17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И след Чернобил нашите така разправяха.

е това, което Китай прави. Поклон пред организацията и дисциплината на тези хора. Само се замислете за миг ние тук, в родното блато, какво щяхме да правим в подобна ситуация???

ами, "корифеите" Кунчев и Кантарджиев веднага ще излязат по телевизорите да дрънкат врели-некипели, да заблуждават хората с всякакви фалшиви призиви и да доказват за сетен път некадърността си и пълната си некомпетентност!!!

Китай е комунистическа тоталитарна държава. Властта се упражнява от върховен пожизнен вожд и партиен кръг около него. Никой не може да осповра техните действия. Свободни медии няма. Целият интернет трафик се контролира. Всичката информация идва от пропагандната машина на Китай. А те лъжат и мажат, както руснаците в случая с Чернобил. Положението с вируса е много по-сериозно!!

Вирусът ще бъде използван като предтекст за масово недоволство против сегашното ръководство на Китай. Вече има протести и сблъсъци заради строгите мерки, а от днес полицията в Ухан е въоръжена, заради случаите на наплюти полицаи от заразени гневни граждани. Ако недоволството продължи може да се стигне и до използване на армията срещу народа.

Щом комунисти ти говорят да не се панираш щото всичко било наред значи ситуацията е МНОГО окъкана!

ако още не Кашляш Кръв, значи си наред!

какво всъщност иска да каже Боко?

75000 болни в Ухан! Това съобщиха по CNN препредадено от Хонг Конг. Болестта е смъртоносна ако не сте не принудително дишане. А дори тогава може да настъпят усложнения и да си отидете. Положението е доста доста притеснително.

Не знам колко апарата има за командно динена в България, но ако тука дойде заразата ще настане Армагедон. От 6 милиона ще станем 3

като прочетат на Боки писмото на Китайските вируси , ще пукнат от смях и заразата ще бъде овладяна ....

А иначе на всички е ясно че китайските комундета пуснаха нарочно вируса за да спрат протестите в Хонг Конг ! За червените изроди не е проблем да затрият стотици милиони по света , само и само да си запазят властта .

Абе има и една друга версия - в подходящ момент да се саботира китайската икономика! А и за всякакви изроди не е проблем да затрият милиони, то историята го показва!

по-голяма простотия не може ли да измислиш? китайците за да потушат протестите в хонг конг си пуснаха вируса в центъра на китай ? блокираха цялата си държава, иконмом. растеж сигурно ще им се забави, утрешаха си хората... заради протестие в хонг конг??? нещо по умно ?

На всички е ясно, че герберастите са полуидиоти, но ти доказваш, че всъщност са завършени такива. Такава тъпа мисъл може да е само собствено творение.

Ние се различаваме от Китай най-вече по това че плюем собсвената си страна и не оценяваме каков имаме докато не го загубим - в Китай хората живеят при много по-лоши условия от нас но са доволни, не казвам че е хубаво, но ние не сме най-зле, природата ни не е най-зле, храната ни е супер в сравнение с много страни

Си ходил скоро в Китай или учанайката на братовчетката на зълва ти каза така ?

ти наистина не знаеш какво прдставлява китай днес, нали? ами поне има ютуб - погледай малко бе човек.. в българия нама какво да оценяваш... занемарен порутеняк .. ама и когато не е ебил занемарен,. а активно се е стрил - е било по съветски модел - грозно

Разликата е че това което е по добре в Бг първо е географска даденост и ние нямаме Никаква заслуга и второ става все по зле

Senator1

Няма да спрат вирусите за напред. Ето защо като китайците трябва бързо да се строят нови и да се разкриват нови болници и фабрики за производство на различни хапчета.

5 минути стоене на 5 метра от клетка за 5G произведена от Huawei и коронавируса е изчезнал !

Пак ви баламосват. Гледайте " операция коронавирус: людей убьйвает 5G,не инфекция!". Китайците припадат в Ухан от лъчението на 5 g антените, не от вируса. А смъртността е висока, защото имунната им система е съсипана от 5G антените и пластмасовата храна. На 19 октомври 2019година в Ухан!!! Заработват 1500 5G антени. Ето го резултатът!

СлучаЕност ? ИльОминати ?

Със светкавична скорост доставят тестери за вируса - най-модерни, строят гигантски болници само за дни - показаха на света как се прави. Гледам по телевизията някаква наша вирусоложка - лелка някаква - "ми то сега ние имаме готовност, ми то сега ние такова....". Явно Господ ни пази - ако подобно нещо ни връхлети - ще се изпонатръшкаме като гнили ябълки след градушка !

а защо се разболяха на първо място, като са толкова напред според теб с чудесата?!

Защото са почти 1.3 милиарда, чисто статистически ако възникне епидемия там е мястото.

Китайците ще се справят, ако има народ, който би могъл да се справи с това чудо, това са имено те. Проблемът е, ако само един болен прескочи до Индия, да речем... Не искам да си мисля. Там имат само бегла представа за броя на населението си, да речем, какво остава за анти пандемични мерки... и цяла Африка е така, има и други такива държави... Да живееш в глобално село си има и негативи... дано скоро откият лек за този вирус...

Ние не се различаваме чак толкова от Индия по ниво на готовност.

СМЪРТНОСТ НА 1000 човека за 2019: България - 15.3 Индия - 7.2

Ясно щом са го казали, значи е така :D