Кметът Собянин: Половината от населението на Москва изкара корнавируса

"Сега за тях няма никакъв смисъл да бързат да се ваксинират", коментира Сергей Собянин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Давам тоя пример на онзи "НЕКОЙ" детодава оценка на руският народ.И на синът на каруцаря от Илиенци , който заревал за съдбата на руският народ.Вижте кога и какво са построили ,вижте вашето метро под Перловската река. И пoнeжe тeзи дни прeмиeрът e нa вълнa Нaвaлни и Руcия, дa гo cвeтнeм, чe Мocкoвcкoтo мeтрo прecичa нa 18 мecтa рeкa Мocквa. A тя e рeкa, a нe кaтo Пeрлoвcкaтa. Нo нямa тeчoвe, ти дa видиш… Пeтeрбургcкoтo мeтрo минaвa пoд Нeвa – цeли 125 км, a cтaнция „Aдмирaлтeйcкaя“ e нa 84 мeтрa пoд зeмятa.

Лъжеш като циганин: https://ria.ru/20140724/1017338549.html https://www.mk.ru/moscow/2019/01/15/navodnenie-v-moskovskom-metro-naskolko-bezopasna-stolichnaya-podzemka.html

Нищо не лъже! Данните за метрото ги има в Интернет! Вярно е,че "Адмиралтейская" е толкова дълбоко. В Москва най дълбоката станция е "Таганская", а московското метро се строи от 1934 година.

3евзек

Мда, няма течове. Къде в намират такива бе?

Както се и предполагаше до сега са лъгали. Ужас, горките хора, какво трябва да изтърпят, да живеят без елементарна медицина и надежда някой да им помогне. Какво щастие е че вече сме част от елита за света и за нас има най доброто.

Щерев, както винаги за тебе най доброто.

Както винаги Щурав е "първа жичка" и най-нетърпелив да оплюе или обругае Русия и руснаците! Сън не го лОви да стане рано (ако въобще е спал сомнамбулът), да храчи по указание на Мутрата и да пише долни лъжи и измишльотини като пълен невежа и простак!

Трябва да пълен тъпанар за да напишеш следните думи. 2021-01-30 08:42:11 Некой (нерегистриран) Руснаците са бедни и гладни като корабни плъхове Абе неграмотно говедо,ти кога се бил в Русия.Ти, гол гологан от панелката ,ти за когото казват че сте най бедни в ЕС ,ти който сам признаваш ,че си некой ,никой нехрани маейко ,ти дребна гнидо обиждаш руският народ .Бъди проклет

Така е по нова година изядоха последните таралежи и сега им остава само канибализма.

Зависи какъв процент положителни тестове са имали. Това е по-важното от абсолютната стоност на регистрираните. Ние по едно време ударихме почти 50% положителни тестове. Определено можем да твърдим, че поне 1/3 от населението на оглемите градове са минали през корона. Нешо продобно трявба да се е случило и в Москва.

Имунитета със сигурност се запазва известно време. То иначе нямаше да могат хората да се излекуват въобще. Въпроса е колко дълго се запзва? Който го е изкарал този сезон, ясн ое ,че няма защо да бърза. На процесите трябва да се следят внимателно, за да се направят съотвентите изводи през лятото. Тогава ще трябва властите да са готови с адекватен съвет - да се ваксинират ли хората за новия сезон или не.

Това което казва кмета е абсолютно вярно при милион заразени явно че реално са поне пет пъти повече ,същото е положението при нас ,половината хора минаха вируса ,само че за разлика от руснаците ние нямаме достатъчно ваксини за да се ваксинират тези които не са преминали или тези които желаят.

Русия най-добре се справи с Корона.Там няма локдаун какво в цялата Европа, а съвсем незначителни ограничения. Има вече 3 свои ваксини, провежда масова ваксинация, има свои лекарства и не зависи от никой. Всичко е спокойно, организирано благодарение на добре поставена стара санитарно епидемиологична служба съществуваща от царско време.

