150 лидери откриха Конференцията за климата в Париж

Конференцията за климата в Париж беше открита в присъствието на лидери на повече от 150 страни. Форумът започна с минута мълчание.

Обратно в новината

Коментари - 150 лидери откриха Конференцията за климата в Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво се събирате и се тръшкате?Нали вие сте тези,които доведоха нещата до това състояние-и с климата и с терористите!?

От климата лии - "климна" ми окончателно! Много жалко - не мога да го направя "терорист"!!!?.. модерно е сега...

Нещоо, много станаха минутите ...след "края " на мача!?

150 лидери без аутсайдера Путин, покрил се в миша дупка!

Само "Пън." ти е напълно достатъчно!?!?

"Пън се лесно е бичи"! Серия филми на "Стършел" по соц. време!

Казармата пречи на правилната полова ориентация.

Не се оправдавай! Аз съм на 70 от тях 35 в социалистическата БНА!

Колко гориво изразходваха, за да се съберат лидерите и да похапнат деликатеси. При днешните комуникационни технологии те трябваше да са първите които да направят дистанционна среща.

Защо трябва да се влачат? Последните 20 срещи нищо не са решили! Съберат се, дрънкат глупости, правят се на важни и после парламентите им нищо не редифицирали...

Лидери открили конференцията за климата.В американският документален филм"Новият световен ред"-Там е казано ,че една от причините за арогантността на глобалистите е,че те имат високите технологии и крият какво вършат с хората.Елита се считат за богове,а останалите за измет.САЩ е тествала по вече от 100 мощни водородни бомби в горните слоеве на атмосферата.Сега се борели срещу глобалното затопляне.И как се борят?Целенасочено самолети рапръскват аерозоли,създават изкуствени облаци.Променя се прозрачността на въздуха.Аерозолите съдържат алуминий,барий,титан,магнезий.Алуминият поврежда мозъка.Барият предизвикава рак.При съединяване на алуминиевите йони и на магнезия предизвиква се сгъстяване на кръвта.А и Земята не се върти в кръг около слънцето.Слънцето не е център на галактиката.Слънцето се върти около центъра на Галактиката,за това планетите се въртят по спирала.Планетите се движат независимо от Слънцето.Това указва ,че има някаква невидима енергия,заставящи обектите да се движат.Цялата Слънева система се движи.Излиза от по гъстата материя и навлиза в по рядка.Това неминуемо води и до промяна на климата.Земята също се променя.Европа се приближава към Азия.Това е естествен процес.

ДИНАСТИЧНИТЕ КУКЛОВОДИ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СЕ ВНЕДРЯТ ВЕЧЕ РАЗРАБОТЕНИ ЕКО ТЕХНОЛОГИИ,ЗАЩОТО ЧРЕЗ ТЯХ ЩЕ ЗАГУБЯТ ЗАВИСИМОСТТА НА СТРАНИТЕ!!!СРЕДНОВЕКОВНО МИСЛЕНЕ И ДЕЙСТВИЕ В 21-ви век!!!ДОКАТО НЕ СЕ ДЕТРОНИРАТ ОТ ГЛОБАЛНАТА ВЛАСТ,НЯМА ДА ИМА НАПРЕДЪК ЗА ЗАПАЗВАНЕ КЛИМАТА НА ПЛАНЕТАТА!!!

Несъмнено глобално затопляне има. Но още по-глобално е оглупяването и будалкането, че човеците могат да стопират климатичните процеси. Спор няма, че планетата в кочина я превърнахме, но повече от това само уникални егоцентрици взели се за богове могат да претендират, че сме направили.

както винаги безграбначните световни лидери, които напълно са загубили връзка с реалността, не могат или не искат да назоват истинския проблем а той е пренаселването на планетата, и то най вече от хора които се интересуват главно от храна но не и от производството и. африка ще утрои населението си през следващите 25 години азия също ще се удвой нали се сещате накъде ще се запътят тези хора. в африка вече канибализма се връща а се яде всичко дори трева. въпроса е че с такива лидери европейската култура и цивилизация е обречена, е ще останат някакви подобия в америките и австралия но който се е срещал с тях знае, че не са като европейците.

