Клипът за Председателството като италианска реклама (видео)

Предаването "Господари на ефира" разкри множество прилики между рекламния клип на България за Европредседателството, и италианска туристическа реклама.

Обратно в новината

Коментари - Клипът за Председателството като италианска реклама (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бездарници...

Какви прилики? Че то си е почти едно към едно! Гарантирано от гроб!

Ми такова е нивото в Бг, такива са ни скромните възможности, можем само да копираме от по-креативните...матрял с несменяем чип...

Креативни хора има и у нас, обаче са избутани в ъгъла, за да може ''мамините синчета и дъщерички'', на определени властимащи да се изживяват като ''креативни''. Поколенията на ''Калинките'' нагазиха всички сектори. Резултатите от бездарността им ги виждаме всички. Може да купят на детето диплома, но интелект и талант няма как да му загънат в хартия.

"Не е така" ама тука си много прав/а човече... "А защо е така - кой ще ми каже?" На следващите избори..НАРОДЕ пак си стой вкъщи....

Сигурно са им били малко 200 бона да измислят нещо оригинално..

В Бойковия отговорните другари започват мисловният процес (не казвам дали е продуктивен) след бая нулички след първата цифра. Ти какво очакваше...клип за оскарите ли??:)

Нашата е по-хубава.

Така е, защото едни и същи ''тумбаци'' са се наредили и печелят ''държавни поръчки'', подпомагани от администратори на заплата + процент.

Е, какво да сложим в клипа , бе хора - циганската махала в Ихтиман, Лила Кацата как яде сладолед или как внука на Бойко играе на карти с дедо, щото с книга не сме го виждали

Бързо да се осведомят италианците, та да осъдят нашите за плагиатство !

Осведомявай ги, и по-бързо, че други доносници могат да те изпреварят и да искаш дял от глобата.

Хора, италианците са плагиатствали от нас, не ние от тях! Ххах,ах ах ах!

"Какво ли ми е наред,та и онази работа да ми е отпред" мислело кучето....

Наказание за кражба/плагиатство?

"Автор и сценарист Мирон Крумов". Автор, автор, колко да е автор? За 240 бона без ДДС, толкова. Иначе момчето бичи оригинали за по 10-20 милиона, при това цена на едро.

Само толкова ли , горкият . От тях половината е дал за рушвети....

Не разбирам защо не са дали част от парите на хора, които са без връзки и така хем работата ще е свършена, хем няма да им се смеят всички?

Хубава работа ама герберска!!! ХО ХО ХО

Че да не са го правили герберите бе? Или те са длъжни да знаят всяко предаване и реклама? Преди нова година лъсна скандал с Ала Пугачова. И за там ли са виновни? Нали за това има закони! Сега този крадец да го одрусат хубаво и готово.

Клипът си е много хубав. А на "господарите" мога да кажа, че в Италия има същото тв предаване като тяхното. И какво от това?

Когато човек използва чужди идеи, за да изкарва пари трябва да си плати, иначе ще си плати после много повече.

провери че нашите господари са по стандарта на ИТАЛИАНСКИТЕ, които имат правата за предаването.. И е платено доста за да се прави в България.. А сега?? Сега чакай делото и съденето на България за плагиатство.. По тертипа на родните чалгаджийки и техните "авторски" хитове....

дали си сезмислял, че това е телевизионен формат, който се лицензира за ползване? Щото и мюзик айдъл и мастър шеф си имат, дали има нещо общо ?

Разликата е че едното е туристически клип, а нашият е за председателство на ЕС. Явно не схващаш

ВАЖНО!!!

Голяма работа , мен пък ми харесва и тук не е важно клипа , а 200 000хл. лева. НАЛИ!?

ДА БЕ СИГУРНО ВИЕ НЕ ПРЕКУПИРАХТЕ ЕДНО ДРУГО ПРЕДАВАНЕ !?

Платиха си за правото да го правят в България... И ИТАЛИАНЦИТЕ ги ОБУЧИХА как да го правят, за да не нарушават ТЕХНИЯ СТАНДАРТ..

Е убава работа ама българска

Според мен нашия клип е сниман преди няколко години, а подлите италианци са го изплагиатствали. Ние не сме такива хора ......

Значи толкова са кадърни онези на които е възложена задачата. Липсват ви идеи.

гоите нямат срам .

