Кодова операция "Кличко": Чехия задържа украинци, доставяли нелегално евтина работна ръка

Щетите за тригодишната дейност на престъпниците се изчисляват на над 40 милиона крони

Обратно в новината

Коментари - Кодова операция "Кличко": Чехия задържа украинци, доставяли нелегално евтина работна ръка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Украйна е проЗападна демократична,русофобска държава, ЕвроАтлантичесли партньор и е залята от ЕСАЩски просперитет!! Статията е Фалшива. Руснаците влизат в Украйна да работят нелегално ,а не обратното.

Така е Украйна не може да се отърве от руски работници Защото в Русия 1 долар е 100 рубли а в Украйна е някви си двайсе трисе гривни Руснаците на талази щурмуват границата за да заработат някоя и друга гривна Европеиска валута е това

Це ЗРАДА! хохлофашугите преуспяха!

Веоятно иде реч за украински ромляни от Закарпатието, рода на маджарските и румънските. Интересно, в Чехия нямат ли си Хелзенки комитет?

Защо е избрано това име?! Братята сега трябва да им потърсят сметка, иначе са забъркани в някакава мръсна далавера

щото Кличко е от прозападната опозиция, която взе властта след Янукович. Това е пряка връзка. При Янукович все още имаше държава и икономика. Сега има само "разграден двор"

Станали много люти бе. Не щат да споделят евроблагините си с останалите и това е. Репчат се във всички посоки и не мислят за оня танк от 68-а.Ами ако варшавският договор пак се събере, а? Я да пускат хората да работят там каквото могат, кой с ум, кой с крака, кой с друго. Украинките са най-опитни, така да се каже, може да ограничат вноса само до тях.

хахаха.... сефте! То Украйна я разкостиха след Майдана. Стана източник на евтини работници и проститутки. Западът само заради това подкрепя опозицията на Изток - за да съсипва държавите и да ги използва в своя изгода. Украйна не прави изключение. И с България беше същото. Съсъпване на икономика и износ на евтини роби. Затова Путин не допуска прозападна опозиция.

Всичко що е руско, украинско, беларуско, молдовско и т.н. пост комунистическо трябва да е АУТ от ЕС! Да спрем да им пълним гушите на тия изедници!

Прав си! Гушите на американците са много по-изискани, а и нямат насищане.

страшна работа! 40 мил. крони са около 1.6 мил. евро. за три години. сринаха престъпния свят.

всъщност са 2 млн. евро