17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече е налице повишение и ние гражданите сме принудени да го плащаме.Какво говори кметът няма никакво значение.Предполагам, че е във връЗка с предстоящите избори.

Щели да искат помощ от държавата. Значи цяла България да плаща кражбите на "успешния" кмет от ГЕРБ.

Вода 2,57 лв/м3 с ДДС Канал 0,65 лв/м3 с ДДС Пречистване 1,16 лв/м3 с ДДС Ако ползвате и трите 4,38 лв/м3 с ДДС Къде ги видя тези 5,13 лв ??

Празнодумстване след фактите е още по-жестоко спрямо гражданите и "одобрението им" могат да покажат на следващите избори. Какво му пука обаче на г-н Николов, който със сигурност му е отегчително и предпочита да си харчи парите и живее спокойно, а не да си играе на "бащица" и търчи вечер и през уикендите пред камери. Жалки и прозрачни фигури, които не се накрадоха. Не знам и кой бизнес прехвърля инвестициите си (реално актив) към своите клиенти. Да напишат децата им, които са все в западни университети по темата - там ще се смеят със сълзи. Бургазлии са търпящите балабурници, след като не са излязли със сопите напълно го заслужават.

Все едно ВиК не са били на огромна печалба и досега. Пълен абсурд! А кметът: "Дрън-дрън" - изразявал позиция... Цената явно влиза в сила. Честито!

Момата, както винаги, се прави на ощипана. Много добре знае, как се "инвестираха" парите по европроекти. Едно за гражданите, едно за мен, едно за мен, едно пак за мен... Затова всички тези пречиствателни станции, канализации и т.н. "инвестиции" по програми, финансирани от ЕС ще ни излязат не през носовете, ами през г...вете.

В Германия е по-евтина водата...

Водата е около 2 Евро. Само че като добавиш канал, пречистване и събиране на дъждовни води които също се заплащат ....... сумата набъбва до 4-5 Евро за кубик. А в Англия си имат 7 кубика безплатни след което за горницата плащат също 4-5 Евро. Но всеки месец заплащат по 40 - 100 Евро инфраструктурни такси в зависимост от имота дори да не са ползвали вода ....

Не са крАдили като за последно , а като за световно