Моника Люински готви бомба от разкрития за Бил Клинтън

Бившата стажантка в Белия дом Моника Люински се готви да разкрие интимни тайни от живота на бившия президент Бил Клинтън, като в мемоари ще разкаже за страстта му към груповия секс, пише в. "Ню Йорк поуст", цитиран от КРОСС.

Обратно в новината

Коментари - Моника Люински готви бомба от разкрития за Бил Клинтън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже, каква свиня е тази Моника! Да пукне дано...

Извратени сексуално винаги има по върховете на общества стъпили в-ху книжни норми- ислямски и християнски държави.В същността си това е еврейска цивилизация книжническа. Това е удобно за шантаж. А пасва и на нравите...

Кое точно се води "сексуално извратен"? Това, че мъжете, (а и жените) са създадени от природата ПОЛИГАМНИ ли? Защо не обвинят кучетата, примерно, или зайците, в "сексуална извратеност" Тя, душичката, му се е предлагала по всякакъв начин, навирала си е пурата му в най- интимните си места преди да му спретне фелацио, после тръгнала да го обвинява в извратеност.... А тя е едва ли не Дева Мария. Смях отвсякъде....

всичко е сценарии на мусат. демократите не тачат евреите. сега пуснаха фиим за мосулманите ще възобновят и историите с моника. но клинтан си остава пич и к..та ще си ду...ха ли ду..ха

Това е привилегията да правиш секс с президента. Осребеява се предоволно.

Аз не виждам нищо заклеймително. Таковало му се на човека - такова. И аз искам групов - ама не ми пада:)

Крайно време е на тая кифла някой да и затвори устата. Аман от простотиите на к*рваляци като нея. На мястото на Клинтън щях да я съдя. Защото хем не се знае колко от историята ще е художествена измислица, доказателства няма, а и какво друго е направила тая патка в живота си, освен да разправя наляво и надясно за креватните си изпълнения в Белия дом. И на 70 като стане, пак само това ли ще прави ??? Ми стига де, да си беше държала гащите на мястото им. Толкова ли е тъпа, че не знае какво се случва на стажантките в Белия дом. Като я било страх от мечки, да не е ходила в гората...и сега години наред ще реди тъпи мемоари , че да си попълва банковата сметка. На това му казвам първокласна проститутка. Дано не създава поколение, че май само на това може да си научи децата, боклук нещастен.

Демократите никога не са били стока, като ги гледам и нашите лольовци от Герб, много си приличат по скрити наклонности.

Много е приятно /а може би повече е полезно/ ,когато можеш да разкажеш личните си сексуални преживявания срещу 10-12 млн.$ Мога да упрекна Клинтън в липса на някакъв морал ,но нищо повече!Ако ще търсим морал в елита на САЩ,по-добре е да се откажем ,защото това е една отчайваща работа!Не съм сигурен обаче дали на други места по света е по-добре!?Това в което съм сигурен и убеден е управленческата система на САЩ,абсолютно уникална - еднопартийна система с 2 партии!!

Дойде ли ред свободата да се крепи на клюките на лека жена с еврейски произход, свободата на свободата не е в добро положение. Все едно за къде се отнася. А Люински е типчината американска джидия- лека жена по шопски ...

Може би само "Я надуй дядо, кавала...."

Ама много важно с кой си е лягал, няма що! Виж заради това, че опрашил някаква си мастия могат да го махнат от поста и да разследват, ама заради това че е водил война, съсипал живота на милиони хора или разни далавери - не смеят. Защо ли? Поредната лицемерна манипулация и прах в очите на хората!

Браво

Щото ако някой ще го дере, трябва да са американците, а неговото президентстване беше най-дългия период на икономически възход в историята на САЩ. Пък на the junkies им е през на Моника петнясаната рокля за сърбите. Нали е имало бигмаци и Джак Даниелс на корем...

Нещо не си разбрал. Клинтън се опитаха да го свалят заради това, че е лъгал пред комисията, разследваща историята с Моника Л. В щатите лъжата е едно най-строго преследваните прегрешения и за такива неща спокойно се губи работа или се влиза в затвора. Поради сериозността на последствията и всеки си мери много внимателно думите, преди да обвини някой друг в лъжа. По отношение войната в Босна, положението на босненците ми напомня до известна степен нашето положение след Априлското въстание. И ние се молихме на големия брат да ни защити, а турците и техните симпатизанти кой знае какво са мислили и говорили за Русия по повод войната след това. Не трябва да забравяме, че и сега разчитаме на друг да ни пази и ако се стигне до там, това май няма да е Русия, но и да е тя, нещата не се променят по същество.

