17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Адмирации за чудесната идея! Отдавна трябваше да се случи. Искрено се надявам и общинският съвет да се съгласи с г-н Николов.

Браво г-н кмете! Чудесно решение и колкото по-бързо стане факт,толкова по-добре за бургазлии! Ще е хубаво, ако там се направи един прекрасен голям шадраван за разхлада и много зеленина навсякъде! Аман от магазини ...имаме нужда от въздух и простор!

А може и да го дадем на ЛАФКА

Да, нека стане площад, че с тия 2 нови блока до ДНХК, площадчето отпред съвсем се загуби и заприлича на предблокова градинка. Реално голям площад в Бургас няма.

най-после, че ни писна повече от 40 години да гледаме тази дупка - младите знаят настоящето, но не знаят миналото! Ако това стане - евала! Но можеше и многоетажен паркинг да стане - подземен и надземен и да разтовари центъра на Бургас! Мислете още!

Чудесна идея, дано по-скоро се осъществи. Новите блокове наистина не им е там мястото, особено на този, начупения, който не се вързва с цялостта на площада. И колкото и да е модерен - изглежда смешно на това място.

айдеееееееее ,пак прах в очите ,предварително ви казвам ,това няма да стане,кражбата не е окончателно договорена,ама колко сте наивни бургазлии,крадът ви всеки ден,всеки час и вие си мислите че нещо се прави за вас,всичко е кражба бе хора,не се заблуждавайте,айде дано,ама надали

Браво Кмете! Най- после на тази язва в ЦГЧ да се сложи край. ДЕЙСТВАЙТЕ!

Браво кмете.Мното добра идея.

но нрава не! Казано е отдана. Е, ако кмета се закълне, че никога не е бъркал в кацата с мед..... А и да се закълне, кой ще му повярва.