пешеходна пътека, автобус едва не го помете след това | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво чакате бе малоумници, въведете закони каквито има в Гърция, наказанията също и тогава ще видите колко по-малко смъртни случаи ще има по пътищата на страната.

Който блъсне човек на пешеходна пътека да бъде осъден да премине 100 пъти през натоварено кръстовище, докато малоумни джигити въртят гуми и си избиват комплексите на същото място.

Така става щото кмета вместо да кара с бавна скорост, оня иска да кара с 200 км/ час.... И като блъсне някого почва да слага огради, където е имало пешеходна пътека... На тъп кмет, пешеходните пътеки са му виновни..

Такъв им е начина на мислене, такова им е градоустрройството. За тях града е магистрала с опушени пращни сграни покрай нея. В един момент ще тярвба да се разделим с подобна пасмина - нека си живеят на някое шосе, но не и да превръщат домовете и кварталите ни в писти за дрифтинг! Мутрата без бухалка и без джип не се чувства пълноценен човек, не че и оградена от 3 тона стомана е човек, но това е друг въпрос!

Дано момчето се възстанови бързо.

"Според шофьора детето изскочило внезапно и той не го видял. Очевидци обаче твърдят, че водачът въобще не е опитал да спре." Ами не е ли нормално когато не видиш нещо - изобщо да не се опиташ да спреш????

А какво стана с намаляне на пешеходна пътека, независимо дали има хора за преминаване? Ще обясниш ли?

Прави впечатление ,че има много пътеки,които само са нарисувани,но не са обозначени със знак"Пешеходна пътека". Кво праим?

Ами гледаш маркировката. Кажи по-точно какво не разбра

Da je ovda vishe puno so idiotimaa ...

Нормално е като шофьора не го е видял, да не се е опитал да спре. Така написана статията излиза, че нарочно го е направил.

Доколкото виждам, това е пешеходна пътека. Трябва ли да слезеш на улицата, за да те видят?!!

Тряя ли да спираш на всяка пешеходна пътека, щото някой може и да пресече. Деба и овчарите сте всички. Нали всички участници в движението трябва да комуникират, било и само визуално, за да няма такива случай, блееееее

да. както спираш на всяко кръстовище, на което нямаш предимство. Това, че си в автомобил и си в относителна безопасност (за разлика от пешеходеца) не променя нещата.

Трябва да намалиш. Кой ти е дал книжката?

А бе Десо ...А бе простакесо ... Де ви набират такива бре в тая редакция ? Мислех си , че само постоянно критикуваната от мен Надежда е взета от "Чистотата" с метлата ...ама май и ти си се уредила ... Как може да напишеш ,че младеж е ...."ПОМЕТЕН" ... пък било и от автобус ??!! И автобус съм карал, камиони ... но ...."МЕТЕНЕ" няма как да стане с тях ... РАЗБРАХТЕ ЛИ ГИ КИФЛИ ...НЕДОКЛАТЕНИ ! БАХТИ И КАЛПАВИЯ САЙТ СТАНАХТЕ ! как се "МЕТЕ" ЧОВЕК ма Десо ???? ............................................................................ И да ме блокирате ... майната ви ... осрахте се ... дирнишки подлоги ... и те това е !

Бесен ,банван , дирнишки критикар... 1. "КАРА" се велосипед. 2. "КАМИОН" е на село. Правилно е товарен автомобил. 3. "КЛАТЕНА" е майка ти. Тази може да е незадоволена.

Шофьор е бързал за кафенето!

Човешкият интелект дава възможност за проекция. Човекът извършва безброй дейности с капацитет да предвиди какви биха могли да бъдат, както положителните така и отрицателните резултати от тях. Но някои племена никога няма до достигнат еволюцията ма ниво Човек.

На тоя цирк в България са му стари представленията и то много от 30 години са тия номера просто е време да се сменят клоуните и артистите че са над 250 и всичко ще се оправи но с по ново поколение че нов бардак със стари курви нестава

Пешеходни пътеки на дву- или повече лентови пътища, това го има само у нас, даже и сърбите го премахнаха. Вероятността водач на автомобил, лишен от видимост от автомобил в съседна лента, да удари преминаващ пешеходец е огромна. Което се потвърждава от инцидента с автобуса. Но нали боята е най-евтина, хоп боядисваш и готово, после водачите са виновни.

Като нямаш видимост, намаляваш скоростта според видимостта. Това, че си седнал зад волана не ти дава право да убиваш.

Казваш "нямаш видимост" ? Човекът е напълно прав - намацана евтина боя на дълга двулентова отсечка, с мръсни или изобщо липсващи знаци за пешеходна пътека, да не говорим за осветление - това трябва да забележиш ? Имаш шанс само, ако си минавал и преди оттам. В белите държави пешеходните пътеки са осветени като летище, много често издигнати над платното (малко, не като някои у нас - с половин метър). Пак ще пишат "несъобразена скорост" и всичко ще се потули. Защо не буде изправен пред съда проектанта на тая "пешеходна пътека". Защо не бъде съден изпълнителя за мърлящина. Защо не бъде съдена фирмата по поддръжка ? Ей това убива, не търсете вина винаги в шофьора.