Населението се увеличава защото хората увеличават способността си да произвеждат храна. Тебе какво те интересува и какво си се втренчил в паничката им?

ама не могат и не искат да насмогнат на размножаването

Са самите европейски политици!Турция доказа с всичките си действия, че мястото и не е в Европа, а те и отпускат 3 милиярда, безвизов режим и ускорено приемане в ЕС!?!?!? И защо Турция, да ни исляминизира дори и без война ли?! Защо зарязахте украинците, много са ви умни май...?! Ама тия пък са много прости и много хитри и ще си го сърбате!

Както винаги от путин празни приказки.

Демаогия,демагогия.....те ни пръскат като хлебарки от тея самолети с отрови и ни лъжат,че е за наше добро....против затоплянето на климата......повръща ми се направо.

Докато се "развива" потребителско общество няма да е възможно опазване на природата. Всички производители произвеждат стоки с ограничен ресурс на употреба с цел предметите да бъдат кратко време използвани и изхвърлени, а след това да се закупуват нови. Така наистина се създават много раб.места, работят предприятия, транспорт, енергетика... Да, но средния живот на един автомобил е около 10 години. След това той се претопява и се произвежда нов. За да се претопи и направи наново се изразходва повече енергия отколкото самия автомобил е изразходил през живота си. Тази изразходена енергия означава изгорени въглища,петрол, газ, ядрено гориво /електричество/. Примера с автомобила е само една прашинка сред използваните вещи! Добавете тук строителните материали, бяла и черна техника, и още и още... Светът сякаш функционира не за да живее, а за да задоволява прищевките на тези дето си плащат. Тях не ги интересува колко е замърсяването. То /замърсяването/ е някъде там...важно е боклуците да не са до мен! Така се получава, че огромни количества стара техника от Европа заминава за Африка. Африка се превръща в бунище. А Западноевропейските държави ще кажат: - Вижте, ние сме чисти! Вероятно същото важи и за други развити държави.

Путин и феса май няма да си говорят на тая среща, докато единия не се подмие, не донесе вазелина и не се помоли на руския мечок! А ние от НАТО сме в случая на сеирджията, който защитава по принцип "правото на защита на въздушното си пространство", нищо че при свалянето на самолета не е много ясно, дали имаме в предвид, че сирийското въздушно пространство е и турско! И след като сме накарали малкия да удари звучен шамар на мечока, сега гледаме отстрани как Бай Мецан ще го изклати и ще го пита дали е ловец или гей!

Водата е вече над брадичката. Спорът на тази конференция е дали нивото да се спре над устата или направо над носа. Климатичните промени вече са необратими и към края на нашия живот, на хората, които пишем тук, ще има сериозни катаклизми. Те вече започнаха дори в България. Но тепърва ще се засилват и зачестяват, докато не станат ежедневие.

Американците търсят повод да ни ръсят с отрови от самолетите на НАТО! Предлога и оправданието е чрез климатичните промени! Не се ли разбра, че Кемтрейлс е най-гнусната перфидност пред човечеството!

Да се бориш срещу тероризма, означава да се бориш срещу Турция!

Е, нали това правим, като даваме на джагалите 3 миларда евро и безвизов режим да ни идват когато и както си поискат! Това ми прилича на абсурдната ситуация да воюваш с враг, на когото даваш и пари за храна и оръжия, и го пускаш на твоя територия, че даже и в дома ти, за да те унищожи по-лесно!

Къде отидоха еболата и "руската заплаха"? Или са ги дефинирали грешно, или много бързо се справиха с тях тия тиквеници! Айде сега със същите темпове да се справят и с тероризма и глобалното затопляне и да ударим по една-две ракии с шопска салата преди сшинската пържола десети номер! Пък битият и еб.ният си знаят сами!

докато имаше соцялизъм намаше тероризам.

