Кметът на Варна: Градът ще остане с осакатен бюджет

Портних видя политически мотиви в решението на областния управител да обжалва съдебното решение за продажбата на 16 общински имота

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Варна: Градът ще остане с осакатен бюджет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Две години на безвремие белязаха Варна с тежък печат. Простихме се с надеждата да имаме магистрала Хемус .Правителствата на промяната и на Радев целенасочено орязваха бюджета на Варна. За бараките на Златните безочливо обвиниха не кой да е а Портних. Сигурно и за 10 годишната концесия на паркинга на морска гара е виновен Борисов. Пак Борисов е виновен че преди две години по примера на жълтите превратаджии от София не можехме на ползваме градския транспорт , дори и колите си не можехме да ползваме когато се връщахме от работа. Тия мерзавци ни докараха до пълна апатия, а сега със тоя БОМБЕН тероризъм искат да ни накарат да се уплашим и да не ходим да гласуваме. Защо си мислите, че заплахите за бомби са за училищата? Ами там са избирателните секции. Софийската секта ПП ползва международни терористически хакери ,за да снижи изборната активност. Ако Варна не се вземе в ръце и решително да се опълчи на жълтопаветния терор, нито икономическа зона ще видим, нито ще имаме транспортна свързаност, направо загиваме .Ставойте варненци ,ГЛАСУВАЙТЕ!

Такива като Портних изгониха образованите кадри от града и раболепничат пред селските дебили от Силистра, Толбухин и Русе. Не може на дипломиран току-що медицински кадър да му предлагаш в Света Марина да почне с 600 нето, като един дюнерджия беше с над 1500. Сега от години съм в Южна България и си докарвам по 7-8 000 на месец.

Само селянин може да говори по този начин! Варна си има достатъчно тикви като теб и без подкрепления от съседите! Дет съ вика, сиреч, БАСТА!

Да не се продават имоти то вече не останаха

Ще остане, защото парите на общината отват за уюта и безгрижието на украиската пасмина!