Пич, от няколко години съм в Германия, и абсолютно никъде не съм виждал тая простотия, като в България, легнал полицаи с пешеходна пътека, а карам доста, около 300 км на ден. Би ли ме осветлил къде има, че да ходя да си я снимам за спомен?

Този булевард е широк, но с отлична видимост и идеална маркировка. На 50 метра по-надолу има училище и детска градина, както и спирка на бързата линия. Как да пресакат хората според вас? А и това е улица в квартала, а не магистрала. Разрешена та скорост с 50км/ч. Ако беше карал дори с 60км, пак щеше да успее да види и спре. Детето е ударено в средата на улицата все пак.

А чие синче снощи дрифтеше на Тройката и потроши половината площад? % патрулки не можаха да го узаптят!

По-принцип мразя коментарите в стил "Това е възможно само в БГ!", но такива изпълнения наистина не стават дори в най-пропадналите западни гета. Толкова ли е трудно милиционерите да си размърдат дебелите бутове и да спрат тези простотии? Всеки е ходил в Европа и знае колко е приятно правилата да се спазват. В Тиквенистана 10% ганьовци -тарикати тормозят останалите. Точно заради такива неща милиони напуснахме Тиквенистан и никога няма да се върнем.

По принцип мразя коментарите "Аз съм от чужбина". Първо - "По-принцип"??? Второ - като си в чужбина /което не вярвам/, защо пишеш тук - да политизираш темата ли. Трето - погледна ли снимките Напр. каква е колата, на колко години е шофьорът /дадоха го по новините/, на колко метра след пешеходната пътека е спрял, видна ли е маркировката /или изтрита - доста често слещано/, в кое платно е, за да му "изскочи изненевдащи" и т.н. Просто след определени години /и баща ми е старец/ е необходима Свидетелствата за правоуправление на МПС да се отнемат или ежегодно да са на проверовъчен изпит /най-вече за зрение и рефрекси/. Последното го казвам с най-дълбокото си уважение към възрастинте хора. Просто са стари и не осъзнават опасноста, която създават /както и най - младите джигити/. Сега и стареца ще го мъкнат по разпити в МВР и съдебни дела.

Трети път. Ще има и четвърти, после пети и т.н. Дебилщината на това племе е безгранична. Има ли ден, в който да не се поднася нагледно доказателства за което? Няма такъв. Много забавно е когато вдлъбнатите чела на племето започнат да бистрят въпросите за пандемията...-:))

"Според шофьора детето изскочило внезапно и той не го видял. .... Секунди по-късно оттам минал автобус на градския транспорт, но шофьорът успял да спре и да го заобиколи, за да не го прегази." Действието се развива на пешеходна пътека. Тия шофьори малоумни ли са. Преди пешеходната пътека има знак, който им казва, че трябва да намалят и да карат със такава скорост, че при нужда да могат да спрат, демек съобразена скорост. Ако не са съобразили скоростта, значи са искали да убиват.

В България е пълно с ненормалници, които вилнеят с над 1 тон машини. Аз не виждам оправия, освен да им върнат каруците.

НЯМА ВНЕЗАПНО ИЗСКОЧИЛ ПЕШЕХОДЕЦ, КОГАТО ПРИБЛИЖАВАШ ИЛИ ПРЕМИНАВАШ ПРЕЗ ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА, ВОДАЧЮ НА МПС! ТОВА СА ПРАВИЛАТА, ПРОСТО НЕ СЕ ЗНАЯТ И НЕ СЕ СПАЗВАТ. НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА Е НОРМАЛНО ДА СЕ ПОЯВИ БАВНО ИЛИ БЪРЗО ПЕШЕХОДЕЦ, А НЕ НАПР. КОН.ДОБРЕ, ЧЕ ВОДАЧЪТ НА АВТОБУСА Е ВИДЯЛ УДАРЕНИЯ ПЕШЕХОДЕЦ И Е СПРЯЛ, ИНАЧЕ И ТОЙ ЩЕШЕ ДА ОТГОВАРЯ.

Добре де обективния , ти ако не се пазиш как разчиташ на някой да те пази. Това ,че тръгваш да пресичаш на пътека , не значи че не трябва да се огледаш а да хукнеш да пресичаш. Да ти кажа преди няколко години карам по учицата и по тротоара две майки с колички .Стигат до пътеката и без дори да погледнат ,прас количките на пътя и тръгнаха да пресичат .... Ама точно пред колата . Да карах с 30 сигурно и успях да спра .... Ама ако си с 50 . И говоря само за ограничението на скоростта в град. Сложи да си блееш у фейса... Ужас . Пазете се . Не разчитайте на друг

Ами може човекът да се е замислил, да е глупав, да не знае правилника, или да е дете. Ако те блъсне пешеходец, нищо няма да ти стане, но шофьорът се движи с 1 тон желязо и убива.

