Кметът на Кюстендил иска затягане на мерките за разхождане на кучета

Директорът на местния клон на "Български пощи" трябва да предложи организация за изплащането на пенсиите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По големи католици от папата? Наложете тоталния локдаун най-накрая и да се свършва. Какво само си играете на хем ме сърби, хем ме боли.

водете ги тия кучета да му серат на тоя в устата!!!

Браво на този кмет! И ДА СМЕ НАЯСНО! това не са разходки - ЦЕЛТА ИМ ДА СЕ ИЗХОДИ ЖИВОТНОТО. ДА ЗАДЪЛЖАТ КУЧКАРИТЕ ДА СЪБИРАТ МОМЕНТАЛНО ФЪШКИИТЕ!!! ДА ВДИГНАТ ГЛОБИТЕ! ДА НЯМА РАЗХОДКА СВОБОДНО- БЕЗ КАИШКА. ДА НЕ ФЕКАЛИРАТ И УРИНИРАТ ПРЕД ЧУЖДИ ИМОТИ, БЛОКОВЕ.

срещу гейовете и кучкарите закона трябва да е либерален,за обикновения българин 5 бинбирика и 5 години в куша

Както винаги - прди избори и когато стане напечено, властите се захващат с кучетата - неправилно се разхождат, не където трябва се разхождат, хапят масово... Следват дивите животни - мечки стръвници, глигани ровещи посевите и т.н. Тоя филм вече сме го гледали. "Според нас 200-250 м от мястото, на което живееш, е достатъчно добро разстояние като периметър, където да приключи разходката на домашния любимец, а не това да бъде използвано за злоупотреби и повод за движение и допълнителни контакти", каза Паунов." Да, ама някак си е забравил, че общините са определили местата за разходка на кучета и ако ги нарушаваш, подлежиш на глоба. А и разхождането става само на каишка. Т.е. - събирането на хора на едно място зависи единствено от хората, а не от кучетата и "злоупотребата" и допълнителният контакт са си чисто човешки действия и безотговорност. Освен това, ако си разхожда човек кучето около блока, а други - около съседния блок, просто няма как да не се засекат.

Не мога да се съглася с това.Кучето е СВЕЩЕНО ЖИВОТНО по време на извънредното положение.Когато то благородно се изхожда по време на законосъобразната си разходка,го прави в съответствие със санитарно-хигиенните изисквания.

Всичко, което си изброил с ГЛАВНИТЕ БУКВИЧКИ (щ крещиш, бе човече?!) е записано в закона и наредбите на общините. А що не крещиш за клошарите дето повръщат, уринират и дефекират (няма такава дума "фекалирам")?

Когато кметове, премиери, министри и други паразити започнат да работят от вкъщи, а по улиците да останат само хората от РЕАЛНАТА икономика (производство, СМЕТОИЗВОЗВАНЕ, водоснабдяване, енергетика и т.н.), тогава дебили като борисов и тоя, и оня да ми определят колко метра да си разхождам кучето, колко бавно да ходя по улицата, колко често да дишам и т.н.

Вече 4 месеца, откакто пламна Китай, тук още въвеждат "крайни срокове", за да се въведе тази или онази мярка. Моля, малко по-експедитивно, ако е възможно.

Крайно време беше и кучетата да почнат да попълват декларация. Каква е тази дискриминация? И без това, много от тях имат IQ по-високо от това на 80% от човеконаселението.

Кое е достатъчно бе калъф герберски, имам родезийски Риджбек знаеш ли че тича по 20 километра на ден след колата. Вие от управляващата партия сте плиткоумни червей

не можа ли друго да предложиш ? Вземи шивашкия си метър и ела да измериш на колко метра от дома съм си извел кучето!

За това са виновни и тъпанарите - страхливи доносници, които ги е бъз да си покажат носа навън и ги е яд, че някои хора трябва да излязат (работа, куче и т.н.). Доносниците сега им е паднало.

Осрахте се смотаняцииии

КВО ИМАШ ХИЧ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, СПАЗВАЙ РАЗПОРЕДБИТЕ, А КМЕТЪТ НА КЮСТЕНДИЛ Е ОТ БСП!

В София насраха градинките

Ами купи му една пътечка на псето...

tonk11

Пак добре, че не си с пощенски гълъб.

tonk11

А, забравих да те питам - той през всичките 20 км ли пикае или 10 пикае и 10 сере? Щото тая работа с кучетата я приеха с идеята, че кучетата са приучени да ходят навън по нужда а не за да ги разхождате. Моето дете обикаля с колело по 10 км ама сега не може.

tonk11

Айде не се прави на терикат. Колко от кучкарите спазват забраната за разходка на кучета? А колко от тях им събират лайната? 10 или 12%?

Кмета на гр.Кюстендил е независим кандидат подкрепен от ГЕРБ.

И за къф ти е тоя Риджбек?! Държите в апартаментчета кучета пазачи, които изобщо не трябва да влизат в дома! Ние имаме 2 немски овчарки в двор от 5 дка и излизат извън него (отзад в колата) само, ако трябва да ги водим на доктор. В къщи изобщо не влизат.

Ей, ще умрат от яд всички заради кучетата! Противопоставихте за пореден път кучета срещу деца, спрете. Всички мразят хората скучета. Не сме виновни ние, че не разрешават на децата.(

Стига с тези кучета Само цапат

Този луд ли е?Това ли му е проблемчето в Кюстендил?И той цапа и замърсява, уж са затворили старото сметище към Радловци, а всеки ден камионите на чистотата извозват още боклуци там.Измамник!!!

На селяндурите и тези от градове селски тип кучетата ще им избодат очите. Кучето за тях е бълхар вързан до нужника на верига, на който бълхар хвърлят сух хляб веднъж седмично. Лошото е, че масово се населиха при нас в София и се опитват и на нас да наложат селското си отношение към кучетата, а ние тук си имаме градска култура!

Крайно време беше Благодаря.Защо работят студиа за маникюр,например до 1-во основно у-ще

Тези гадни кучкари да излизат с помиярите си само с декларация с предварително отбелязан час. Време за разходка 10 минути. Задължително да носят с тях паспорта на псето Ако нямат да ги глобяват а помярите в кучкярника.

А ти, сереш из форума.

А такива като теб само с жълтата си книжка да се разхождат по улиците.Изолацията май не ти се отразява добре.Има едно място казва се Курило, там ще получиш необходимите грижа и внимание.

А аз кмете , искам затягане на мерките, срещу обикалящите по цял ден из града братчеди от квартал Изток.

А теб да те гръмнат, простак с простак!

Точно така! Спасили се веднъж от животните на двора, не искат и да чуят за животни.

Простака го затвориха в лайняната му квартира без да пукне пушка но той крещи - малко е сложете и танкове да ме пазят. Мързеливи безработни нехранимайковци, може дс ви е комфортно в евтините ви квартири в крайните квартали, но има хора с амбиции вложили труд и средства и тая изолация им съсипва живота. Знаем че нямате какво да губите освен свободата си която доброволно дадохте затова запазете гневните си коментари и изгнийте бавно и безславно.

Думата е дефекират, какво е това фекалират!?А по принцип си прав.Ама не ми се струва, че сме дораснали дотам.Просто проблемите в БГ се прескачат един през друг, цели камари.И все нерешени...