Кметът на Гданск намушкан с нож пред очите на стотици поляци

Нападателят отмъщавал за мъчения в затвора по време на управлението на бившата партия на Павел Адамович

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1. Нападателят Стефан В. 27 г. е лежал в затвор 5 г. 6 м. след присъда за нападение с оръжие (газово) на 5 финансови филиали на кооперативни банки и голяма банка, където е задържан на местопрестъплението. Излязъл от затвора на 8.12.18. Лекуван е психиатрически. Ножът е с дължина 15 см. На сцената влязъл благодарение на идентификатор “Преса”. Няма го в списъка на акредитираните журналисти - не е ясно откъде го има. 2. Благотвшорителното събитие, подобно на Българската Коледа, но от много по голям мащаб се провежда от 27 години в цяла Полша и по света, където живеят поляци. Участвуват милиони хора, известни личности подаряват лични вещи за наддаванията. Ежегодно през последните 10- на години се събира от 50 до над 70 милиона злоти. Общо надхвърлиха милиард. Събират по улиците над 320 хиляди доброволци, главно тинейджери и студенти. Финалната вечер е изпълнена с концерти и други атракциони. 3. В момента поляците са потресени независимо от политическите симпатии и антипатии. Само идиоти ( единици непоправими фанатици) бълват негативни коментари.

НЕ се хабете, фактите излизат

stankow

Европейци, сър ! Дегенеративната идеология дава кълнове и сред нейните апологети.

Неписано правило е, че рано или късно и най-големите "дИмократи" си намират... майстора":)))!!!

Повсеместно изперкване.

Дебело намушкван в затвора многократно?

уместно е да се съобщи и за бременната полякина, намушкана в корема от мигрант в болницата в немския град Кроицнах, убиват се вече неродени деца от приятелите на Мъркъл

Може да е уместно, но е политически некоректно! Либерастите крият такива новини. За всичко е цветя и рози...

stankow

Вероятно кметът е бил от социалдемократите и затова злобеят.

Много добре - тоя малоумен измъчван хлапак - с какво ли са го измъчвали - с чер хайвер сигурно - той не искам - те "Не - яж". Е - може да бъде спокоен - сега ще бъде законно осъден. Нали това му е проблема - да е законно.

Наистина ли всички се правите че не знаете каква е реалната причина...

Кажи ни, не ни дръж в напрежение.