хайде прочети отново закона и тогава давай акъл... не случайно даже написаха в основата на пешеходните пътеки погледни наляво, погледни надясно...

аз пробвах, гледам, гледам и понеже ГЛЕДАМ никой не ми спира. После като направя крачка и скачат на спирачките, и гледат ядно.. това 'погледнете' е просто за да може после убийците да имаат да кажат 'той не погледна'. Сякаш това ще го запази от 'не го видех'.

защо не изтриете олигофренския постинг на расиста? вместо тва сте изтрили моето питане: пострадалият дали е в ареста или ще го пуснете под гаранция? Щото от сега нанататък започват мъките му.

Тоя русофил с Жигулата е гледал въздушния парад днес в Москва по РТВ 1 о се е превъзбудил ! Качил се е на руската антика и си е мислел че кара Т14 Армата !

нещастен скопец.

Внимавай да не те нагази истински руснак,че тогава ще си като самосвалче в тоалетната.Ама явно си свикнал,така че дерзай

Газил те за тва много знаеш

Безнаказаност, за какво да се спазват правилата????

Изродите шофьори трябва да намаляват като наближат пешеходна пътека!

А да бе, ще намалявам, че после да ги чакам 5 минути да се влачат по пешеходната. На пешеходна винаги настъпвам и ако някой реши все пак да тръгне, му свиркам и го псувам (макар че, такива като цяло са малко - пред черен джип БМВ никой не се бута да мине)!

Дано шсетиш справедливост възможно най-скоро! Под каквато и да е форма, само да е болезнена и дълга!

Тъп ли си роден или си изтъпял откакто караш черен джип-кокошкарник? Аман от такива нещастници като теб, избиващи комплекси! Карал джип, тъпанар!

Не му обръщайте внимание. Изфирясал е "чичо" и "черен джип БВМ" /???/ и на картинка не е виждал. Бабата го е нахокала, че не е изхвърлил боклука и сега се прави на велик /и това не му се удава/.

Е те от Бургас са си тъпи копелета

Дай газ уа.

Нормално като за Тикеоландия. Територията, управлявана от лъжливия крадлив Толуп и Шайката му от лакеи некадърници.

Незабавно връщане на мерките и налагане на още по-строги: полицейски час, КПП-та, декларации с подпис и печат от работодател или кмет, бизнесмен-покровител, партиен активист...Къде е тръгнало това момче по пешеходните пътеки като невидяло?

Докато властва девиза аз съм прост и ..., така ще бъде, и по-лошо ще става!

лада може верно да не го е видял. Щото я кара още по дърт водач с дърт диоптър в смисъл много голямо число дето може и слон да не види. Щото там се вижда много ясно ако караш с 40 с колкото по принцип се кара (заради големия трафик преминаващи пешеходци там ) кой на тротоара какви ги къдри. Ама така е - освен формалните технически прегледи и медицинските са формални

А спрелите около пешеходната видя ли ги? При произшествие като въпросното не ти ли си струва редно и най-близките до пътеката, в обхвата на онез 5 метра също да го отнасят за съпричиняване, вместо да се разминават най-много с 50 лв. Щото ако е кола, имаш някакъв шанс да видиш подрастващ или възрастен, но при всичко останало - от баничарка и джип до бус и камион, нищо не виждаш докато не изскочи зад него. При комбинация от по-големшко МПС спряло пред пешеходната и тичащо дете, и карането по правилата може да не помогне.

Поредното нерегулирано и оживено кръстовище без легнал полицай или светофар ... Ако е вярно това за оплакванията на хората, то катаджийте ни освен, че са кривогледи, са и глухи ... Избирателно ...

4 пъти ми се случва през последните 6 месеца, някой да ускорява на пешеходна пътека вместо да нямаля скоростта, като 3 пъти аз съм на пътеката! Пазете се, явно са раздали книжки на серийни убийци.

Мене по няколко пъти на ден искат да ме бият, че спирам на такива... като тебе. Верно е ! Пазете се !

не пресичам отдавна на пешеходна - това е най-опасното място за пресичане, на човек му пада бдителността -

Я ман, кажи ми кои са ти приятелите, за да ти кажа кой си, изроде, ако тези са ти приятели, а и да не са.

а сега, като шофьор, по навик пускам аварийни на пешеходна, и гледам в огледалото къв е отзад, а в по-малките градчета, хорицата гледат уплашено и не смеят да пресичат пред мен, а в шумен веднъж, спирам на деца, а еден профучава покрай мен с мръзна газ пред децата, и мн.др. в поморие спирам на пешеходна и после едни местни щяха да ме бият

и предполага даване на газ. Въпреки многобройните пешеходни пътеки - преди нея има две, след нея още две ...

Защо ми се струва, че пак са обгазили маниаците и нацепените батки?!

корона??????????

Дебили.

станахме

По-скоро дебилизирани нормалитети!