Кметът на Стара Загора иска 5000 лв. за "смешник" във Фейсбук

Живко Тодоров съди 26-годишен свой съгражданин заради обидата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да попитам г-н Кмета Живко Тодоров,facebook с толкова голяма аудитория ли е за да съди млад човек,за една не обидна дума?

Кмето има много свободно време и затова чете ли, чете, Ама в интернет, Кво пише за него. Дано и мен не ме под гони заради тези ми предположения. Той е толкова подходящ за кмет, колкото и онзи ми ти морски крупие в Бургас. В двата града се случват разниннеща, както инфраструктурно, така и културно. Местните да кажат качеството какво е.

Живко, голям смешник си. Освен това не малко знаят за хомосексуалните ти наклонности. Пък ти, ако искаш, се прави на Сърдитко Петко.

Щом "смешник" е обидна дума от утре гражданите могат да го наричат "джендър" - хахахах

Освен ако персонално не се познава с обиждащия и многократно е бил обект на хули.

Това е единствения кмент на Стара Загора след когото ще остане нещо свястно - Паркове ремонтирани улици, красив център на града, значително по-малки наводнения по улиците - изобщо един по-добър за живеене град. А ненормалниците, които не искат да видят това по-добре да си ходят на село или при онези дето не ядяха асфалт, а сега плачат, че нямали пътища!

Колко са данъците, колко са заемите? И най-важното, колко са бонусите ?

Айде тихо за този парк, че да не му навлечеш ядове на кмета. Коя фирма проектира и изпълни първата част.

Тоя смешник няма ли си работа, например да кметства ?

защо сега Г-н Кмета не вземе да послуша Бойко и да вземе да приема гражданите си в приемния ден, а не да се крие от хората който са го избрали и от реалните проблеми на града (градът това са хората а не бетонът ) Опитайте те се да се срещнете с кмета - ДА АМА НЕ.Бог високо - Цар далеко!

...като циганите, много тънко ОБИДЕНИ!!! ПАЛЯЧОВЦИ!

Нееее какво е това са палячо ? Смешници са си .

То цялото кметство са смешници !

Живко тодоров верно е смешник

От прочетените коментари до тук калкулирах поне половин милион лева разделени по 5000 за всяка категоризация в коментарите.

До такова падение го докарахме И държава и премиер и кметове Българите или са малоумни или са слепи след като тоя е кмет.И после онзи ги обижда че са били дебили!

Еми, честито. Сега е не само във фейсб(окл)ук, а и в новините.

На времето какви педерасти (с това име Живко) имаше.... истински вълшебници.

Тръмп какъв ли не го наричат комунетата в туитър и фейсбук - фашист, нацист, луд и т.н., ама не е тръгнал да съди никого....тоя кмет явно не знае за ефекта на Страйсънд (или Стрейзанд, както го казват културните дейци по телевизията...)

Много е прав този гроб-арски кмет. Естествено, че ще съди детето, защото той не е смешник и няма нищо забавно в него. Трябвало е това 26 годишно тва е да му каже педераст, защото той си е баш педеруга, а за изречена истина няма как да заведеш дело.

Ако го прави насериозно, значи наистина е смешник и огромен комплексар. Няма безсмъртни и незаменими, г-н кмете!

А заместник-кметът ще оттегли ли съдебните си искове срещу критикувани го граждани? Или ще се обижда вместо кмета? Тези вместо да работят, явно по цял ден следят във Фейсбук някой да не напише нещо срещу тях.

ей, кметицата, хайде заведи дело и с/у мен, защото си недоклатен железопътен траверс. 300 евнуха да те мандърсат, гербастко изчадие.

Абе тоя кмет ГЕРБерски много обидчив, идват избори-Старозагорци обиждате го колкото си искате неможе всички да ви осъди.

Кметът е комплексар и верно е смешник тоя, що въобще го публикуват и ни занимават с олигофрени. Не го познавам и не ща да го познавам, но ме дразни комплекса

"Използването на жаргона "смешник" цели охарактеризирането ми като лек, комичен човек, когото не можеш да приемеш сериозно. Напротив на това – множеството от хората ме приемат като сериозен и отговорен, отдаден на работата си и проблемите на града и общината човек. Сам за себе си имам същата оценка. Изразът е лесно запомнящ се и поради това – труден за пренебрегване, като изисква продължителен период за възстановяване на пълноценното усещане за ненакърнени чест и собствено достойнство, както и изчистване от мисленето на читателите на съмненията относно вида който му представя" Е няма такъв потресаващ палячо. А този смешник, с извинение, е кмет на петия по големина град в България. Не е смешник, трагик е. :(

Дали бат Бойко го е посъветвал да си оттегли исковете или сам е решил - това слабо ме интересува. По-неприятното за нас е, че нескончаемите ремонти блокираха половин Стара Загора, качеството е повече от незадоволително и сроковете са забавени до немай и къде. Отделно фирмите, наети за това, плащат мизерни заплати, а никой не иска да работи за един къшей хляб. Оттам и липса на кадърни работници, когато и да мине човек по центъра, вижда двайсетина циганина да имитират някаква дейност, а за такъв мащабен проект това е повече от несериозно! Кмета да наблегне именно към организацията, не да се съди с хората за щяло и нещяло!

Ремонтите са пълна трагедия, само един начин за източване на средства. Най ме е яд, когато започнат да се хвалят колко много са направили за града, а те всъщност само оправдават "усвояването" на едни пари. Правят го за себе си и не им пука за гражданите.

