Павлова: Клипът за Председателството не е плагиатстван

Министерството за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 се разграничава от внушенията за плагиатство в един от клиповете - "Това е България".

Обратно в новината

Коментари - Павлова: Клипът за Председателството не е плагиатстван | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още когато се появи клипа ми направи негативно впечатление, нямаше необходимата енергия, която да предизвика фактора уау. Посредствена актьорска игра, история и тн. по стар български обичай се говори с гордост само за миналото, а настоящето и бъдещето на България са широколентовите интернет трасета захранващи чуждестранни хъбове с интернет. Много прост народ се е навъдил. А относно изказването на Лили то подобен анализ на статистически данни, може да бъде направен само и единствени от профан!! Изключително некадърни кадри в цялото управление, администрация и изпълнителна част.

Лилето много лъже и краде. Малко е вдигнала нивото на кражбите -преди беше от магистрали и саниране, сега е минала на интелектуални кражби. И слепец може да види замисъла и идеите коптати от италианците. Некадърнаци всиччко искат наготово!

Лили, Лили всичко при теб е имитация на работа, плагиатство и заделяне на голяма част от средствата за магистрали и саниране за лични нужди. Всичко вд теб е фалшиво само чантите от по 1000 лева са истински.

Павлова: Клипът за Председателството не е плагиатстван, а е копиран, имитиран, преписан, откраднат...

Някой виждал ли е дамата от сничката наживо. Колко е висока? За ширината имаме представа.

Тази бих искал да я видя по бански на плажа. Сигурно е прекрасна гледка.

Кой ти вярва на тебе ма?

Съсипа се от лъжи дебелото Лилянче, ей!

колкото по дебело толкова по лъжливо(боико,лили,федоска,цаца,пеефски)

И един мармот си завива станиол. Колкото и да грухаш хората не са слепи, Сфинетке.

Sm3hurk0

Тая продължава да наглее ! При това е не вижда и не чува.... ГЕРБерска му работа !

ако ердоган е правоверен ес комуняга, той би те пощадил, пеевски! и депесе. и цензурата на турската подлога в ес!!!

пеевски, майка ти, магистралната грозотия как можа да те пръкне бе говедо тъпо от дпс-дс неправоверните!

колко процента от дебилното пртавосъдие са жени? пöедераст, не трий а отговаряж, че сопата тае чака, щеб нте пребия, мръснико долен! родител на пеевски!

пак питам колко жени са на служба на прокуратура, съд и следователки? и защо ви трябва още и цензура на недъгавата мозъчно sybil? отивате си, павлова! отиовате си и финансово, и по всякакъв начин, по който си отива един отпадък. планетен отпадък!

павлооова,като данъкоплатец те пита си ДЛЪЖНА`ДА отговаряш ма мършо долнопробна! колко сте жените в перверзносъднарта ви система? колко сте?

отговаряй, като те питаме, дебилоцензураторска на ес! !! защото ние ти плащам,е заплатите безкрайни, серж, педерасино украински!

павлова, колко процента от жените са служителки на "правосъдието" ви? длъжна си да отговориш, без цензурата на цензурата си!

павлова, ами какводоказахте, с цензурата си.. до сега, че гейювете сте само за бой! без милост!

окей павлова. осъдена си! заедно с цензурата си на ек и ес! не ви избираме. ,можеш ли да ме изтриеш, егврейско-турско нпо, на избори?

Тази история е като копирачката на Плевнелиев на Скалистите планини вместо нашите върхари в Пирин в новогодишния му клип преди години. ГЕРП не е забравил порочното старо и не е научил или създал нещо смислено свое ново.

народът не мисли като теб Лили

Зарежете клипа на ЛилитУ! Има по-тревожни творения от него. В "Епицентър" дават подробното съдържание и видео от първия български джендър-филм за деца "ЛИЛИ РИБКАТА", който от днес е тръгнал по кината. Родители, помислете преди да заведете детето си.

Мда, държавата субсидирала джендър-филма. Детски джендър екциклопедии, детски джендър филми... Бившите комунисти от шайката "Бойко, Росен и Цецо" е време да основат Джендър ГЕРБ.

Сайтът е "Гласове". Пуснете в търсачката: "Първият български джендър-филм за деца "ЛИЛИ РИБКАТА"

"Фактът, че от официалното представяне на клипа - 5 януари 2018 г. досега е гледан над 1 млн. пъти само в интернет показва, че той е качествен и атрактивен продукт." И над 1 млрд. пъти да е гледан клипът, това не означава, че всичките му зрители са го харисали. А хората, които са дали положителни отзиви в медиите и социалните мрежи, не са знаели за плагиатството. Най-вече щото не са гледали италианската реклама.

Таз насраната чува ли се какво говори. Погледни само клиповете и ще ти стан ясно че е чисто копиране. Ех Лиляно моме - фанаха ви ама нали сте нагли - не било тай. За смях станахте на Европата. Боклуци герберски

павлова, и твоята цензура, открили са два трупа покрай магистралата, вижте, дали не са вашите...

Само така, мойто внуче, на калъп да те хванат, пак не признавай. Питай ги: - на мен ли вярвате или на телевизията? Такива сме ние, партизаните от бригада "Чавдар", калени да не признаваме.

Вместо да си вкара хобота отзад, защото сме фалишиви герои с фалшив химн, тя упорства. Брао! Баце, взе ми дъха направо! Това е България! Верно - държава на крадци , нагли мошеници и омаскарени отвсякъде държавници- Това е България- държавата на плагиати и имитатори!