КНСБ няма да подкрепи уволнената медицинска сестра

Мая Илиева организирала протести в нарушение на устава на синдиката и участвала в регистрация на друг профсъюз

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога не членувайте в синдикати от тях няма да имате никаква помощ.

И кога заплатите на сестрите станаха900лв?И защо така гадно лъжете?И защо не ви е срам?

Защо пишете неверни неща? Кага са увеличили заплати на лекари и медицински сестри? От много години никои не взема на сериозно протестите на лекари, акушерки, медицински сестри и др. До сега само обещават от МНЗ и не са изпълнени нищо което са обещали пред народа.

Ето за това не членувам в подобни позорни организации...

Тези безделници от КаНеСееБе?

Делаверджии, само си пълнят гушите си и ближат задници на мутровластта. Затова имаме най-ниски заплати и пенсии в Европа, защото и синдикатите са менте. Още една медицинска сестра ще се махне от тази мафиотска псевдо държавица.

Оставка за Кокалов и Димитров!

Синдикалистите са като политиците - с пълни гуши и далеч от реалността. На тях не им пука за никого и на никого не му пука за тях. С една дума - изтривалки. Особено тези от КНСБ.

Медицинска сестра без лекар е нищо, лекар без сестра е за никъде!

Много се извинявам за неосведомеността ми, но какво точно е КНСБ? Добре известно е, че в България профсъюзи няма . Поздрави!

Вкратце - кучки на статуквото, олигарсите (феодалите) и всяка власт.

Ама как да я подкрепи , най им е удобно да подкрепи Данчето Фандъкова ... вие не защитавате никого , защитавате себе си и крепите на онзи кълбетата !

действала против устава на синдиката , а в устава сигурно е записано , че да няма никакви стачки , до като е начело Борисов или друга марионетка .

ИЛИЕВА Е ПРАВА! ЕДИНСТВЕНА ДРЪЗНАЛОА ДА ТЪРСИ ПРАВАТА НА МЕД. СЕСТРИ КОЙТО НЕ ЗАСТАНАХА ЗАД НЕЯ ТЯ БЕШЕ УВОЛНЕНА! ЗАЩО?? ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ КОИТО ТЪРСИ ПРАВАТА СИ И ТЕЗИ НА ОСТАНАЛИТЕ Е НЕОДОБРЕН! НЕ МОЖЕШ ДА ИСКАШ , РАБОТИШ И МЪЛЧИШ. НЯМАШ ДУМАТА. ПОДМАЗВАШ СЕ ЗА ДА СИ ДОБРЕ! И ТО НА КОГО НА НЯКАКВИ ПО ПРОСТИ. НЕКОМПЕТЕНТНИ ЛИЧНОСТИ! С-РА ИЛИЕВА ДА СТИГНЕ ДО СТРАСБУРК ТАМ ЩЕ ВЗЕМАТ СПРАВЕДЛИВО РЕШЕНИЕ! ЗА ЖАЛОСТ НИ УПРАВЛЯВАТ ПРОСТИ НЕУКИ И ДЕБИЛНИ ХОРА!!!

ИЛИЕВА Е ПРАВА! ЕДИНСТВЕНА ДРЪЗНАЛОА ДА ТЪРСИ ПРАВАТА НА МЕД. СЕСТРИ КОЙТО НЕ ЗАСТАНАХА ЗАД НЕЯ ТЯ БЕШЕ УВОЛНЕНА! ЗАЩО?? ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ КОИТО ТЪРСИ ПРАВАТА СИ И ТЕЗИ НА ОСТАНАЛИТЕ Е НЕОДОБРЕН! НЕ МОЖЕШ ДА ИСКАШ , РАБОТИШ И МЪЛЧИШ. НЯМАШ ДУМАТА. ПОДМАЗВАШ СЕ ЗА ДА СИ ДОБРЕ! И ТО НА КОГО НА НЯКАКВИ ПО ПРОСТИ. НЕКОМПЕТЕНТНИ ЛИЧНОСТИ! С-РА ИЛИЕВА ДА СТИГНЕ ДО СТРАСБУРК ТАМ ЩЕ ВЗЕМАТ СПРАВЕДЛИВО РЕШЕНИЕ! ЗА ЖАЛОСТ НИ УПРАВЛЯВАТ ПРОСТИ НЕУКИ И ДЕБИЛНИ ХОРА!!!

КНСБ вие сте едни мишоци. Останки от комунистическото минало !

Май БКП е на власт,май се завърна вече мутирала!

Погледни какви са около Боко. Ченгета, бивши комунисти или поне наследници на такива, някакви с чужди имена... Какво повече да говорим?

Че кога са си тръгвали, за да се връщат?

Какво ще стане в ГЪРЦИЯ, ГЕРМАНИЯ или Франция, ако уволнят работници заради протести?!

Интересно,но,от какви пари се издържат? Нали не вярвате,че е от членски внос. В колко ли европейски проекти са се намърдали? И разни други мушии.

Оставка на КНСБ!!!