Живко Живко ,ако бяха написали във Фейсбук ,че си клоун в един политически цирк ,сигурно нямаше да стигнеш толкова ниско ,за да съдиш човека за това,че те е нарекъл смешник.Като си се хванал на хорото да си политик ще приемаш позитиви и негативи .Насила никой не те е вкарал в политическият цирк.С тези твои съдебни дела ,определено не си дорасъл за клоун ,а си един простоват СМЕШНИК.

Сега е момента всички с профили във Фейсбук на напишат на страницата му смешник, нека бъде солидарни.

Социалните мрежи за мен не са нещо сериозно и затова на тях гледам по скоро на някакво място за клюки и очерняне на някого , затова не мисля че трябва да се стига до съд ! Ама има и ГОЛЕМИ наглеци и безсрамници там !

Много са обиждаш бря! Сигурно те псуват на ден тихичко на ум много хора,но евала на младежа,казал и написал в ФБ!Много си тънко обиден! Не е добре за психиката да знаеш!Или имаш проблем-общуване с хората!

Хахах , и да не беше , сега вече е смЕЕшник !

Губи делото, ако си намери нормален адвокат.Клоун е равно на смешник.Спомнете си артистите в цирка и не само там.

Не е редно да се обижда, който и да е човек, но в края на краищата да съдиш, човек, който няма добро мнение за теб е като да нямаш коректив, да си се самозабравил, да се мислиш за недосегаем. Отново е време народът да иска свобода, гласност и демокрация. Куките ни я отнемат. Вчерашната им демагогия няма аналог за последните 30 години и никакви облаги не могат да се разменят срещу свобода гласност и деморкация. Партиите ГЕРБ и БСП не са за демократична държава и общество..

Селска чест

Смешник.

Тоз, пък, мнооо е докачлив?!

Kметът на Стара Загора Живко Тодоров оттегля всичките си тъжби за обида и клевета срещу потребители на "Фейсбук" за техни коментари в социалната мрежа. Той е поискал от адвоката си да предприеме необходимите действия за прекратяване на делата, съобщи БНР. "Може би като представител на местната власт беше грешка да водя такива дела, защото едва ли не се тълкуват като посегателство на свободата на словото. А това в никакъв случай не е била моята цел. Никога не съм бил против всеки да има мнение и да изразява своето становище. Най-малкото пък искам да спра критиките. Те са нещо градивно и помагат на всяка една власт да коригира проблемите", заяви на пресконференция тази вечер Тодоров. "Знам че това е голям проблем в обществото. Виждам го в комуникацията във "Фейсбук". Много хора си служат с обидни и нецензурни изрази, но явно няма да съм аз човекът, който да изправи това", каза кметът. Тодоров донякъде изпитвал съжаление, че е потърсил правото си да защити името си в съда. "Виждам, че хората се манипулират, че едва ли не кметът на Стара Загора е някакъв нагъл велможа, който по всякакъв начин опитва да мачка с властта, която има. Никога не съм го правил", посочи Живко Тодоров и заяви, че никога не е използвал властта, за да се саморазправя с гражданите или с политическите си опоненти. Той се зарече, че повече няма да обръща внимание на подобни обиди. "Имаме много работа и не искам да отклонявам вниманието си с тези неща", каза Живко Тодоров. Общо четири са образуваните по тъжбите на кмета дела в Районен съд Стара Загора. На първото от тях бе даден ход на 17 януари и след разпит на свидетели бе отложено за 4 април.

Свободата на словото изисква анонимност.

тоя смешник не е смешен а жалък!

Не,герб не е елитарна партия ;)!!! ХО ХО ХО

Ефекта Барбра Стрейзън - понеже не искаш да се говори за нещо, го раздуваш още повече. Сега до края на живота му ще го запомнят като “смешника от Стара Загора”. Никой не може да ти причини онова, което сам си направиш...

Нищо друго не ни остава освен смирено да помолим синчетата и внучетата на видни комунисти, ако са по обидчиви или с по-раздуто его да не заемат изборни длъжности.Избирателите са малко по-изнервени напоследък и може да им чуят нежните ушенца и обидни думички.Пък те нали са с по-крехка психика и по-фина комплекция, мамини сладки, ще бъдат накърнени.Сакън!Що не се хващат да работят инженери или лекари не знам?Страната има нужда даже от овчари дет рекъл онзи.Все силят за кметове, депутати, общински съветници.Неблагодарна работа е тая, недейте така.Пожалете себе си, не се раздавайте толкова всеотдайно.

Това провинциално кметче, много докачливо. Забрави га викаше УРа а а след автомобилите !

Тоя верно е СМЕШНИК.

Не Жиката не е смешник! Той е сериозен човек, който ни кара да се смеем през сълзи! Ние си ги избираме! Дано да му е за последно! Да ни е весело тогава на следващите избори!

Този много обидчив бе. А какво да кажат Боко Тиквата и Цецо Кауна?

След такава успешна реклама и масово представяне, човека направо да постъпва в цирка! Успеха му е гарантиран!

До вчера стотина човек знаеха за въпросния коментар във Фейсбук, а днес половин България знае кой е Смешника ... лошото е само, че на старозагорци не ни е смешно и има защо!

Честно казано, след предходната новина какво е казал Борисов на форума. Започвам да си мисля, че Тодоров е избран за Бушон.

ефектът на Страйсънд в действие

Абсолютен смешник е този!

Борисов му е светнал синята лампичка на предизборната среща.

До сега тоя кмет не го знаех, но вече и аз знам, че е смешник.

Как недоволни избиратели да изразят оценката си съм политици без да използват епитети? Като използват езоповски език ли? Ами че нали от политическата трибуна,примерите които ни дават са точно в обратна посока!