Кметът на Копенхаген подаде оставка заради скандал за сексуален тормоз

Бившият министър се извини и заяви, че е бил част от "вредна" култура в партията си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кое е измислица бе тъп галош, този случай го има навсякъде в медиите, има го в тубата, адвокат от Харвард добре го анализира, дадено ти е наготово ама вас ви мързи да четете сериозни неща, затова герб облъчва вече и детската градина, утре ще видиш децата и внуците ти на какво са станали. От 20г съм не съм в БГ и съм си идвал веднъж са тия години, и това което оставих беше станало в пъти по-лошо, говоря като манталитет, толкова кухи и политически неграмотни хора, че няма начин да се оправят нещата.

това разпищолени социалдемократки или тесни социалистки да се натискат по партиини мероприятия датира от 1917 нищо ново под слънцето . новото е че набеждават мъжете ...

В Дания "имат проблеми и това трябва да се промени сега",каза премиерът Фредериксен. Мъже харесват жени и обратното! Промяна сега!

кастриране или сексуална дезориентация ;) не0либерална рецепта за решаване на проблеми

Е да де,няма лошо ама било против волята им.Не им достигнала воля на жените ))

Културата му виновна, а не това, че е мръсно животно.

ВИНОВНИ са араби и турци- Крадци и Трафиканти на маймуни и Наркотици.. Тия дя бягат с РАЗПРАНИ гъззове към Турция и Африка... Повечето филми за мачовци са всъщност ВРЕДНА циганско- турска ПРОПАГАНДА...

Кмета не да си подава оствката , а да бъде награден защото иска да прави секс и то с жени !

Ако беше педерас, нямаше да има проблем.

Защо в белите даржави за подбно деяние се подава оствка а в Мутроландия каквото и деяние да извърши един депутат кмет или министър всичко се потулва и дори се изкарва невинен много просто защо защото живеем в мафиотска кочина и в нецивилизована даржава затова и сме последни в ЕС и дори във света и никой да не се чуди защо младите хора напускат мафиотската бърлога за 100 дни протести как един политик не се засрами и не се замисли защо го замерят с яйца

защото в България останаха само неграмотници и некадърници като теб, хахахааааа. Путка непоръбена си ти, виж пак какво си драскал, смотаняк!

Педал тъп аз сам в цивилизована даржава и виждам хубави неща а.не като вас една мутра премиер ви промива мозъците и вие му се кланяте много си прос на гъдулка

Те, затова всички се пишат педерасти на запад...

Поне не крадат като нашата управляваща шайка престъпници без значение какви са явно за тях на първо място стои някакъв морал

лягай си!

Както сте почнали, скоро ще останат само педали и с тъга ще въздишате по времената, когато мъже са ви задявали. Каквото повикало - такова се обадило. Масово се гонят мъже от фирми и се назначават жени. Няма лошо, но когато се съберат САМО жени - става сериозен проблем.

Навсякъде политиците са подбрани кретени.

скорошен случай в сащ - социалните взели 1г дете на млада двойка и не искали да го дадат на баба му и дядо му защото отговорили неправилно на въпросник- 1.ако на 15г внучето ви реши да си смени пола ще се съгласите ли и ще го карате ли на болницата за тритмънт, 2.ако реши да доведе гаджето си от същия пол,ще се съгласите ли 3.ако се облича като другия пол и да го наричаш на другия пол ще се съгласите ли. Те горките отговорили "не" на всичко и социалните го дали на гей двойка. След това обаче старците се преборили в съда и си го взели, Тръмп успя да махне някой либерастки съдии.

измислица. Една жена каза...

кое е измислица бе тъп галош, този случай го има навсякъде в медиите, има го в тубата, адвокат от Харвард добре го анализира, дадено ти е наготово ама вас ви мързи да четете сериозни неща, затова герб облъчва вече и детската градина, утре ще видиш децата и внуците ти на какво са станали. От 20г съм не съм в БГ и съм си идвал веднъж са тия години, и това което оставих беше станало в пъти по-лошо, говоря като манталитет, толкова кухи и политически неграмотни хора, че няма начин да се оправят нещата.

на "обществено" място какъв ли физически контакт и то преди 100г, най много стандартни здрависвания с прегръдки или цуни муни по бузата. Явно им трябва мястото та се чудят как да го разкарат.И официално партията поема по новия курс на "нова" култура-джендъризъм до дупка + новото е разкарване на несъгласните.

какво им е направил нерезът, облизал си е устните докато ги гледа? или им е похвалил прическата? какво, кажете!

Ето на колко лесно е да съсипеш животът на един мъж. Па като си помисля колко са дашни скандинавките та се чудя за какво става дума....Май сега ако един мъж им откаже, то той рискува такива коври да му съсипят живота за 5 минути в медиите та белки някой им обърне внимание. Разбира се тези случаи непрекъснато се случват с политици.....виж Ганьо водопроводчика никой не го обвинява в нищо.

В съвременния Западен свят, ако някой реши да те обвини в сексуален тормоз или, не дай Боже, в изнасилване, нищо не може да спре пълната ти дискредитация. Ама, дори да обясняваш, че тая не е твой тип, че си бил пиян, че не го вдигаш и т.н., няма значение. Гориш от вкякъде. А даже и случайно да стане ясно, че пачата лъже, за да изкара некой леф на твой гръб, пак тая. Губиш работа, доверие, всичко! Шибани полит-коректни задници, всички имат права, само не и белия хетеро-сексуален работещ мъж.

Лезбйки са се оплакали...да ги тръшне чумата извратена

Ега ги тъпака...няма ли мъже !?

Прати му адеса си

Ако си падаше по мъже - няма проблем, ама той е "ретро" сексуален и ще бере ядове:)

Този кмет е като една бяла лястовица сред повсеместната педерастия и лез

Прави всеки месец от дома повече от $ 16354, като извършва проста работа в интернет с ниска поддръжка, използвайки мобилен телефон, лаптоп или компютър. Преди месец спечелих $ 21968 от тази най-лесна работа само за извършване на работа 2 часа на ден. Всеки индивид на тази планета вече ще може да се приземи в тази позиция и да започне да печели истински пари онлайн, като се придържа към указанията на този сайт. www.Jobnews3.com/

Верно е! Аз спечелих даже повече от теб!

Значи за тази работа, която е във възможностите дори на обучено куче, си изкарал 22 000 долара за 2 часа, тоест 183 долара за минута и вместо да направиш пачки, ти си седнал да пишеш коментари в dir.bg и да си хабиш ценните минути...От друга страна, тези които се хващат да ви отварят сайтовете, вероятно действително са с възможностите на обучено куче

Имам познати, които наистина са били изнасилени, някои едвам са се отървали и на работното си място. Сега обаче вече за насилие се приемат и неща като флирта - сетила се Мара, че преди 35 години някой я бил погалил по дупето без да я пита и го съди. Нека не разтваряме ножицата за насилие до абсурдни неща.

Абсолютно! Срещу Йенсен има обвинения като целувка по бузата например. Не е нещо, което оправдавам, но защо са мълчали от 2012 г. досега??! В момента в Дания MeToo върви с пълна пара.

Странна работа. И за какво точно се извинява? Какъв точно е сексуалния тормоз? Нещо било станало през 2012г. Ясно е каква е целта на тези публични активни мероприятия - чувство за вина, ама не от обвинения, а така попринцип - към мъжете. Да не си мислите, че MeToo е случайно движение Хаха. ~ трябва да се чете между редовете.

Ако си падаше по мъже - няма проблем, ама той е "ретро" сексуален и ще бере ядове:)