Позицията на КНСБ: Тя не е с нас, значи е против нас.

Всъщност КНСБ казват че тя е действала против тях като е използвала техните ресурси, ерго не може да е част от тях;)

Кои техни ''ресурси'' е използвала като те само вземане знаят????

Тия противни изроди държат сестрите вече 30 години без пари. Отдавна е трябвало да му ритнат бурето на шибания синдикат и да създадат свой. Поне хилядарка на начинаеща сестра.

Повечето медицински сестри не заслужават и това, което получават в момента.

Мед сестра без хляб няма да остане. Ти му мисли като опреш до здравеопазване в България.

КНСБ - кога ли са подкрепили някого, продажни мекерета!!!

Само пълни заблудени балъци могат да дават някакви пари на тези псевдосиндикати дето всеки ден ни показват че са с власта и работодателите, защото едни и същи ОФЦЕ стрижат по няколко пъти на година най малко

КНСБ =ГЕПП Правителството-дружба от векове за векове! Смешници жалки.

Затова е толкова зле положението в България и заплатите са толкова ниски,защото нашите така наречени "профсъюзи" стоят зад работодателите и подкрепят тях,а не работниците! Когато говорят за увеличение на заплатите,най вече на минималната и се започва,уж искали с по 200 лв да я вдигнат,пък накрая се разберат с феодалите и я вдигнат с 50 лв,а онези правят циркове,че ще фалират,а то цялата работа е цирк за пред хората! Всичко е уредено предварително,а КНСБ се правят на защитници на доходите на хората,а истина е друга!!!!

Тоя синдикат се закрива самосиндикално! Арогантни самодоволни ко....та!

#ЗакрийКНСБ

КНСБ май играе основна роля в 30 годишния преход на България!?Честито!

на тлъсти заплати от държавната трапеза.Тези са част от администрацията.Не ги ли виждате,какви са нагли и тъпи.Едно и също бръщолевят без нищо да кажат.А медицинската сестра без хляб няма да остане.Ние да му мислим.

Да я подкрепят. Още 90те години бяха известни като казионния профсъюз. Демек слушат за да папкат А кого слушат? Ми всеки който е на власт и раздава папкане

кнсб от време оно са си продажници

Някой да е очаквал нещо друго от КНСБ.Тия шматки само лижат задните части на тия с власт и пари.

КНСБ застава на страната на турския феодал и собственик на Токуда!!!!

Мая Илиева,народа е зад теб!

След тази случка искаме оставката на шефа на КНСБ! ОСТАВКА!

Не се напъвайте за оставка защото само ще си губие времето а по добре спрете да си ръсите парите от мижавие си заплати за тия дето си пълнят гушаа с тях и щт не щът ще се закрият..

А ще подкрепи ли Киро Гела и щефа му Тиква

КНСБ не са профсъюз,а организация на самата власт! Те са с всяка власт,но не и с народа! Не са слуги на бизнеса,на феодалния бизнес! В България няма истински профсъюзи,ако това се случваше в Гърция примерно,сега тази болница щяха да я разкъсат синдикатите! А тук те застават зад феодалния бизнес!

КНСБ може да навие на масурче устава си и да си го навре в аналното отверстие! За по- лесно може мн да използва топла вода и възелин.

Какво е КНСБ? Шайка, близо до властта. Не ги интересува, че хората изнемогват с тези мижави заплати, че не се спазва КТ, не се ползват 20, а 10 дни отпуск, че не се плащат извънредни часове......

То е ясно че да съществува такъв казионен синдикат от времето на тато със същия си раздут бюрократичен апарат трябва от някъде да получва пари. Още от времето най-малко на онзи скапан педераст желязко христов беше ясно че този псевдосиндикат е изцяло в услуга на управляващите.

То къде няма медицински сестри, те взели да уволняват. ЗАЩО?! Защото на някои "хора" тази мед.сестра е неудобна.

Кокалов ни е ясен, прочетете записите от заседанията на Надзорния съвет на касата и как работи срещу лекари и сестри. Колкото за КНСБ, сега е момента всички сестри в знак на протест да се прехвърлят в КТ "Подкрепа" и да не хрантутят казионното КНСБ. Някои вече са го сторили.

Аз никога не съм била член на синдикат. Ако ми потрябва подкрепа, ще си платя на адвокат. Никога не съм усетила синдикатити да се борят за заплатите ни. Ако не ми харесва заплатата,която ми предлагат , не приемам работното място. Работодателят избира работниците си, аз избирам работодателя си.

Ами то КНСБ е токова профсъюз,колкото аз съм космонавт!!! Всички са се наредили по разни бордове,а г-н Кокалов,е мноого стар "кокал" в тази пародийна организация! Май и това е една "кочина" за разчистване....

А шефовете и не са нарушили нищо...продажници!

За пореден път КНСБ доказват , че не им пука за работници , а за работодателите !

пука им за този от който прибират повече кеш. Докато си плащат вноските уж защитават работниците, когато работодателя кешира повече веднага се пренасочват.

Продажни мизерници!