Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания

Гарантираме, че за 1 година можем да въведем изцяло електронно обслужване, заяви Екатерина Захариева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вижте, вижте ги тези от фотографията, защото след някой и друг ден няма да имате възможност да гледате толкова клоуни и циркаджии на едно място! А инъче от Бля,Бля,Бля отдавна ни дойде до гуша от плямпаджици и имитатори на политици, но пък велики и изкусни крадци и унищожители на нацията!

ГЕРБ/СДС, ще останат обновени, научили си уроците, като единствената алтернатива, на руските креатури БСП/ДС/ИТН, които пеинкарнират комунизма и обръщат България към криминалната държава Русия.

Кой не скача е зелен, тъмно зелен!

Хубаво ви ева мамата Радев.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

герб-сдс или сдс-герб? калинки калинки

На 11 юли закриват партийката Хахахахахахаха БХАХАХАХА :)))))))))))))))

Спряха магистрала Хемус, на “протестърите” - Честито! Близките 10 години няма да видим магистрала София-Варна. Да е.ба и простаците ви да е.ба!

Сякаш предходните 10 години видяхте магистрала "Хемус".

Мога да ви обещая пътуване до Марс. Много по-реалистично е отколкото обещанията на Герб.

Управлението на г-н Борисов може да се нарече "управление на довършителните работи". Той довършва, утопява. . . в тоя смисъл е и утопист. Утопява това, което другите не са успели. . . и следващото правителство да му мисли. https://www.youtube.com/watch?v=nvWZhv9d5-o

Почевайте в мир Свински Мазни Банкянски Боклуци

Значи за 10 години въведохте дедовия, обаче сега гарантирате за 1 година да въведете? Добрееееее.... Вервамееее.... Гарантирано от ГерП...

Политическата криза в страната не е ли създадена и подържана от партията Има такъв народ които не желаят да създадат правителство а само искат сеир да гледат от страни

Отивам и гласувам за ГЕРБ, туко виж, руско-калинките партии са ни завлекли към Иран заедно с най-изостаналите пърхали!

Герб е фашизоидна Партия !

Отиват и те на бунището. СДС, НДСВ, Реформатори... Сбогом мутри!

Това не е новина, това е нещо дето трябва да не се публикува или коментира защото е нелепо. Да не кажа срамно!

Толкова клоуни на една снимка рядко се виждат.

Гадни и крадливи мутри!

Никога няма да забравя как преди три-четири години външният ви министър Калинка Захариева заяви, че има македонски език щом има македонска държава. И трябваше вашият проф. Божидар Димитров /светла му памет/ да обяснява по телевизията, че това не е вярно и да дава примери с Австрия, Швейцария.

Лъжеш, Захариева каза, че България признава нация и език днес, да си ги наричат както искат, но да признаят, че езикът им е изкуствено създаден след инженеринг на български диалект, през 1945, с декрет на Коминтерна, нацията им също. Преди тази дата, те, в болшинството си са били българи. Историята им, преди 1945 е българска. Думите й са:"България призна реалността, РСМ, да признае миналото". БКП/БСП-столетницата, с чиято кървава история се гордеят Радев, Слави, БСП, предаде Вардарска Македония на сърбите. Майката на Сергей Станишев, е участвала в утвърждаването на т.н. Македонски език.

Защо са скрили такива популярни и обичани лица като Цачева, Сачева, Дариткова, Манев, Стъки, Биков, Гърневски, Ананиев?

Сладури.

Тиквата отлъчи свестните в ГЕРБ, такива като кметовете на София и Бургас, и се завива с бояджиите Тома Биков, Деница Сачева, Даниел Митов и с калинки като Калинка Захариева.

Никой не може да ви даде толкова колкото ГЕРБ може да ви обещае !

След 11.07 ГЕРБ отиват в миманса !

