17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви спайдърмени, бе?! В чужбина всички градини и училища са с решетки над приземния етаж. Психолози... кметът е за психолог, щом дрънка публично за феи и спайдърмени, а ПАРИ няма даже за телена мрежа на прозорците.

Заради това мутренско крадливо правителство, вече и на децата не им се живее и скачат от прозорцште, заради отнетото им бъдеще.

Че такова -такова е, но съм сигурен, че в твоя случай и кокошките ти като спрат да носят, пак виновно е правителството. И е виновно без значение кой е на власт.

Защо мрежата на прозорците на втория етаж е отваряема. Това са деца. Те не разсъждават реално. Защо ръководството на градината не е отчело всички възможни опасности.

tonk11

Не можеш да отчетеш всички опасности. Това са деца. Можеш да се опиташ но вероятно няма да успееш. В градината на щерката едно дете решило да се шегува с госпожата и намокрило плочките. После викнало госпожата да му помогне с идеята госпожата да си намокри чехлите. Само, че госпожата се лъзнала на плочките и .... 1 ръка счупена, задника натъртен и сътресение на мозъка. Не може да предвидиш всичко.

Абе смотаняк, навсякъде масово има решетки по прозорците, само в детската градина не! Защо бе, тъпанар! Като не могат да "следят толкова деца", защо няма решетки или мрежи бе, дървен философе! Да лъжат родителите, че уж безхаберните лелки са много отговорни, затова! Ама ето го налице резултатът колко са отговорни и пазят децата! Какво значи "не можеш да отчетеш всички опасности бе", загубеняк! Мрежата трябва да е там точно за да не ти се налага да "отчиташ опасности" бе, загубеняк! Отде ви изравят такива бе!

Ето, за това се използват детските филми. Особено от Дисни, които са старателно обработвани за психовъздействие. За съжаление, у нас нямаме държавни структури, които да следят за хигиената на детските филми. Пласират ни всички американски шит безконтролно. После се чудим, защо българските деца започват да затъпяват и да заприличват на американчетата. Дисни пуска вече и джендърски и гейски детски филмчета. И това ще го гледат българските деца. Щото няма контрол. Демокрацията не е свободия, хаос, анархия. При нея също има нужда от контрол в някаква степен и форми.

Само кръгъл идиот може да изсере подобни малоумия. Да беше казал и за какво се слагат обезопасителни мрежи? А? Или и ти ще блееш как лелките не можело да гледат толкова деца, та трябва децата на тая възраст сами да се гледат, да те еВа в малоумника. Отде ви изравят бе.