КАТ не призна италианска шофьорска книжка, наложи глоба

Пътна полиция в Стамболийски обяви за неправоспособен водач с италианска книжка и го глоби с 300 лв.

Обратно в новината

Коментари - КАТ не призна италианска шофьорска книжка, наложи глоба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Би трябвало да се казва КРАТ, а на КАТ. КРАТ. - съкратено от КРАТуни.

"Тъп но упорит" Основният критерий за подбор на кадри в МВР. Понякога има някои с известни умения с глава например за изпълняване на челна стойка.

В МВР работят уникално глупави хора, които освен да плачат за заплати...

А помните ли случая "Ханко Брат"?

И преди като старшини ,и сега като инспектори -все са тъпи фатмаци!

Полицаите некомпетентни, но началниците им 10 пъти...

Каквиса ченгетата ту повечето са некадърни неуки.

са гоУеми европейци.

С немска книжка съм,това лято ме спря един и ми вика"-Кво ши праим сига".Казах му: -Аз още не знам,ама ти определено ще правиш квото прави вятъра.После си заключих колата,пуснах си климатика и си включих камерата на телефона. След 10 мин.ми почука на стъклото,отворих 1 см,онзи ми пъхна книжката през процепа и изчезна със скороста на бит пееераст.

Тъпи управници-тъп народ!

вече ще гласуват 101 % за единната Рассия.

Абе това е преди да им вдигнат заплатите! Вече няма да се допускат такива грешки - поумняха. Питайте Синдикатите им.

Ха ха ха...отново очеваден абсурд. Какви конвенции какви пет шест? Това е инстиктивно животинско поведение а не разумно човешко поведение. И вие ми говорите за човешко общество. За да има последното трябва да има първо хора.

Началникът на съответното РДВР е човекът, който може да отмени издаден акт. Трябва да се посочи мотив, а този мотив е некомпетентност на подчинените му. За това е по-лено да оставят човека да доказва, че е невинен и вече мотива е съдебното решение от съда. С две думи КАТ са неграмотници.

Ако Актът е написан от малоумник,то Наказателното Постановление не е трябвало да бъде издавано-следователно,и началникът е малоумник!Айде,министър Радев,поотупай си невежите кадри!

КАТ е вреден и трябва да се премахне като структура.

Редно е сега КАТ да обезщети загубеното време на човека по размера на получаваната от него заплата и да му покрие разходите за делото. Милиционерската глупост и некомпетентност може да бъде оставена безнаказано да нанася щети на гражданите

И с какви пари КАТ ще го обезщити? Да не би да си ги извадят от собствените джобове? Пак с наши

Да ги вземат от заплатата на тъпата овца с пагони и оръжие.

Не 100, 500млн за заплати повече от следващата година, а и нали пак ние общо ще платим и разходите по глупавото дело.

Бойко ,Вдигай заплатите на МВР -то Те ща ти напълнят хазната с глоби !

Искаме немедлено увеличение на заплатите с 15%!

Свидетелство за правоуправление на мпс, придобито в Италия би трябвало да има силата на международно свидетелство за правоуправление на мпс и да се зачита у нас като напълно валиден документ. Определено смятам, че нашите куки нещо са в грешка. Освен това държавата ни нарушаваш договора за присъединяване към ЕС като е длъжна да зачита документите в ЕС. като на всички граждани от ЕС, включително такива , издадени в друга държава от ЕС на български граждани.

АКО МИНЕ...., МИНЕ

стара британска книжка, която е просто един напечатан лист А4 сгънат и прокъсан и даже и снимка нямаше и си беше валидна! Куките да се поинтересуват какви образци книжки има в другите страни вместо да излагат цялата държава!

Едно време имаше виц точно за двама милиционери и чужденец. Онзи спрял и почнал на английски, италиански, немски, френски, те обаче не зацепват. Тръгнал си чужденеца неразбран и те си говорят: - Хубаво казваше мама на времето учи езици. - Ха, тоя пък като ги знае толкова да не се оправи.

Тъпо,тъпо,тъпо, ама много тъпооооооооо!!!

Някой от вас виждал ли е италианска или гръцка шофьорска книжка ? Може и да имат и по -нови, но има и картонени, написани с пишеща машина и сложени в найлонова подвързия !!!

И какво от това? Щом сме в ЕС не е лошо да се поограмотят катаджиите, не само ... е, к`во праим сега?!!!, нали? И още нещо. Вместо да се прахосва народна пара за съд, прокуратура и какво ли още не - да се издаде някакъв справочник със снимани такива документи, важащи за бг гражданин с местоживеене в друга европейска държава и от този наръчник да е видно за нашите умнички служители на реда.

да му мислят бг. шофьорите в Италия. КАТАДЖИЯТА трябва веднага да бъде уволнен. КАКВО. е било нарушението?

Ето такива тъпи парчета страда цялото МВР. Добре съда е отменил глобата ама този мунчо да поеме разходите за да все научи да пише актове.

После защо имало вицове за милиционери?

защо има??? това е по-големия въпрос!!! това не са вицове... ;)))

Няма, брат! Няма вицове. Всичко е истина...

Ами това е то - първа категория труд , наравно с миньорския.Хич не им е лесно на хората.Халал да им са 800-900 лева пенсия на 40 и кусур години.

да му мислят бг. шофьорите в Италия. КАТАДЖИЯТА трябва веднага да бъде уволнен.

Както каза един фатмак от Плевен след като ме спря за проверка и поиска да ме глоби безпричинно: - нЕма как от София дотук да не си извършил поне едно нарушение за 20 лева

"Хай ся и ти - за 5 лева шъ съ убесиш с колана", рекъл милиционера в стария виц от "соца"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Трябват повече персонал и по-високи заплати. От това е станала грешката. Ако има към всяка кат пътрулка зачислена италианка за преводач никога нямаше да се стигне до това. И желателно е да е от по-красивите Италианки - няма да се излагаме и да разваляме настроението на гостите ни.

Ти, май, не "вдяна", че става въпрос за българин с италианска шофьорска книжка... В страните от ЕС, при издаване на местна книжка, взимат българската, ако по тази линия е била издадена.

По една ориджинъл ромлянка требе да има в патруло - за компетентен разговор пред микрофон, и за олабване на отрудените патрулиращи...!!! :::))) Дааа...!!!

Тъпи и нагли протестуиращи!