17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До “време е...” Беден ти е мозъка, на мозъчни клетки... Кога последно си бил/била в Китай?

Хонг Конг и други части да се отцепят от Китай! Китай е бедна държава и не може да се справи с мизерията! Не случайно има толкова китайци извън Китай! ако беше богата страна китайците нямаше да имигрират! Китай е бедна страна и е редно да се разчлени!

Поредния опит за цветна революция, финансиран от големите демократи. Аз искам да видя една и в Ню Йорк. Крайно време е.

И там имаше протести по време на кризата 2008, и палаткови лагери, ама местната полиция си бие яката и няма кой да им каже че е недемократично

Също беше в Украина. Една и съща държавата прави тези протести и преврати по цял свят - САЩ.

глупости. и във франция ли бяха сащ?

ги нямаше тези характерни маски и шлемове.

Айде бе. тия, дето палиха и трошиха в париж си бяха точно с маски и шлемове.

вдигна данъците, след първите протести обеща да върне нещата в изходно положение, след това размисли и каза че ще обмисли нещата... и още ги мисли та и затова жълтите жилетки още го тормозят. А в Хонг Конг тези по улиците излязоха против това местните бандити да бъдат съдени в Китай защото се притеснявали че покрай убийците към Китай ще потеглят и "дисидентите", закона не влезе в сила но протестиращите останаха;)

Спомнете си за "жълтите жилетки" в Париж.Там нямаше ли водни оръдия? Един май загина на улиците на Париж.

ако тях смятахте за добри, защо тези сега да са лоши? защото не носят жилетки?

11 загинали, някои докато са си стоели в къщи ама гледали от балкона или прозореца, и 4500 ранени протестиращи и полицаи.

не щат с бкп напред...

Някой спомня ли си протестите на чернокожите американци от близкото минало в САЩ, щата Калифорния и как правителството на САЩ се справи с тези протести? А някой спомня ли си за какво бяха тези протести? А и някой спомня ли си дали друга държава, най-вече от Западните Демокрации да е давала съвет на или отправила критики към САЩ заради използваните методи от полицията за “вкарване в правия път” на протестиращите, дори беше мобилизирана националната гвардия да помага. Хонг Конг е част от Китай - това е една държава, с две системи на управление до 2049г. Държава Хонг Конг никога не е имало и няма да има, както никога не е имало държава Тайван и няма и да има. Китайската Империя е днешен Китай. Няма Хонк Конгци, както няма и Тайванци има китайци от Хонг Конг и китайци от Тайван, те и такива ще си останат и в бъдеще пак такива ще си бъдат - китайци.

Как си го просят Нека да идат в Париж,Лондон или Вашингтон и захвърлят с тухли и запалителни материали полицаите ..За часове ще бъдат изметени от улиците. Чудя се на търпението на Пекин. Дали използващите насилие се надяват на успех или мче запада ще им помогне да променят статура на Хонконг, На запад са все пове4е убедени,че протестиращите са минали всякакви граници. И ако Пекин се намеси за да въдвори ред,запада ще го оправдае, Не може 100 или 200 хиляди да налагат волята си на 7 милиона жители на Хонконг

Когато 100 години твоят род е живял във Великобритания трудно ще ти хареса великия вожд да те управлява. И обратно - Когато 100 години сте живели в условията на леви и десни диктатури няма как да не искаш да си поданик на някой велик вожд. Като Борисов.

скоро май "от близката база" ще излязат едни след гледане на филм за ТянанМън 89 и тогава....)))

майданна технология.

Захариева защо не излезе с протестна декларация, че Китай е окупирал собствената си територия Хонконг?

Тръмп веднага да обяви санкции на Китай. Упс, първо трябва да върне дълговете към Китай. После веднага санкции.Упс, за санкции трябва да имаш пари. Значи няма да има санкции, а само строго предупреждение от Държавния департамент.

"Незаконни" протести?! Закона е народът! Но нашияявно е решил да живее в беззаконие!

"вашият" е вече тю тю

Хубавото е, че у нас нещата са стабилни! Може да сме бедни и окрадени, но не нарушаваме спокойствието на душманите си!

Безконтролната кражба за група лица, с външно налагане правила за останалите "глупаци" - това е Китай в момента :)

То това са по-скоро либералните демокрации.

тея изобщо не са никакви протестиращи, вече има доста информация, снимки и видео за тея продажници, няколко стотин наемника, някои от които изобщо не са от Хонг Конг, спонсорирани от САЩ, чрез 4-а души от Хонг Конг, които организират всички тея размирици. въпроса е докога Китай ще ги трае?

Мда и убочението им се води от едни фондации с опит от Украйна и други цветни революции...

Айде да вземеш да размениш буквите О и У в думичката УБОЧЕНИЕ, че си доста неграмотен, а си взел да коментираш неща, откоито нищо не разбира празната ти русофилско - комунистическа чутура.

Ние тука пък си имаме КинКонг.

До 1 октомври има още време за ескалация на напрежението.. Копирах си стар коментар по сагата за цветните революции: 2019-09-04 20:09:39 инфо (нерегистриран) Цветни революции, писани под индиго. Анархията по света и у нас следва "демократичните" пари на САЩ: "Колкото повече наближава 1 октомври - 70-ата годишнина от създаването на КНР, толкова по-ожесточена става съпротивата й срещу опитите на Вашингтон да развали празника. Пекин разпространи данни, сочещи колко и на кого точно плащат американците в Хонконг. В авангарда на протестите е сдружението "Контрол върху човешките права в Сянган (Хонконг)". Още от 1995 г. то получава средства по линия на Националния фонд за демокрация в САЩ (NED). По данни на фонда от 2018 г. общият размер на сумите надвърля 3,95 милиона долара. Тези цифри са само върхът на айсберга, защото повечето разходи на фонда не се огласяват с оглед "чувствителността на информацията от гледище на разпространението", изтъква китайският вестник. NED се представя като неправителствена организация, но е тясно свързан с Конгреса и разузнаванията на САЩ, бил е задкулисен организатор на голям брой цветни революции."

Китайската народна република няма да ги трае дълго тези платени подлоги.

От съседния гроб ли се обаждате?

в Белене ...има найш колко още място ...така че не се пеняви предварително, че колелото нъл знайш....)))