Нещо не си разбрал. Клинтън се опитаха да го свалят заради това, че е лъгал пред комисията, разследваща историята с Моника Л. В щатите лъжата е едно най-строго преследваните прегрешения и за такива неща спокойно се губи работа или се влиза в затвора. Поради сериозността на последствията и всеки си мери много внимателно думите, преди да обвини някой друг в лъжа. По отношение войната в Босна, положението на босненците ми напомня до известна степен нашето положение след Априлското въстание. И ние се молихме на големия брат да ни защити, а турците и техните симпатизанти кой знае какво са мислили и говорили за Русия по повод войната след това. Не трябва да забравяме, че и сега разчитаме на друг да ни пази и ако се стигне до там, това май няма да е Русия, но и да е тя, нещата не се променят по същество.

Че то повечето президенти имат подобни сексуални изпълнения,но те не им пречат в работата,а и умните момичета участнички в забавленията мълчат.Само алчните и глупавите проговарят.

моника да пише каквото си иска някой да е гледал през ключалката,всяка една "моника"може да опише фантазиите си на тема "линтън"

Доколкото знам през 1999 Моника пише книга по въпроса, от която взима 0,5 милиона плюс 1 милион за правата. Явно е свършила парите или и се е увеличил апетитът.

Как ще се казва книгата? Приключения в оРалния кабинет ли?

Честно казано, такава книжка не би трябвало да притесни Клинтън. Гласоподавателите всъщност се гордеят с похожденията на политиците си. Особено ако са били млади и обещаващи. Да не би авторитетът на Кенеди да е пострадал от връзките му. И днес го считат за един от най-добрите си президенти.

Брей да му се невиди, а някое филмче с играчки дали има? А и тройките с 2 мацки или с 2ма господа са били?

Ако това се случеше в БГ, на тази патка отдавна щеше да и се случи някое нещастие.Я кола щеше да я блъсне, я инфаркт щеше да получи.

А с Мерилин Монро какво стана? А с Ан Никол Смит какво стана? Кенеди? Джон Ленън? Не само в България има мътни тайни явно....

Тъжно. Клинтън не заслужава това. Но това е положението, да беше си го държал в гащите.

стара практика;хляб и зрелища ама в бг лошото е че хляба липсва

Струва ми се, че за много по-малко пари може да и се направи предложение, на което тя да не може да откаже, да не публикува нищо.

Уви, не може. Сумата на рекета е винаги е по-голяма от пазарната цена на такъв продукт.

Мизантроп

Може, може... Калибър .45 е къде долар и нещо. И фърчи по-бързо от всеки възможен отказ.

при демократте, които днес в лицето на Обама замирисват на социалисти, моралът винаги е бил колеблив. Навремето един друг красавец- Кенеди бше известен с похожденията си.

Ако само това им бяха моралните кусури на политиците, червен килим щяхме да им постиламе. Де да беше така ..

...отколкото спечени главорези и религиозни идиоти като бушовците и оная болна откачалка - Рейгън - намирисващи на примитивен алкохолизъм и просташка наркомания.

А вие, либерална гражданко, да не би да сте целомъдрена?!

Поредната "ТОП" новина. А новината за увеличението на цените липсва: "Основните храни са поскъпнали С между 7 и 15% са се увеличили в последните три месеца цените основни стоки като олио, брашно, яйца, пилешко и свинско месо. "

това с поскъпването на цените от кога е новина?

Има я новината и вярно отдавна не е новина;((

Тази е свършила парите и е решила да изкара некий лев докато все още се помни скандала и може да се изкрънка нещо от него.

Егати и лева... Това са 12 милиона долара! Рекет!

Много подло от страна на Моника.Защо й е необходимо да афишира връзката им?

Естествено за пари. Не сте ли я виждали на какво прилича сега, а и не забравяйте от кое избрано племе е.

Отговорът е в новината- for money.

когато президента лъже тои не лъже. закон номер 1 при демокрацията.