ГЕРБ направи за 4 повече пътища, които червените за един век не можаха да направят.ГЕРБ направи газопроводите и намали цената на газта наполовина. Изплати милиардите на вложителите от кражбата на КТБ, Оправи дивотията с Белене. Пребори мора по козите, чумата по свинете, която се появи прескачайки Румъния !?!?. ГЕРБ откри повече артефакти за древните бол-Арий траките, от всички. ГЕРБ спаси нарочно обезводнения от червените Перник, с източения от тях язовир, като построи водопровод и донесе вода за града от Родопите! ГЕРБ с веща дипломация не допусна емигрантския натиск опирайки се на добросъседството с Турция ! ГЕРБ помогна на Северна Македония да влезе в НАТО и чакалнята за ЕС !МИНИСТРИТЕ НЕ СИ КУПИХА яхти , нито офшорка ............. ГЕРБ ПОСТАВИ БЪЛГАРИЯ НА КАРТАТА НА СВЕТА И ВСИЧКИ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАС. ГЕРБ ни вкара в Банковия Съюз и чакалнята за Еврозоната ! НИКОЯ ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ НЕ МОЖА И НЯМА ДА МОЖЕ ДА ДОСТИГНЕ СТИГНЕ НИВОТО НА ГЕРБ ............. МИНИСТРИТЕ НА ГЕРБ РАБОТЕХА ЗА БЪЛГАРИЯ ДЕНОНОЩНО КАТО НИКОЙ ДРУГ и преглъщаха обиди, клевети и интриги скалъпени от ИНТРИГАНТСКОТО РУСОФИЛСКО ЛОБИ, СЛУГА НА СЪВРЕМЕННАТА РУСКАТА ОЛИГАРХИЯ . Модела Борисов: - Намали сивия сектор под 5%, а беше 30% при Орешарски. - Брутният вътрешен продукт нараства от 50 милиарда на над 116 милиарда. - увеличи с 10% до 20% доходите във всички сектори за 2020г. и 2021 г. - Външният дълг на България намалява под 19% от БВП, а беше 29% от БВП при Станишев. - Увеличи минималната заплата от 240 лева през 2009 г. до 650 лева. - Увеличи минималната пенсия от 160 на 300 лева при нулева инфлация. - Историческо намаляване цената на газта от Русия с 40%. - Намали ДДС в туризма от 20% на 9%. - Нулева бежанска вълна, заради добрите отношения с Ергодан. - Договори 29 милиарда евро от ЕС, от които 24 милиарда са безвъзмездна помощ. - Газопроводи, магистрали, пътища, метро, нови заводи. - Връзка на касови апарати и бензиностанции с НАП и вадене икономиката на светло - Връзка на вендинг автоматите с НАП и вадене икономиката на светло. - Наредба за плащанията в брой и спиране прането на пари. Всички Олигарси арестувани с отнето имущество за милиони в полза на държавата, а Васил Божков и Цветан Василев избягаха зад граница. - Разбити лаборатории за прозиводство на фалшив алкохол и цигари, разбити и унищожени лаборатории за производство на наркотици. - В България не сме карали никаква карантина и се справихме най-добре с пандемията. Модела Борисов е вреден само за Олигарсите, Мафията, схемаджиите, лумпените и проститутките! За нормалните българи модела Борисов е перфектен!

Отиваш на боклука, идиот мръсен.

Айде кажи сега като ГЕРБ са такива "русофоби", демократи и граждани за европейско развитие на България, защо прокопаха руския газопровод през България за 3 милиарда лева на всички българи ? Защо за 12 години не събориха нито един руски паметник на руските окупатори ?

Като си започнал/а с изхвърлянията и предизорните кьорфишеци вземи та продължи с колосалните злоупотреби с власт, финансови средства, влияние и икономически "растеж" при унищожени повече от половината фирми от едрия и дребен бизнес, "ръст" на БВП (брутния вътрешен продукт) с колосалните многомилярдни заеми които ще изплащата и правнуците на сегашните ни деца и внуци, "печеленето" на обществени поръчки от предварително определени подгласни на ГЕРБ и "партньорите" им фирми, баснословните за обикновения човек цени на специалните животоспасяващи и животоподържащи лмедицински процедури и лечения, затварянията на държават и блокиране животът в нея така, както не правено дори през турско и по време на най-големите пандемии които са преживени от народа ни, източването на хазната чрез кухи структури и фирми и ......така с изброяване и писане до безкрай!

ПКП! ПКП! Петилетката - за 3 години! Напред към развитото социалистическо общество! А баш толупът де го? Тезиси ли пише?

