17-11-2017 20-11-2018

Коментари

клошар. Сега може да хване ковид ...

Имаше цел в живота, а те му попречиха, като ги изгасиха.

Демокрацията , роди тая мода ?!?

И предни години отказваше да отиде в общинските центрове за бездомни. По добре му било под балконаИначе е сравнително млад

Няма ли някой по-оправен собственик на изгорелите автомобили да му намести лимките в главата на клошара? В болницата също е топло.

Не го е запалил за да се стопли, а такива като него (обикновено от малцинствата) палят кабели и други, за да извлекат медта / алуминия и често огънят тръгва заради силен вятъри към околни автомобили и постройки. И понеже обикновено са пияни като мотики или надишани с лепило, не са адекватни да овладеят пожара който последва. Не е първият случай да опожарят нещо, няма да е и последният. Понякога ги пращат да опожарят и някое заведение на конкуренцията или пък заради застраховката. И тогава ли е, за да се стоплят?

Тютюневите складове в Пловдив, конюшните и кино Възраждане в София...

И за това е виновен комунизма! Едно време нямаше бездомни. Нямаше умрели от глад. Нямаше безработни. Ако толкова нищо не ти се работи, те ангажираха в Белене да чукаш камъчки, но без работа нямаше да останеш. За психично болните имаше учреждения, както и за сираците. Обаче имаше един голям проблем! Можеше да крадеш, ама не да се оливаш! Можеше да свиеш един джоб гайки от завода и никой нямаше да ти направи забележка, ама не можеше да откраднеш цял завод. Гаден беше комунизма!

Е тва е проблема, че тея които могат да свият завод не им се бачка въобще. Искат само да ги спрегат по медиите като звизди и ВИП!!

Тук с пари, много пари, с коли - скъпи, имоти-за милиони си пак на дъното, или в същата кочина!!!

Браво на клошаря.

Няма ли хора в тоя блок да го приютят за по една вечер,.. хората станахме изроди, горкия човечец

Нерде Варна,нерде ,,Дунавски лебед,,Кой ги именува тия улици?В ,,Младост ,,има едно каре улици-,,Нежност,, ,,Любов,, ,,Радост,, ,,Благодарност,,-някой дърт гей ги е мислил

Има приюти за кучета, но за хора...

Лъжа е това. Има кризисни центрове. Всеки, който е в нужда, може да отиде и да се подслони. Все кучетата и котките са ви виновни. Не виждам някой "милостив" човек да го е пуснал поне във входа си.

Можеше блока да запали и някой да изгори, а сега само 3 коли.

Да се изчегъртат всички клошари!

- Колите на конкуренцията ли са били? - Не, клошарят е бил на конкуренцията.

Колите не само са с материални щети, а са изгорели! Щети има и по прозорците на живущите във входа от първия до шестия етаж...

Клошарят ли е виновен, че не е намерил друг начин да се стопли?

Като толерирате клошарите и просяците - така е.

А ти как не ги толерираш?!

И сега клошаря се преместил пред другият блок, ама хората си останаха пеш...