"Светът е изправен пред две страшни заплахи - САЩ и климатичните промени"

И к'ва стана тя?! Голямото турско пърдене почва сега! Турчелята ще трябва да си изядат всички люти червени и зелени чушлета, всичките зелки и боб..., да си запалят кюмбетата, че втечнения гъз от нез знам къде си не пристинал с корабчето... и Холандия или както се нарича Ниската земя ще изчезне под водата! Дори 3 в 1 - ще вземат 3 милиона, ще кажат, че са им малко и ще пуснат всички терористи по суша и по вода е ЕС

ЕЙ, ХОРА, ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ С КАДИФЕНИ РЪКАВИЦИ ЩЕ НИ ПОДНЕСАТ НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД!!АКО НЕ СЕ СЪБУДИТЕ ЩЕ Е МНОГО КЪСНО!!!!!

След свалени 1-2 самолета се предвижда и затопляне на

За какво Глобално притопляне ми хортуват тези лидери за декември и януари?...

Ми ,до кюмбето си и...само чукаш тука! Я излез навън да видиш колко е топло, особено за Коледа и ..Ивановден- можеш да се топнеш у селския гьол!

Глобално затопляне означава че става студено. И обратно. Както дойде. Важното е да се страхуваш.

Това са глупости. Това с климатичните промени се оказа голям келепир за една камара политици и техните лобисти. Статистически най-голямата заплаха за Човечеството би била едно мега слънчево изригване, което ако уцели Земята би унищожило цялата ни електроника и електропеносна мрежа. Такива изригвания удрят Земята веднъж на 1-2 века. След това следва удар от космическо тяло и изригване на мега вулкан. Като при тях двете шанса е доста по-малък да се случат.

Светът няма да се справи с двете предизвикателства- климат и тероризъм!!! Рецидиви, батета! Не го бяхме предвидили в гените!

БОРБАТА С КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОБЛЕМИ,БОРБАТА С ТЕРОРИЗМА И БОРБАТА С КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ СА МНОГО ТЯСНО СВЪРЗАНИ!АКО СЕ РЕШАТ ТЕЗИ ТРИ ПРОБЛЕМА СВЕТА ЩЕ СТАНЕ МНОГО ПО-ДОБРО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ!

На форума има ли представители от ИД щото и техното мнене е важно !?!

Климатът е както си го направим. Също като с приятелствата. Остават вечни.

Климатът кофти работа!Суровините на свършване!Война колкото искаш!

Няма ли вече прецедент с "представителя" на България?... :::)))

"Сред световните лидери са президентите на САЩ, Русия, Китай и Турция." Ot koga i Turcia e svetoven lider ?

Оооооххх....олекна ми от тази новина от лидерите! До вчера се напикавах от страх от война, вече ще се напикавам от страх за климата. Аз винаги се напикавам от страх с чувство на благодарност към лидерите на света...но и сега се почувствах длъжен да благодаря и на медиите, които ме информират как точно да се напикавам от страх. Вече се напикавам от страх с ерекция...и съм ви много благодарен..че чак и мнение в медиите си давам. Разбирам загрижеността на световните лидери за мен, но това с медиите ми е непонятно...в смисъл за огризки..ама пък нали щастливо се напикавам от страх.. Не ми достигат думи за изразя щастието си от цялата загриженост към мен.

Първата е богоборческата държавица край Мъртво море, която командва и краварника - и двете са международни терористи номер1 и тровят както обществения климат, така и природата!

Най страшната заплаха за света е, Ердоган и неговата банда. Турция винаги е била световен проблем ,това е. На Турция никакво доверие,никакво, това са лицемери и подлеци.Абсолютно доказано в световната история. И сега се доказа.

Абе незнам от както буш свали Садам и Кадафи много се промени климата то едни пушеци идват от тези страни едни прахоляци а какви течения върлуват из европа мюсолмански ужас!!!!!!

се ..оправдаха си заплатките и .... оправиха света...

Ако тези 150 лидери, след тази конференция побликуват поне 75 ясни и конкретни решения, които са взели по въпроса за справяне с проблема, няма да си помисля, че това са 150 безпомощни и лицемерни лидери управлявани от мощно задкулисие. Ако се насочват парични средства не за войни, унищожения и свръх производства, а за съхранение на природата, светът щеше да е друг. Но задкулисните играчи никога няма да се лишат от своите цели!

целта им е да избият хората и да останат еднисвените господари с пари на света

Много по-голяма заплаха от изменението на климата е използването на климата за политически цели. Поради Които, Европа понижи с 20% СО2 и вече не е конкурентноспособна в сравнение със САЩ.