ами бездарници Сър... само елитните БГта могат да се доредят да снимат рекламки за БГтата но са бездарни и се налага копи пейст

Вероятно конкурсът е спечелен от наша фирма, създадена за конректния търг. В която няма никой нает. После задачата е дадена на подизпълнител срещу скромна сума. Изненадани?! В България има много талантливи хора, но всяко нещо си има цена. А мутрафоните не ги еВе някаква естетика или качество

Нали си спомняте рекламата на Плевньо на фона на Колорадо ? Сега и тази за председателството само ни доближават до плиткоумието на Герберастите ! Добре, че не направиха реклама за Олимпиадата в ЮК със столица Пекин.

Столицата на Пекин е Виетнам бе, другарЮ!

Не се изненадвам вече от нищо, защото и българските филми повечето са също копирани от чуждите. И винаги когато става дума за много пари по-късно се оказа, че е копирано от някъде. Същото беше ако си спомняте и с едно лого.Ама не върнаха парите-около милион май беше. И защо да го правят когато никой не ги санкционира.

Русия ще направи всичко възможно за да отрови българското председателство на ЕС. Цялата 5-та колона, деца, внуци, престъпници, мафия е активирана. Ще има повече от 6-ни убийстава. Със сигурност Дребния ни готви и атентати. Хора внимавайте. Русия е най-големият враг на България!

На клипа не се вижда.

Тъй като гледам "управниците" ни, няма нужда Русия и пръст да мръдне, за да се провалим.

Браво на Господари на Ефира. Ако не са те да разкриват измамите и престаплениата в Бг - няма кой. Очевадно е че липсва раследваща журналистика и прокуратура в родния Булгаристан. А че наще Ганиовци освен да копират за друго не стават. И за чеп за зеле не стават както казва Веждито Рашидов.

Това е изсмукан от пръстите репортаж, който търси нещо сензационно. Който гледа клипа, ще види, че няма нищо странно в реклама на туризма да има момиче и момче, които пътуват с влак!! За да създаде впечатление един клип, трябва да има движение .., а с какво да се движат българите, а ? Да не ползват влак и колело, щото са патентовани от италианците ли?! Това са пълни глупости! Дайте задача на 2 или повече независими групи и ще видите, че ще направят подобни неща, без да копират.

Е, да, ама пък политиците ни, монтирани в клипа, са си чисто нашенски, натурални и автентични;) Затова до края на Председателството Му може да се излъчва тази автентична част! "Господарите" с радост ще ви я предоставят без Лилету да се набутва допълнително за авторски права;)

които се водите по "Господарите"

Напомнями за "първата програма,която гейберастите били направили в Гейса" Супер уродливите гейберасти колко деньги стокираха за това нещо, а помните ли "яйцата на очи" за емблема на туризма ни, а лекото "обновяване" на туристичският ни сайт за 2 млн лева?

Е-правителството за 2 млрд?

Ахахахаххахахха- Ахахаххахахахаххах- Ахахахахаххахах

като реклама за кафе и някой е взел пари за тази боза :-)

Намерил кой да ги опрекне,чеса изплагиатствали. Точно арменеците от Господари наефира се скъсват да крадата. Първо с предаването господари на ефира,и когато ги разкриха си платиха на италианците. Сега са откраднали един испански сериал "Хората на Пако",и ще си пускат подобен,но с името "Полицаите от края на града". Плагиати.

Ганьо, дали Господари на ефира са "оригинални" или не е тама на друг разговор. Коментирай настоящия казус!

Наапротив,джендър разговора е същия. .Разговора е за,бездарниците,които лижейки се окопвата някъде на хранилката,и лапат крадейки чужди идеи. И авторите на клипа,и господарите са същите. Нагло е когато си същия да "изобличаваш" брат ти,че е направил същото.

И това извинява изобличените крадци ли?! Айде стига с тия тарикатски похвати

Напълно съгласен!! Аман от хейтъри и търсещи сензации!

това е най скъпокопирания клип в света. Колко гушнаха "създателите" му?

Не ги е срам италианците, така да крадат идеята на Лилето...

... И ти цяла година по-рано .... гадни плагиати

Незабавно да се връчи нота на посолството им!

Хайде сега рекламната агенциика, дето е взела едни пари от едно странно чудо - министър за председателството, да вземе да ги върне... Да бе, сам не си вярвам :) Дано не отнесем дело за плагиатство

Непротивоевропредседателствувайте! Това е усещане за копиране не копиране