Предизборната кампания почна, а?

Управлението на г-н Борисов може да се нарече "управление на довършителните работи". Той довършва, утопява. . . в тоя смисъл е и утопист. Утопява това, което другите не са успели. . . и следващото правителство да му мисли. https://www.youtube.com/watch?v=nvWZhv9d5-o

Не ви ли обясни министърът на културата, че за такива новини се полагат уволнения?

Да изметем тия простаци,чалгари от живота ни! България за живущите в нея! Миячите на гъзове аут!

Абсолютната гнусотия на куп

Обещаваме 2 милиарда за електронно ушравление, пък резултат и качество вече знаете какво да очаквате... Ние можем всичко да ви обещаем, вие само гласувайте за нас... Заедно с ДПС и обединени идиоти ще направим живота ви прекрасен... С нас България ще стане държава мечта, всеки ще мечтае да се махне от нея....

Защо на снимката ги няма старите чанти - кофи, толупи, фъфлеци, милиционери, каката от Дулово, Бичето и очилатия предател от ДСБ? Не ви се получава, вън крадци!

За една година ГЕРБ гарантират че ще откраднат още милиард за електронно правителство .

Могат да обещаят некомпетентност, некачествено строителство, нашите хора на подходящите места , корупция и т.н. С две думи казано , всичко по старому, без промяна .

Спокойно уважаеми суверен! Тези и те се гласят за опозиция. Не си мислете, че тошко, христо и мая са открили топлата вода. Сега е ред на р.р. да ви оправя. Ние си обичаме б.б., р.р., ц ц., ш.ш. и щ.щ. да ни оправят. Хубавото предстои....

Аз ша си слушаме чалга,много ме кефи изпълнитеня

българите им пожелаваме успех

Локуми. Пък иначе - още веднъж от същото.

по една електронна гривна за начало да им сложат... за всеки случай

Бахти смешниците. Бахти жалките мошеници. И едните, и другите. А, най-големите идиоти, тези, дето им гласуват, вместо да ги изчегъртат от България.

Кифла, вие ако можехте нещо да направите, имахте цялата власт и можехте да го направите! И сега петилетката за три дни! Айде, мола ве! А къде е Тулупа? Крие се от Кьовеши ли?

ГЕРБ вдигнаха високо летвата, напиращите, да управляват, не могат, да ги стигнат и за 20 години. Дунав мост 2, метрото, магистрали, пътища, реновирани жилища, църкви, построени детски градини,и пак не достигат, успешно европейско председателство в София, влизане в Емропейския банков съюз и чакалнята за Шенген...фабрики, производствени цехове. Дали, са само временни похвалите от Брюксел, както казва американската посланничка г. Херо Муттафа? България е посткомунистическа страна, ограбена и рушена от комунистите, повече от всяка друга постсоциалистическа страна. Затова, ще са нужни още много години, за да стане среднобогата европейска страна. Не е лесно, да се унищожи червената мафия, чиито пипала са още здраво впити в държавните структури,

Чета предизборните обещания на ГЕРБ какво щели да направят и разбирам,че те нищо не са правили през последните 11 години на власт.

е няма що ..... достатъчна е да ги погледнеш .. със или без сланината

Къде е фончо толупа?

Чегъррт, Чегъъърррт, Чегъърртт, Чегъъррт. ГЕРБ OVER...

Разстрел и след растрела червеи. Това е толкоз просто и логично! Те паднаха, друг ще ги смени. Какво тук значи някаква си банда?!

Вън!

СДС - един файтон хора.

Че и толкоз няма, ама то пък и едни хора...

Жалко за СДС, свършени са. Който се е заиграл с престъпниците герб отиват на бонището.

Хей защо не се обединят с републиканците? Лидера им е бившия номер две на гербер, а остатъка от партията са все седесари! Нинова взима псевдо социалистите, защо и герб не направят същото?

Бог да е с вас и да продължим борбата с остатъците от комунизма и метрите от Лукновите куфарчета.

Заедно с комуниста Борисов ли ще борите комунистите бе? ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ!

Стар сДС-ар.

За 11 години не можаха да въведат електронно правителство, сега ще го направят за една. Май искат да кажат, че за година ще опапат толкова пари, колкото преди за 11.