17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига писали глупости. Как да е виновен той като решението може да вземе само общинския съвет. Всеки от тях може да внесе предложение, но какво ще се реши по него не зависи от кмета, а от съвета. Ако го бяха осъдили съдията трябваше да наруши закона. Вината е на този който допусна да се образува това смешно дело.

няма как да е виновен! все пак е кмет от бсп, а нашаята партия е силна със своя народ! и най вече със своя съд!!!

Няма начин да го осъдят. Решението е на колективен орган

тъй де, самоа дето имота е станал нечий, и вече не енаш !

че всъщност не кмета е продал земята... Той само е предложил да се продаде... Решението е на Общинския съвет...Значи Общинския съвет носи отговорност... Да, но ...нали според нашето законодателство не можеш да съдиш някого за колективна вина...Трябва да съдиш членовете на ОС , които са гласували "за"... Не става ! Сладко, нали ?

могат да продават държавна собственост и не носят вина, аз мога ли също да "прилапам " някое парче държавна земя ...Някой плаж например ?! Плащам си на общинарите и готово...!

длъжностното престъпление не носи вина ...обвинението било САМО за длъжностно престъпление ?!

прекрасно правосъдие има в българия ... Продаваш държавна земя с решение на Общинския съвет и си невинен .... Като младенец !

Обвинението е с Доказателства - Продал Държавна Земя на Частна Фирма , без да има права . Как е продал НАШАТА ЗЕМЯ и е Оправдан ? Този номер за Пране на Земя - от Държавната в Частната Собственост , стана Модел за Безнаказаност . Чудя се защо не оправдаят Престъпления като Убийство , Дрога , Ограбване - там Обществения Интерес е малък и ограничен .

ако това, което пише е вярно, как ще е невинен???????