_stankow

Русия си е независима. Когато иска се ограничава, когато иска разпуска. А какво да кажем ние с гайдите - идва заповед от гинеколожката и отиваме да се гърчим ! Лок, лок и даун !

Русия е независима, затова според Росстат за 2020 са починали над 300 000 души повече, отколкото за 2019. Защото Путин така е решил. Без неговото решение щяха да са 0.

Москва е град с население над 12,5 милиона.Там където има големи струпвания на хора и броят на заразените и починалите е по-висок. За Москва броят на починалите на 1 милион население е 1040. За София числото е почти два пъти по-високо. За Русия броят на починалите на 1 милион население е 474 души. За България това число е 1287 души! Всеки сам да си прави изводите!

Се конкурира по тъпоумие с президента на Бразилия, който обясняваше, че бразилците вирус не ги лови и даже могат да се къпят в каналите с фекални води Не им стигат ваксините явно, ама ги е срам да си признаят след толкоз самореклама

за което са за критика е отделна работа. Това което пишеш обаче е невярно и са малко глуповати емоции . Почетете малко бре, освен ако не си от поосакатените поколения на чалгаджията. Русия все още е доста напред по образованост и това значи нещо.

Москва е на 10 милиона, ако половината са го изкарали, защо са регистрирани само 925 хилки?

Тепърва ли да ти обяснявам , че съотношението между регистрираните ( доказани с тест ) и действителните случаи е 1 към 5-6. И как така каквото и да стане , все нещо не ви се връзва на българите

_stankow

Защото е безсимптомно. Какво, да направят 5 милиона теста ли ? За какво ?

3евзек

За да не заразяват други.

Не си точен - 15 млн. плюс нерегистрираните.

три Бг

Руснаците са бедни и гладни като корабни плъхове

Нямат храна и жилища

Сигурно са много бени, само 90% от имотите по морето са купени от руснаци.

3евзек

Нещо си объркал. 90% от стойността на сделките по руското черноморие се пада на Путин. А по нашето руснаците вече масово продават.

Дори се хранят с плъхове. С тази диагноза дори за форумите не ставаш.

_stankow

Да, и на Червения площад свирят мечки с балалайки и ушанки ! :D :D

Боклуци

НЯМАТ ВАКСИНА ЗА ДА ИМУНИЗИРАТ ПОНЕ МОСКОВЧАНИ И ЗА ТОВА ПУСКАТ ТАЗИ ФЕЙК ТЪПНЯ ЗА ДА УСПОКОЯТ И ЗАБЛУДЯТ НАСЕЛЕНИЕТО В МОСКВА !

Щом руснаците се къпят в реките и езерата при - 20 по Целзий, никакъв вирус не може да ги стресне

И това е защото вирусът е само -18 градуса.

а не живеят много дълго.. що тъй?

_stankow

То и ние не сме цъфнали. 82-ро място от 192 страни. И първо място по намаление на населението ! Тука без преувеличения - първо място в света по скорост на намаление на населението !

3евзек

И как няма да е най-бързо спадащото население, след като от 1950 до 1997 раждаемостта постоянно спада? Има ли кой да ражда деца?

Не знам точното насеение на Москва. Сигурно е 10 милиона. Ако при под 1 милион регистрирани го е изкарало повече от половината население, значи и повторните заразявания не са баш 1%, колкото регистрираните, ами около 5-10 пъти повече. Разбира се, много от тях без симптоми.

Като и ваксината им.....60%....60% ефективна!

Тука яко си се объркал! Руската ваксина Спутник V е 90-93% ефективна, а тези 60% ги приписват на Модерна и отчасти на Астра-Зенека, понимаешь???

Ще му спретнат едно тихичко и мирничко "заразяване" и какво да се прави - отиде си човекът, не че ние нещо.......

За какво ти е Навални ?

Няма страшно той вече носи железни гащи и няма как да го заразят с тях