Коалиционен партньор се готви за протести, вини кабинета, че ще разпродава горите

Екоактивистът от Зелено движение Тома Белев предупреди, че не го интересува нито правителството, нито местните избори, защото природата му е по-важна

Обратно в новината

Коментари - Коалиционен партньор се готви за протести, вини кабинета, че ще разпродава горите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Белев винаги парите са му били най-важни. Стана милионир на гърба на природата.

Всички гори бяха превзети и узурпирани от ДПС още в ранните 90 години. Този малоумен ли е или не живее в България.

Тези двамата Белев и Сандов - зелени мафиозчета първо да кажат докато бяха в кабинита на Кирето министър и заместник-министър как прибраха 4.5 млн. от бюджета на Министерство на околната среда и водите, за уж научни разработки, раздадени без общ. поръчки на разни институтчета и НПО-та. Ама няма кой да ги разследва, защото и сега измислената им партия е в сглобката.

Главния лакеи на "Зелената мафия" Томата пак нещо се е активизирал... Той за под милион не си мърда пръста... Като занам какъв мошенник е Белев предполагам, че властта е решила да направи нещо за обикновенния българин, като никога, и това не се харесва на Зелената мафия...

От статията- черно на бяло какъв е проблема. Без спекулации и гледни точки - какъв е точният проблем който ще (а не може, евентуално, но не се очаква със сигурност) се случи? Не казвам, че съм фен на сглобката - просто питам. Какво значи разпродажба на гори? На кого? Как? Защо? Кога? Колко? Къде? Трябва ли наистина или не да се притесняваме?

Коалиция или не, Нали и те трябва да си направят далаверата? Парички да изкарат....

Дреме им на "некоалицията" - те от ДПС ще им осигурят гласове и подкрепа за всичко долно, стига да се облажат. Вижте законите, които се гласуват и "реформите", които се отлагат, а бяха "приоритетни, основополагащи, спешни и задължителни". Борбата е за разпределение на милиони, а новите гладни не само са лесно подкупни, но и им се присмиват на "цената". Въпрос на дни е и "Прас прес" да потъне в небитието, за да е гаврата тотална.

Екоактивистът НЕЕ ЕКО не е и зелено а рекетйорско двигение на Тома Белев. ПСЕВДО ЕКОЛОГГГ ГРАБИ ПАРИ ОТ ЕВРОЗАРАДИ ТАКИВА КАТО НЕГО 30процента от земята ни е изоставена .измислили накура 2000 където е забранено всякаква деиност .

А вие какво очаквахте от тези търгаши?

Това е нагло! Ужас! Народа вече ако не скочи си заслужаваме съдбата!

К'вото трябва и има да се разпада, ще се разпадне.

Те окастриха горите в цяла България и продължава да се сече здраво за толкова години, че сега се сетили големите зелени шарлатани

То другите за 30 и кусур години ометоха почти всичко. Само едни гори останаха и АЕЦ-а. Тия сега какво друго да крадат. Влезте им в положението...

А бе, ЗЕЛЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ са адски загрижени за природата. А Т. Белев и Сандов ПРОСПАЛИ изграждането на ИНСИНЕРАТОРА в ГЮРГЕВО.

Май правителството си има троянски кон. Много продажници, брей.

В кочината прасетата които лочат от копанята си папкат кротко и само леко погрухват. Квичат тези, които още не са се докопали до първият ред или са ги избутали от него.

Голям майтап, сороаи срещу сороси. Явно центовете са намаляли и почват кавгите.

Няма по-гилямо богатство в България от духовността и природата. Подкрепям!

Който само гледа как да се нацица колкото може повече. Никаква вяра на този.

ами на теб ли бе? тоя е от малкото дето протестират срещу дпс-арската мафия, която ни унищожи всички гори

Ама те още останали ли са български гори? Я вижте царчето как здраво сече.