Почина лидерът на КНСБ Желязко Христов

Председателят на КНСБ д-р Желязко Христов почина днес на 62-годишна възраст след тежко боледуване.

Обратно в новината

Коментари - Почина лидерът на КНСБ Желязко Христов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да замълчиш пред смъртта и да кажеш едно обикновено-Бог да прости,е необходимо само елементарно възпитание и малко човечност!!!Когато научите дори само това светът ще стане по-добър и няма да сте вечно недоволни!Съжалявам хора,които могат и в такъв момент да сипят хули,благодаря на тези ,които казаха едно простичко-Бог да прости и дано Бог съществува и прости на всички ни!!!

Имах късмет да познавам лично проф Христов. Само най-хубави неща за него могат да се пишат и кажат - не защото вече не е между нас, а защото имаше голямо сърце. И беше много естествен. Милееше за хората, съпреживяваше техните болки и радости. Жалко, че си отиде толкова рано! БОГ ДА ГО ПРОСТИ!

Той направи каквото можеше и по-вече даже.За да успее един лидер ,може много да даде , но специално при него , ако масово хората не са му гръб, а само тези дето се чустват задължени поради заплата, очаквайте трохи.

бог да то прости

нещо не разбирам заглавието и моля някои дарт комуняга да ми обясни :кога в балгаря е имало пофесионални саюзи??????какви лидери какви 5 лева? това са хората които изгониха работниците на улицата и разграбиха предпрятята .мафиотска структура -нищо повече .какво сте се разплакали като вдовици? наричаите нещата с истинските имена. тренчев мафриот н1 този по горе не искяам да му споменавам името :мафиот н2.какви лидери ,какви доктори не мога да разбера ???но знам че добре ни излекуваха и продалжават. да сте живи и здрави и дано не ви се налага такива доктори да ви защитават правата или да ви лекуват.

Дано не ти се налага да ходиш по доктори, но ако ти се случи се моли да попаднеш при такъв като него.БЕЗКРАЙНО ВСЕОТДАЕН. МИР НА ПРАХА ТИ ДОКИ.

А ти другарю /понеже търсеше комуняги да ти обясняват/, кога си бил синдикален член или по презумпция някой е длъжен принципно да те защитава? Кога си търсил правата си или кога си излязъл някой път на протест? Ще ти кажа нещо- ти си от тези дето по принцип си мрънкат и нищо не правят, а по стара българска традиция някой ти е длъжен!?! Имай поне достойнството да замълчиш пред умрелите!

как мога да членувам в профсаюз като точно тези хора са виновни да няма независими професионални саюзи.това са хора които трябва да са в затвора .по-просто не мога да ти обясня.

Такива неграмотници като теб,които могат да извисяват глас само пред пейките на панелните блокове,доведоха държавата ни до жалкото и ниво!Пред смъртта хората мълчат,да си писал жалките си коментари под други статии!

Учуден съм от овчедушното мазнене или трогателната безпросветност-този човек заедно с Тренчев направиха и невъзможното да потушат всякакъв граждански протест и негодувание още в зародиш и превърнаха синдикатите по-казионни и от времето на бай Тошо.Разлигавили се ...

Категорично не си прав Тодоре. Ако го познаваше нямаше да мислиш така.Доктор Христов беше отдаден на хората с цялото си сърце и душа.

Радвам се, че има и мислещи хора, които наричат нещата с истинските им имена. Профсъюзи в България няма и никога не е имало. Те винаги са продавали интересите на обикновените хора. В другите европейски държави има средна класа, защото има профсъюзи на място, които не се продават.

Бъркаш нещо, момче. Тук средната класа не членува в синдикатите. Само наемните бачкатори са синдикални членове. Такива са правилата в Европа.

Бог да го прости!!!

Бог да го прости!Голям синдикалист и човек с голямо сърце!Мир на праха му!

Бог да го прости! Но не мога да разбера, всички пишат, че той защитавал правата на работниците. Сигурно и за колегата Тренчев така ще говорят някой ден. Българинът има навикът, когато някой почине да го превръща едва ли не в светец. Истината е, че синдикатите са длъжници на българските работници, защото освен, когато се събира членският внос, по-всяко друго време са незабележими. Не знам едно важно решение, едно благо, което е било отвоювано от синдикатите в полза на работещите. Знам, че коментарът ми ще предизвика негативни отзиви, но нека скръбта по починалия не замъглява истината.