Има още една, не по-малко опасна от първите две! ВОЙНСТВАЩИЯТ ЕКСТРЕМИЗЪМ на краварите от ФАЩ, управлявани от еврейската мафия!

Двете най-големи заплахи са подчиненни на най-големата заплаха - Семитите.

"САЩ вече обявиха, че ще откажат да плащат на Европа за квотите."

Защо?

И колко години и подобни срещи трябва да минат, за да разберете, че развитите страни не предприемат реално нищо освен празни приказки? А в същото време замърсяват все повече и повече! България квоти плаща ли? А те дали плащат?

Тези глъмовци! Всички са еднакви като нашите. Атомни централи, ел.железници, магистралите само за леки и лекотоварни автомобили до 60кw. Влакове тип "стрела" до 800км/ч. Но нямат интерс от сметките им банките.

да са забранат дръвата и кямуря, който иска жешко да оди у Софето, да тегли кредит, да взема гарсоньера и да съ грей на топлофикация

Най-малко 900 души ще хапнат,ще пийнат, ще поприказват, ще се прегръщат, целуват,потупват по раменете и на края нищо няма да се промени. Американосите ще продължат да си карат шестлитровите коли, китайците да произвеждат за целия свят, нашите баби и дядовци ще си се греят през зимата с дърва и въглища, щвейцарските крави ще продължат да пърдят на воля .......

Климатичните промени са глупост. Това е лост измислен от шепата властодържатели, чрез който могат да манипулират цели дръжави, да спъват икономиката/промишлеността им, както и да набиват на масовото стадо нови данъци. По-времето на динозаврите, въглеродният двуокис, който така го афишират като най-големия парников газ, е бил почти 2 пъти повече отколкото е сега. Резултатът е бил огромна растителност. Ако някой е пропускал часовете от 5-ти клас (май беше) по биология, сега е момента да си припомни, че растенията се хранят с СО2. Промени в климата, ако има, са резултат от дейността на звздата ни, както и цикличности в климата на планетата. Проблемът, истинският, ако става дума за природа, е замърсяването, но за него нещо май мълчат, щото точно най-големите компании на запад са най-големите замърсители на почвите въздуха и водата с тежки метали и какво ли не. Не може да говорят за климата и да се правят на много добри, при положение, че и до сега ония алчни идиоти от Фукушима продължават да изливат стотици хиляди тонове силно радиоактивна вода в океана, а тия "лидери" ми дрънкат за по-топло или по-студено. Спор няма, че природата трябва да се пази и че трябва да се вземат мерки, но това, за което се събират, мерките, цялата тази дандания е едно празно политикантстване.

Всъщност преди 4-5хиляди години когато динозаврите често са присъствали в слефитата на хората като част от пейзажа, кислорода е бил почти дойно по-концентриран,което е позволявало гиганският и ръст спрямо обема на дробовете им и капацитета на дихателните им пътища. След потопа нещата са се променили драстично в биосферата на Земята лато част от наказанието за първородният грях.

И кво тапета Педероската пак са го пратили да ни излага пред света...

Путин защо ли не се е изказал? Навярно още се вайка над остатъците на самолета и въртолета.

Пожелаваме ти - ти да се изкажеш , въпреки нещастия с родители, деца....!

Надъни му го, като си го проси голям!

да имат среща на този форум. Столтенберг е обявил пълната подкрепа на всички членове на нато към Турция да защитава въздушното си пространство./новините в 13,00 по БНР. Е сега...кой каквото и да ни говори у нас....важно е какво официално е подкрепил.

Тази новина не бива да радва никого, най-малко нас - българите. Турция мечтае за нова османска империя, включваща и нашата територия, в която ние ще сме излишни. Русия, заради умната ни политика, ни обърна гръб. Историята сочи, че конфронтацията на Запада срещу Русия винаги е водила до войни със страшни последици. Явно САЩ пак искат да се облажат от европейските междуособици, забравяйки, че светът разполага с много страшни оръжия, които никого няма да пожалят. А ние? Къде сме и какво искаме?