Моника Люински проговори за връзката си с Бил Клинтън

Бившата стажантка в Белия дом Моника Люински, с която Бил Клинтън призна през 1998 г., че е имал "неподходящи отношения", прекарти мълчанието си.

Обратно в новината

Коментари - Моника Люински проговори за връзката си с Бил Клинтън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човещинка, не можеш да го спреш :-))

е много интиресна. Май тук пишат дядовци и прабаби -много са морални.

Тая ако беше патентовала един овлажнител за пури "Моника" щеше да се затрупа с пари, а не да хленчи по вестниците. Така де!

Какво казва Били-Боб Клинтон на Хилари след секс? "Ще бъда в къщи след 20 минути"

Американска им работа...пък и 100% съм сигурен че са и платили да си мълчи!

са й платили да се разприказва, ако допуснем, че е станало без предварителен план и организация

Добре, че е нямало ФБ тогава! Имаче на чичо Бил не импичмънт, ами ингъзмънт щяха да му направят!

Колко трогателно!"Дързост и грозота"2348-ми епизод. Знае тя,колко и как са унижавани хора по Света.....цялата историйка е толкова вмирисана,че се чудя,защо изобщо се вади от нафталина.

Удари 40-така, виде, че за нищо не става вече и реши, ако може, от минали истории, със задна дата, некой кинт да изкара...

Да не говорим, че сегашните 20-годишни вече могат да са й преподаватели в нейната област! ;)

моля ви дир.бг спестете ни тази статия, тази от коя каменна ера изплува и сега ни занимава с неща, които никого не интересуват

Моника Люински и това интервю ни показва сигорно някъв ниен опит да сондира почвата за настроенията или въпросите, които биха се появили при побликуването на тази история като един бъдещ роман.

ами по взаимно съгласие защо да е унижение?и ако е искала да не се знае защо е казала на приятелката си която го разтръби по целия свят?по принцип жените си мълчат а мъжете говорят - а тука обратното.

Наглост до безобразие. Нищо ново не казва, но явно е свършила паричките...

Ivo

Тая грозотия какво занимава хората със себе си? Направила си е кефа и да си мълчи. Изкарала е в Лондон курс по приложно тъпчене на пури. И оня изрод Клинтън след Килъри тая му се е видяла като топ модел - пълен калъф. Жалко че го отнесе цяла Югославия заради неговата незадоволеност и извратенящина.

8901

След като връзката е била по взаимно съгласие защо плаче,в че е била най унизеният човек?! Сама се е поставила в тази позиция. А иначе "На вкус и на цвет товаришчей нет".

Изслушайте я внимателно!!!! Моника не говори често..... Обикновено устата и е заета с други дейности!!!!!

Тоя Клинтън да му се чуди човек - как ги избира? Хвани едната, удари другата! Жена му - крава, любовницата - коза!

дай да видим жена ти, пък тогава ще ни е ясно какъв ти е вкусът!!!!

Всички са такива и политиката е като Холивуд кой знЕ каква е точно играта ?

Чакай малко ти знаеш ли че любовта я измислиха комунистите за да ч.кат бе пари:-)

Капитализъм кво дасе прави :-)

" Люински се премества в Лондон, където взема диплома по социална психология в Лондонския икономически университет, след което пребивава в Лос Анджелис, Ню Йорк и Портланд. Кандидатствала е за редица длъжности в комуникацията и маркетинга, но "заради това, което работодателите тактично наричаха "историята ми", никога не бях подходящият човек за поста", посочва тя. " Един камък като се търкаля и мъх не хваща..."Камъка си тежи на мястото..Тази обиколила света и иска да има кариера и популярност..

Тоя Бил е ясно че не ги е подбирал по красота...тая е абсолютно безлична. А за нея....приказката за тоя дето построил 100 моста и направил една свирка...се ше го помнят като свиркаджиата е не като строител на мостове.

Куче.... Кратко и ясно.

Тая направи една свирка и сигурно ще повтаря за нея докато е жива само и само някой весник пак да пише за нея та да вземе някой долар егати боклука