СКРЪБТА Е НАИСТИНА ГОЛЯМА ЗАЩОТО СИ ОТИДЕ ЕДИН ГОЛЯМ ЧОВЕК.

Ако не ти много къса паметта, би трябвало да се сетиш, че синдикатите извоюваха в един многохиляден митинг преди няколко години да не бъде отменена добавката за прослужено време. Защо виждате само това, което Ви изнася?

беше невероятен и всеотдаен приятел.човек с голямо сAрце.мир на праха му.

Народе, много са ти меки коленете. Преди няколко статии плюехте профсъюзите, а сега боса им светец бил!!! Вярвам, че ще обясни на свети Петър защо ситуацията на работниците е по-ебана от както хвана кормилото на синдикалната мафия!!!

За истинските хора само добро се пише!Браво! Бутни едно рамо отгоре , Докторе , та дано света стане малко по-справедлив! Мир на праха му!

Изключително голяма загуба за синдикалното движение в България. Бог да го прости.

какво синдикално движение в България, бе .....говориш по инерция и по протокола, у нас никога не е имало такова, имало е демонстративни изяви на този или онзи пред камера и...нищо повече....

Вечна му памет! Не можа да дочака новата пенсионна реформа. В социалното министерство трябва да са щастливи - един пенсионер по-малко.

Бог да го прости . Малко са хората , защитници на бедните и онеправданите . Загубихме голям такъв човек с голямо сърце . Почивай в мир Докторе , ще те помним като силен пример за истински българин .

Бог да прости човека и дано близките му намерят утеха!

бог да го прости *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Познавах го лично.Умееше да убеждава и увлича. Жалко, че не съумя да се пребори за отмяна на пенсионирането на 60 и 63 г. Мир на праха му! Съболезнования на семейството му!

бог да го прости,жалко,още не е получил пенсията си,как ще я караме така

СВЕТЛА ДА Е ПАМЕТТА ТИ ДОКТОРЕ! ЖАЛКО, ЧЕ НЕ УСПЯ ДА ПОСТИГНЕШ ВСИЧКО КЪМ КОЕТО СЕ СТРЕМЕШЕ. ПОКЛОН!

БОГ ДА ПРОСТИ И ВЕЧНА МУ ПАМЕТ! НЕВЕРОЯТНО ПОЗИТИВЕН ЧОВЕК! С МНОГО ГРИЖА И ОБИЧ КЪМ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, ЧИИТО ПРАВА ЗАЩИТАВАШЕ К Н С Б! ПОЧИВАЙ В МИР, ДОКТОРЕ!

....който живееше и болееше с тревогите на наемния труд в България", ех де да беше вярно!

Вечна Ви памет, г-н професор...Благодаря за всичко...Моля се Бог да Ви прости и почивайте в мир...Искрени съболезнования на семейството, близките и тези , които Ви ценяха за добротата и отзивчивостта...толкова лъчезарен и непринуден...

Като синдикалист той не защитаваше правата на работещите - ТОЙ ГОРЕШЕ ОТ ЕНЕРГИЯ ПРИ ТЯХНАТА ЗАЩИТА, ИЗЖИВЯВАШЕ И НАЙ-МАЛКИТЕ ИМ ПРОБЛЕМИ КАТО СВОИ, НЕ СИ ПРОМЕНЯШЕ СОБСТВЕНОТО МНЕНИЕ ПРИ ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА. ПОЧИВАЙ В МИР!

Дори не можа доживее до пенсия,какво остава за обикновенния българин...

Бог да го прости и нека най после ,се замислят политиците.

Бог да го прости!И той не доживя пенсия както и много други.

Почивай в мир, Жеко! Бог да те прости! Съболезнования на семейство, близки, приятели...

Истински лекар- по душа и дела и голям хуманист. Лека му пръст и светла му памет.

бог да го прости!

Жалко, че не доживя да опита новия стандарт Стара планина. А обичаше да си похапва, човечецът, казвам го с добро чувство. Бог да прости!

бог да го прости,сагалявам много,но аз си мисля колко ли хте изкараме ние които работим тегка физическа работа и имаме доста болегки а и не се знае какво ще рехат управниците ни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

почиваи в мир, прятелю! бог да ти прости!