Китайският президент призова за „ново ниво” на военните технологии

Стратегическите способности на Китай са били подобрени от "мощен скок в развитието" на военната техника и оръжията, каза Си Цзинпин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

техните оръжия а това,че са много цели 1,3 милиарда.При една бъдеща война ,да избиеш 1,0 милиард, пак остават живи 300 милиона.А иначе оръжието им е ,като на всички останали САЩ, Русия и т.н.Сега са се захванали с изкуствения интелект ,като оръжие на бъдещето , но не знаят,че по-лошото от изкуствения интелект е естествената им комунистическа простотия.

"Световното зло" наречена Америка с всеки изминат ден става по-агресивен,непредскзуем,неуправляем изоставайки във високите технологии попада в истерия и печатането на " зелената хартия" вече не й помага. "Подтиква" страни като Украйна, Грузия ,Латвия срещу Русия- Тайван срещу Китай на провакации и мисли,че даже да избухне война пак ще е победител тя ще далеч от нея тези престъпници не могат да осъзнаят,че Руските и Китайските (и те имат свръхзвукови и лазерни системи ) ракети движеще се със скорост над 20 МАХ ще ги изтрият от лицето на света без да разберат.Ако не използват ракетите с ядрена боеголовка то човечеството завинаги ще си извоюва свободати независимоста си.

Как се справяте с ежедневието си с този ограничен интелект вие русофилите?

Все тая ! За тях важи максимата " По-лошото от изкуствения интелект е естествената простотия.

китайчугите се канят да вземат Сибир от руските самовари.

Тролски брътвежи.

Проблемът на китайските комунисти е че прекалено рано си повярваха. Ако бяха продължили още десетина години с азиатското лицемерие и бяха оставили Хонконг на мира (който с нищо не ги застрашаваше) можеше да е друго. Сега обаче маките паднаха и велия Свят ги видя какви са реално. Дано вътрешната опозиция - Южното 'шанхайско' крило успее да надделее над прото-фашиста Си.

Хонг Конг си е техен. На кого да го оставят?

Еми каквото повикало такова се обадил. Когато те нападат и се държат нахално и арогантно , отговора е този.

Какво е 'повикало' - да не би Тайван да заплашва Китай? Или точно обратното!

Тайван май са сепаратистиюю/

За съжаление или не китайците много дръпнаха и вече са реална заплаха за краварите и рашките. Има от какво да ги е страх. Алчните американци изнесоха почти цялото си производство там за да могат да печелят корпорациите още повече от ниските разходи за труд и липсата на засилени администриране. А сега реват, че хуавей бил шпионирал с 5Г технологията си. Така е, но идтината е, че САЩ ги е яд, че те не са първи и не могат да шпионират с нея. Затова бла-бла...