Топ 10 на най-опасните за туристи страни

Британската застрахователна компания International SOS and Control Risks създаде карта за най-опасните страни в света за туристи.

Обратно в новината

Коментари - Топ 10 на най-опасните за туристи страни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направи ми впечетление "дестинацията", источна Украйна! Значи при фашистите в Киев, няма проблеми така ли ? Значи в ислямски Лондон, натъпкан с пакистанци и други араби, няма проблеми така ли?

Това е статистика за граждани на Беликобритания. За Бг е различно. Не, че нас ни обичат някъде, но тях определено ги мразят почти навсякъде.

който може да оцелява в Бг нищо не може да го притесни.

Сан Педро Сула в Хондурас от четвърт век държи палмата на първенството за най-опасен град в света. 6-10 огнестрелни убийства дневно в град по-малък от Пловдив. Но понеже Хондурас е от правилните правителства, смилили са се над него и са набутали невинния и мирен Бутан.:)

ми то там значиима по сериозна война от тази в Сирия. Според това, което си написал там са загинали минимум 55 000 от огнестрелни рани и като сложим и други фактори (дрога, катастрофи, болести и т.н.) то как още го има този град?!?

До Автор Красимир Тодоров Добре е да се слагат запетайки.

пратим нашите 240 търтия на екскурзия до тия страни.

трябва да включат и Русия

Любителите на Русия вече са на преклонна възраст. На младите хора дори не им минава през ума да пътуват до там.

Миналата година посетих Индия. Не само големият риск за здравето я прави опасна.Има какво да се види,но втори път не бих си го причинил. Ако искам да си припомня нещо от там,ще се напъхам в Столипиново или във Факултето.Със сигурност ще ми излезе по-тънко.

с други думи "стойте си дома"!

А най-голяма вероятност да бъдете нападнат от зомби има в Краваристан и ингилизия.

А Масква

А в Перник може ли....

Да те е.а

че има и държава "Източна Украйна"?!

За туристите...а най-опасните страни за местните? БГ със сигурност ще е в Топ 3 заедно с Мексико и Сирия?!

дира си служи избирателно със статистиката. има едно по-популярно топ 10, което се върти в нета. там България е на едно от челните места, предимно заради лошата инфраструктура, престъпност и джигитите на пътя

бая по избирателно си служи със синтаксиса... то запетайките са за украса! "На тази база Топ 10 на най-опасните страни изглежда така: Афганистан Ирак Йемен Либия Мали Сомалия Източна Украйна Южен Судан Сирия Централно-африканска република. "

Къде забравихте самата Велика Британия и нейната столица ЛОндон?

"Афганистан Ирак Йемен Либия Мали Сомалия Източна Украйна Южен Судан Сирия Централно-африканска република." къде са ви запетайките, бе? гладни ли бяхте?

Ама как така? Изпуснали сте Русия!

Русия е в средата на ЕС. Дори в България е по опасно отколкото в Русия за туристите. Факт. Русия е не само пред България и в средата на ЕС по безопасност но също и по заплати и стандарт на живот. пп. не гледай числата като числа и да ги сравняваш а гледай какво може да си купиш с тия пари във всяка една държава. Това сравнявай.

Има сайтове като Нумбео , където се сравняват покупателни възможности . Та там пиш , че покупателните възможности на средния доход в СКофия е малко по-висок от този в Москва. Но няма лошо да ти харесва в Москва. Хубав град е . Особено за туризъм. Със здраве.

Гърция се пръска по шевовете от руски туристи всяка година, които ходят в гръцко на почивки и да харчат пари, рубли сменени в евро, а българите ходят в гръцко главно да работят и да изкарат някви пари, някое евро, защото не им стигат парите в европейска България. Лефченцата малко.

Не гледай абсолютната бройка, а процента от населението! Също така едно е Москва и Петербург, друго е в "дебрите" на вътрешността. Числата също са важни, особено брутен вътрешен продукт на "калпак" от населението. А там ситуациятя не е розова.

В България хората не могат да мръднат до София поради безпаричие и бедност, камоли в чужбина. И то за работа, а не за туризъм.

Хората от провинцията ни. Да го кажем по точно. Цялата страна без София. Само в София няма геноцид. Но България не е само София.

Ще правим обиколка на света....

Афганистан, Ирак, Йемен, Либия, Мали, Сомалия, Източна Украйна, Южен Судан, Сирия, Централно-африканска република. Все държави, демократизирани от САЩ...

ти си много тъп бе! тези държави бяха окупирани или колонизирани от комунисти и диктатори, а само на теб ти се привидя демокрацията там

Не е точно Афганистан - Съветския Съюз и САЩ Ирак - САЩ Либия - Франция, САЩ Мали - Франция Сомалия - Великобритания, Италия, Етиопия, САЩ, Кения Източна Украйна - Русия Южен Судан - вътрешно етнически и религиозен конфликт Централно-Африканска Република - местни вождове