Кметски бунт в червено заради разпределението на средства

Градоначалникът на Троян обяви, че обмислят да напуснат Управителния съвет на сдружението на общините

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли ограбени фурни и мандри?

Кирчо, а колко кметове има бсп в сравнение с ГЕРБ? Спрете с тези евтини манипулации, никой не ви се връзва.

А колко са общините "на БСП", че да им разпределят повече средства? БСП управляват няколко малки общини, в които времето е спряло отдавна поради две причини: 1) липса на управленски капацитет 2) недостиг на източници за финансиране на самата партия - затова значителна част от средствата, чрез обществени поръчки и "доверени фирми" отиват пак там - в другарЕте.

Колко областни кмета има БСП и колко ДПС? Отговор БСП- 0/нула/ областни града. ДПС- 2 /два/областни града. Същото съотношение може да бъде измерено и в малките общини. Може и на мен да не ми харесва, но това са фактите. Ако продължават да правят планове за съвместно управление на БСП и ДПС, тогава ще стане още по-страшно именно за БСП. Защото с когото ДПС е направило достлук все ги е изсмукало. За пример виж какво се случи с СДС, НДСВ, та и самото БСП.

Янко-партизанко, не ме интересува чий трол си. Само не си пренасяй недъзите върху другите! И ненавиждам безмозъчните папагали. Как гласуваха българските общини Инфограф ГЕРБ печели 112 общини, БСП - 108, ДПС - 44, а ДОСТ - 1

"За общини на ГЕРБ се предвидени 98 млн.лв., за общини на ДПС - 25 млн.лв...." Падна и последното съмнение, че ГЕРБ управлява с ДПС. Гласуват заедно, "усвояват" заедно.

Ти разбира се си кутевски трол и не заслужаваш моето внимание, но чрез кухата ти зелка ще се опитам да обясня на останалите, та дано им влезе малко разум. Та исках да кажа, че хората не са разделени нито по общини нито по квартали, или по блокове на ГЕРБ, БСП или ДПС, та и който и да е друг. Затова най-големият получател на пари е София, но това не означава, че в София не живеят социалисти, както и всякакви други, и няма да ползват тези парични потоци. Същото се отнася за Пловдив, Варна и т.н. Тази безумна идея, която е в главата на Кирил Добрев, че не ни дават пари на "нашите" общини не е нова. Защото дори в тези общини, където доминира БСП не всички хора са техни гласоподаватели. Впрочем имаше навремето една случайно попаднала в политиката, та и в журналистиката дама на име Клара Маринова, която след като Жан Виденов спечели парламентарните избори нарисува с червено почти цялата карта на България, - независимо, че боята беше над дунавската равнина, Тракия, Стара Планина и т.н., тоест над областите, където БСП беше водач. Та тя я мъкнеше по всички медии и хората и казваха- ето я гордостта на Клара! Знаеш ли какво стана после? Само след 2 две/ години самата Клара пееше партизански песни притискайки вратите на народното събрание, защо озверени хора искаха да ги линчуват. И не защото толкова я мразят, а защото бяха освирепяли от глад и мизерия. Защото всички стоки изчезнаха от магазините и инфлацията изяде всички спестявания на хората. Толкоз за червените общини.

янке, лекувай се!

Ами дай да видим колко са процентно по население кметовете на червени абщини. Май ще се окаже че и тези пари са им много.

Кметовете на червените общини са на второ място след кметовете на кафявите... Отговаря ли на въпроса ти?!

бсп загуби и последните избори! няма нито един областен кмет!! а общински кметове имат в болярово ковачевци николаево мездра бобошево трекляно летница тервел кресна стражица брегово макриш и още десетина общини със затихващи функции , ромско население, никой не ги знае къде са, никой там не плаща данъци и всички са на социални помощи! та колко трябва да получат, и за що да ги получават?

Ааааа, и Балчик - там кметът Николай Ангелов си е 100% БСП, макар, че се явява като "независим, но подкрепен от БСП и ДПС". Онова BMW за 150 000 ("дипломатическа серия") вече е остаряло - трябват му пари за да го изберат пак и да си купи нова лимузина - този път е хвърлил око на една нова S-klasse! Искат повече пари за да могат да купят ромските избиратели - ще им обещаят пак, че няма да им събарят незаконните постройки, няма да ги безпокоят със сметките за ВиК и електричество, ще им раздадат по една полиетиленова турбичка с брашно, стар боб, две консерви скумрия и един пастет и готово - рома ще "фърлят бюл'тинта пак за бесипету".

Другарете се карат за размера на парчето от новогодишната баница, която българския народ е сготвил, а посестримите партии ще плюскат.

другарчетата се карат за размера на парчето от новогодишната баница, която всички сме им сготвили.

Лустрация трябваше.....И съд за Държавна Измяна... на Вождовете на Пролетарията....Това Трябваше......Това заслужавахте......Сега всичко даже ви е в Повече.......

Другаре и тия 4милиона са ви много,ще ги окрадете и ,тях

Спокойно БСП , скоро Борисов ще е на Боклука на историята ,за мършите няма място в България ! Края на март ще си даде оставката ,така предрече една Екстрасеска !

Куха червена кратуно, вече 10 години сте на бунището на историята и там ще си останете. Ще си продадете и душите за кокала на властта, ама ЯДЕЦ!

Герберските Кметове са най-крадливите кметове в Света ! Тиквата си е Тиква вари я печи я !

Касата на ГЕРБ трябва да се пълни постоянно и за това на Гробарските Кметове дават повече ! Гробарските Кметове са по-крадливи от другите и правят всичко калпаво и Кичево -справка улица Граф игнатиев с Гробарски плочи !

Поредната опорна точка на БСП. Те намират винаги причини да се противят и протестират. Не разбраха ли най-после, че с тази Корнелия, която е толкова злобна и няколко души около нея, които й пригласят, начело с президента, който й е беквокал нищо не се постига ...

Даже ГЕРБ не са толкова гнусни, като тия от БСП (бивша социалистическа партия).

еднакво гнусни са.

Червените да мълчат! Идват избори. Решава се съдбата на Евромъжа...

"...и едва 4 млн.лв. в общини, управлявани от БСП" Значи пари хвърлени на вятъра. След половин час тези пари вече ги е нямало.